Sveiki, fotomanai
Ziuriu moksliuku gretos praretejo, praretejo... Sveikinu istvermingiausius ir istikimiausius sio skyrelio myletojus!
O as pati buvau su savo darbais, vaiku ir baigiamaisiais egzais uzsikasus.
Getter, grazi vaiko israiskele pagauta. Pirmas var labiau patinka nea antojoje jau perdegusiu, per sviesiu plotu atsiranda. Gal galima pamatyti originala? Spalvota var?
SOS! Drauge turi canon power shot s30 bet neturi programos i kompa susikelt gal kas zinot ar yra is kur atsisiust ar kas kaune turit? atsilygintume bonbonkem
Stebukle, patinka man tavo darbai, kur vaikai prie kazkokio apleisto pastato sienos. Patinka toks idomus spalvu apdirbimas. Ka tu padarai? Kaip tau taip prisigesina spalvos?
Bet va siame variante toks jausmas, kad persistengei su raudonu ar alyviniu spalviniu kanalu o gal desaturate per daug padarei . Vaiko oda raudonoka, vietomis net nemaloniai pilkoka, dememis tarsi ismusta. Paieskociau kazkokio kitokio varianto. O pati mintis, kompozicija, vaiko poza man patinka.
Bet va siame variante toks jausmas, kad persistengei su raudonu ar alyviniu spalviniu kanalu o gal desaturate per daug padarei . Vaiko oda raudonoka, vietomis net nemaloniai pilkoka, dememis tarsi ismusta. Paieskociau kazkokio kitokio varianto. O pati mintis, kompozicija, vaiko poza man patinka.
QUOTE(ciburaska @ 2008 06 10, 16:03)
Stebukle, patinka man tavo darbai, kur vaikai prie kazkokio apleisto pastato sienos. Patinka toks idomus spalvu apdirbimas. Ka tu padarai? Kaip tau taip prisigesina spalvos?
Malonu tave vel matyti
Ten mano namu rusio sienos Siaip... cia prie mano namu yra kur fotografuot... (nelabai mano, nes cia nuomuojames nama )
Aha, sitas variantas toks nekoks, kudroj geresnis variantas spalvines gamos. As Nezinau, kaip as ten prigesinu, siaip, su "tone" ten galima nuimt visokiu spalvu tonus, tai va ir zaidziu... o galutini rezultata gaunu daug visko stumdzius pristumdzius ir t.t. Siaip, rusi fotkinant, nuotraukos visos igauna pilka atspalvi, nes blykste eina i lubas, o jos pilkos....
Getter, "Kalbu Lietuviškai'' na nezinau... nelabai man ir mintis ir atlikimas. Blicas suplokstino veidus, saules isdegintu plotu nepaslepiaj/b var.
Sansara, berniukas, einantis linija. Visai patiko ideja. Man ta linija tarsi krypti nurodo, tarsi apie vaiko tiksla kalba. Visai idomu. Va gal kompoziciskai ne taip spresciau... Turima var taisyciau mazdaug taip, tik noretusi dar fona geriau paplauti, kad maziau kristu mokyklos, tvoros detales i akis:
Spalvotas var patinka, nes jis zaismingas vaikiskas
Nespalvotas var maziau zvilgsni kreipia i kitas spalvas, detales, o kaip tik linija veda link nueinancio vaiko
californiagirl,"Neturiu kuo apsirengti" Niu faina nuortaukyte savo mintimi ir pavaizdavimu
Papildyta:
Malonu, kad dar prisimenat
Siaip ir as tokios sienos, rusio noreciau fotosesijoms. Idomus var tau gaunasi. O del pilkumo... Pati nesusitvarkau su spalvotu patalpu spalvotais atsvaitais ir naturalia kuno spalva, bet PS radau idomu buda nuimti pilkumui - naudoju Image->Adjustments ->Photo Filter (gelsva uzdedu, pagal poreiki pareguliuoju) Pabandyk
Sansara, berniukas, einantis linija. Visai patiko ideja. Man ta linija tarsi krypti nurodo, tarsi apie vaiko tiksla kalba. Visai idomu. Va gal kompoziciskai ne taip spresciau... Turima var taisyciau mazdaug taip, tik noretusi dar fona geriau paplauti, kad maziau kristu mokyklos, tvoros detales i akis:
Spalvotas var patinka, nes jis zaismingas vaikiskas
Nespalvotas var maziau zvilgsni kreipia i kitas spalvas, detales, o kaip tik linija veda link nueinancio vaiko
californiagirl,"Neturiu kuo apsirengti" Niu faina nuortaukyte savo mintimi ir pavaizdavimu
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 10, 15:33)
Malonu tave vel matyti
Ten mano namu rusio sienos Siaip... cia prie mano namu yra kur fotografuot... (nelabai mano, nes cia nuomuojames nama )
Aha, sitas variantas toks nekoks, kudroj geresnis variantas spalvines gamos. As Nezinau, kaip as ten prigesinu, siaip, su "tone" ten galima nuimt visokiu spalvu tonus, tai va ir zaidziu... o galutini rezultata gaunu daug visko stumdzius pristumdzius ir t.t. Siaip, rusi fotkinant, nuotraukos visos igauna pilka atspalvi, nes blykste eina i lubas, o jos pilkos....
