Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 10, 13:05)

Imr, as irgi turiu "maziuka suduka" olympus mini  doh.gif kainavo padoriai kaip muiline tais laikais virs 1000 lt, o kokybe  doh.gif  (reiktu parduot, ale tingiu uzsivest blush2.gif ) geriau pigu prof, negul brangia muiline  mirksiukas.gif

Gaus tas mano vyras i raga lotuliukas.gif gi as jam tiap ir aiskinau, o mes uz ta normaliai sumokejom 1400 lt, nu man pinigai, nors kai pasiziuri kiek kainuoja normalesni foto tai ta kaina juokinga ... nu zodziu ... teks tenkintis tuo ka turim g.gif pabandysiu prisisiusti visokiu programeliu fotkem koreaguoti , tai gal jas pasiseks normalesniomis padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 10, 12:54)
user posted image

Ar taip? Biškuka pamažinau exposure, akytės pašviesėjo ir mano akimis žiūrint kvadratukas čia visai tinka  bigsmile.gif

Aha, kazkas tokio.
o cia j/b, nes man kompas rodo toki su rusvumo atspalviu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 06 10, 11:54)
pabandysiu prisisiusti visokiu programeliu fotkem koreaguoti , tai gal jas pasiseks normalesniomis padaryti  lotuliukas.gif

mano manymu, ne nuo programeliu reiktu pradeti... ax.gif

Ca-girl, fainas sunus, spinta ir "neturiu kuo apsirengti" problema biggrin.gif augini tu ten busimus sirdziu dauzytojus biggrin.gif

Getter, smagi nuotrauka, antras apdirbimas man nelabai, labai dirbtinas, pirmas geresnis.

Stebukle, geras momentas, kaip burtininkas su burtu lazdele smile.gif
Atsakyti
Getter, man visose nuotraukose didoka kontrasto. Nelabai man šitas j/b schmoll.gif

Stebukle, mielas kadras, gražus fonas.
Atsakyti
Rusvumo tai tikrai neturėtų būti g.gif

Nuėmiau biškuka kontrasto, kaip dabar?

user posted image

Laputaite norėčiau pažiūrėt ką tu iš šitos foto išspaustum, gal galiu tau ją meilu atsiūst? Gal dar kas norit j/b pasiterliot ir parodyt kaip gi visdėlto turi būti unsure.gif nes bijau kad pati nepajaučiu kada yra gerai verysad.gif
Atsakyti
Getter, man pirmas ir paskutinis variantas labiausiai, bet gal spalvota geriau? Puikiai pagautas momentas.
Stebukle, geras kadras, tik sakyciau seseliai mano akiai per tamsus - vaikutis toks biski murziukas atrodo... g.gif
Imr - ka nusipirkot, ta turit - maziau galvok apie papildomas programas ir pulk fotografuot. pas mus irgi yra pradejusiu nuo muiliniu. as, beje, irgi nuo to pradejau(nors dabar fotografuoju ir veidrodiniu nekaip blush2.gif ). kompaktisko foto privalumas - isimetei i kisene ir pyskink kada sumanes. o jei dar instrukcija perskaityt ir visus privalumus ivaldyt - tai, manau, pagausi geru ir kokybisku kadru 4u.gif
CaG - man kaip visad patinka smile.gif

As nefotografuoju - tik darbas ir futbolas, tai artimiausiu metu nebent pasivaidensiu.
Papildyta:
Sansara, vos nepamirsau. Man patiko tavo pirmoji nuotrauka apie pagerejusius santykius su merginom smile.gif Ir zvilgsniai vaikiuku, ir pozos - viskas vietoj, bet ta sviesa ant sofos (ar kas ten) - labai liejasi su plaukais; ir siaip gal detaliu ir margumo man per daug. Bet - atejus tokiam santykiu pasiltejimui, manau pavyks pagaut dar geresniu kadru 4u.gif Antros nuotraukos ideja man patinka, bet kokybe - ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 10 birželio 2008 - 13:06
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 10, 13:13)
As nefotografuoju - tik darbas ir futbolas, tai artimiausiu metu nebent pasivaidensiu.

Pavydziu tavo vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 10 birželio 2008 - 13:20
QUOTE(valkata @ 2008 06 10, 14:18)
Pavydziu tavo vyrui  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ui nigaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 10, 13:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ui nigaliu lotuliukas.gif

jei gerai supratau tai tada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 06 10, 13:18)
Pavydziu tavo vyrui  lotuliukas.gif

Gal žmonai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 10, 15:05)
Gal žmonai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau zmonai tai jau nebepavydi, reiskia uzuojauta biggrin.gif Geras cia lotuliukas.gif
Atsakyti
uj kaip susimoviau blink.gif
jo, zmonai tai nepavydziu
Atsakyti