Getter, man pirmas ir paskutinis variantas labiausiai, bet gal spalvota geriau? Puikiai pagautas momentas.
Stebukle, geras kadras, tik sakyciau seseliai mano akiai per tamsus - vaikutis toks biski murziukas atrodo...
Imr - ka nusipirkot, ta turit - maziau galvok apie papildomas programas ir pulk fotografuot. pas mus irgi yra pradejusiu nuo muiliniu. as, beje, irgi nuo to pradejau(nors dabar fotografuoju ir veidrodiniu nekaip
). kompaktisko foto privalumas - isimetei i kisene ir pyskink kada sumanes. o jei dar instrukcija perskaityt ir visus privalumus ivaldyt - tai, manau, pagausi geru ir kokybisku kadru
CaG - man kaip visad patinka
As nefotografuoju - tik darbas ir futbolas, tai artimiausiu metu nebent pasivaidensiu.
Papildyta:Sansara, vos nepamirsau. Man patiko tavo pirmoji nuotrauka apie pagerejusius santykius su merginom
Ir zvilgsniai vaikiuku, ir pozos - viskas vietoj, bet ta sviesa ant sofos (ar kas ten) - labai liejasi su plaukais; ir siaip gal detaliu ir margumo man per daug. Bet - atejus tokiam santykiu pasiltejimui, manau pavyks pagaut dar geresniu kadru
Antros nuotraukos ideja man patinka, bet kokybe - ne.