Malonu, kad dar prisimenat
Siaip ir as tokios sienos, rusio noreciau fotosesijoms. Idomus var tau gaunasi. O del pilkumo... Pati nesusitvarkau su spalvotu patalpu spalvotais atsvaitais ir naturalia kuno spalva, bet PS radau idomu buda nuimti pilkumui - naudoju Image->Adjustments ->Photo Filter (gelsva uzdedu, pagal poreiki pareguliuoju) Pabandyk
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 12:32)
ramuma
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 06, 22:38)
Labai idomu buvo sulyginti originala su galutiniu var. Sakyciau veidrodinis pasukimas tik pagerino foto, o va del to pasviesinto keliuko ir vaiko. Mintis gera, bet kruopsciau sviesinciau (ar trinciau virsutini patamsinta layer'i) ties vaiko konturais
californiagirl, portretam kabliuku nerandu. Man grazu. Nekompetetiga as tavo potrtretus komentuoti Man visad grazu
Zveriuko visai patiko pajurio augaliukai (ne tiesinto chorizonto var) ir dviraciai paludimy. Gal dar paryskinciau spalvas, prideciau kontrasto. Fotkinant man taip ir knietetu uzsisukti pol stikliuka ant objektyvo. Dviraciu foto tada nebutu juros blizgesiu, spalvos sodresnes gautusi
Dekui uz komentarus
Kas bus toliau neissivaizduoju, bet del drabuziu jis mane is proto varo... Nuejus i parduotuve zyzia ne tik zaislo, bet ir naujo drabuzio...berniukas
Cia jis broliu spintoj, kuria broliai dalinasi...jis turi tokia pacia spinta vienas pats sau ir prideta rubu daugiau nei pas brolius Kalbant apie spintas- Amerikej jos dideles..musu su MB ieinama spinta, kaip kambariukas...slepyniu kai zaidziam visas spintas panaudojam
Grazi akimirka. Man pirmas variantas kiek pilkokas, antras per daug apsviestas...norisi kokio tarpinio varianto
Maciau jau kazkas minejo- nepatinka ruzavai violetine pilkai murzina spalva Kuri beje yra beveik visose tavo nuotraukose
Papildyta:
Ciburaskinai, kaip malonu tave cia matyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 10, 07:31)
c-girl, tavo vaikas nerealus Labai graziai matosi jo emocijos, juokdariukas mazas... kas bus toliau
Kas bus toliau neissivaizduoju, bet del drabuziu jis mane is proto varo... Nuejus i parduotuve zyzia ne tik zaislo, bet ir naujo drabuzio...berniukas
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 10, 11:05)
Ca-girl, kokia dyyydele spinta pavydziu
Cia jis broliu spintoj, kuria broliai dalinasi...jis turi tokia pacia spinta vienas pats sau ir prideta rubu daugiau nei pas brolius Kalbant apie spintas- Amerikej jos dideles..musu su MB ieinama spinta, kaip kambariukas...slepyniu kai zaidziam visas spintas panaudojam
QUOTE(Getter @ 2008 06 10, 11:33)
Sveikutės
Pakomentuosiu jūsų foto, bet pirma noriu paklaust iš techninės pusės, kaip jums j/b? Tvarkiau su Lightroom, bet gal veidukas dar perpilkas?
Na ir aišku foto galit komentuot, nors emocija vaiko ir taip stipri, apie kitokį kadravimą negalėjo būti nei kalbos - gaudžiau akimirką
Pakomentuosiu jūsų foto, bet pirma noriu paklaust iš techninės pusės, kaip jums j/b? Tvarkiau su Lightroom, bet gal veidukas dar perpilkas?
Na ir aišku foto galit komentuot, nors emocija vaiko ir taip stipri, apie kitokį kadravimą negalėjo būti nei kalbos - gaudžiau akimirką
Grazi akimirka. Man pirmas variantas kiek pilkokas, antras per daug apsviestas...norisi kokio tarpinio varianto
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 10, 11:35)
Maciau jau kazkas minejo- nepatinka ruzavai violetine pilkai murzina spalva Kuri beje yra beveik visose tavo nuotraukose
Papildyta:
Ciburaskinai, kaip malonu tave cia matyti
Labadiena
Saunuoliai fotografai.. man buvo darbingas metas, siandien issilaikiau paskutini egzamina, akys limpa 100ta metu nieko nefotografavau, tai ir komentuot sunku ir jegu nera.. atleiskit, greit atsigausiu ir pazadu sugrizti
Ale kas patiko tai vis tik paminesiu )
Akys be galo kausto demesi, ypatingai antroje foto
Nebesugebesi baigt skaityt, einu migt, rytoj
Saunuoliai fotografai.. man buvo darbingas metas, siandien issilaikiau paskutini egzamina, akys limpa 100ta metu nieko nefotografavau, tai ir komentuot sunku ir jegu nera.. atleiskit, greit atsigausiu ir pazadu sugrizti
Ale kas patiko tai vis tik paminesiu )
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 22:53)
...Mano tvirtove...
Man daug labiau patiko jb variantas, berniuko tokia faina israiska, kepure lyg per didele, tik labai tamsi foto ir noretus kitokio kadravimo.. daugiau virsaus, maziau kairesQUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 23:01)
Dar viena .. fotografuota geguzes 21 berods..
Fain tik to vandens tai mano amnymu pe daug, labai jis neidomus, noretus pailgos panoramos, nes dangus ispudingasQUOTE(californiagirl @ 2008 06 06, 09:16)
Pora portretuku...
Tikrai labai ispudingi portretukai, bet tegu sako man kas ka nori, pakausiu as cia tikrai pasigendu labai nedaug, bet, kad nereztu akies ta keista forma..Akys be galo kausto demesi, ypatingai antroje foto
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 14:32)
dedu pakoreguota - patiesinau horizonta ir bandziau ji per viduri patalpint
Nebesugebesi baigt skaityt, einu migt, rytoj
CaGirl, imesk cia portretuka, kur pas pazengusius dejai. ten ne mano tema, o pakomentuot norejau
Ciburaska, nugi simtas metu! labai senai mateisi, nepamirsk musu!
Ciburaska, nugi simtas metu! labai senai mateisi, nepamirsk musu!
bald.nomad imetu ir labai aciu uz bet kokius komentarus ir kritika
P.S. saules akinius anoje temoje paaiskinau
P.S. saules akinius anoje temoje paaiskinau
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 10, 18:08)
Bet kame gali but problema, nes as pati ta matau
Del tavo portretuko, kol tu nepaaiskinai, akinuku esmes, tai galvojau, kad nuotrauka: vaikinas juodais akiniais.... Siaip is nuotraukos man toks pyktis, rimtumas, nenoras verziasi. Jei tai butu vaikinas, visai kitaip ziuretusi, o kai matai tokia nuotrauka ir zinai, kad cia tavo berniukas.. galvoji, kad per greit vaikas prie suaugusiu paisosi ir kazkaip nezinau... ne tai kad nepatinka, bet kazkaip keista. Nors nuotrauka tikrai gera. Tik kazkaip nzn... gal kad tai tavo... pripratau prie tavo saldziu, svelniu darbu
Fotografavau savo drauge su vaikais, noreciau jusu pastabu sioms foto:
http://www.streampho...s/dzudi/261824/
Slaptazodis - musu ND tradicinis
http://www.streampho...s/dzudi/261824/
Slaptazodis - musu ND tradicinis