Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Intriguojantis lagaminas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:07)
Tai tik faktas: jame 2861 nuotrauka smile.gif Nuotrauku nenoriu perfotkint... nes jos
Oho, suskaiciavai? bigsmile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:39)
"lady in red Šnipiškėse"
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto ax.gif
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi bigsmile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 03, 15:50)
Vienintelis trūkumėlis - labai jau moteriškas - beieškant kadro viena akimi, kita labai jau stipriai raukosi - į senatvę susiraukšlėsiu labai netolygiai lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 03, 19:47)
Oho, suskaiciavai?  bigsmile.gif
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto  ax.gif
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi  bigsmile.gif
lotuliukas.gif

suskaiciavau smile.gif radau dar nuotrauka su Fideliu Kastro ohmy.gif
auto blush2.gif meginsiu, nes siap man is tikruju nuotrauka nepatinka, tik kontrastas ziurisi gerai... ir viskas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 03 birželio 2008 - 18:53
Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt smile.gif
O auto nelabai - gera mintis ir spalvu kontrastas, o kompozicija ir tt - nea g.gif
Atsakyti
prasideda balsavimas už Vienatvę 4u.gif labai maloniai prašome visų, turinčių passw prabalsuoti 4u.gif ir pakomentuoti 4u.gif nuotraukų nedaug, tai tik 3 balsus atiduot reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 21:06)
Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt smile.gif
O auto nelabai - gera mintis ir spalvu kontrastas, o kompozicija ir tt - nea  g.gif

Visos kudrines mano cia, viena serija istryniau blush2.gif :
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=1450

Del sito auto 100% drinks_cheers.gif.
QUOTE(Sansara @ 2008 06 03, 21:08)
prasideda balsavimas už Vienatvę  4u.gif labai maloniai prašome visų, turinčių passw prabalsuoti  4u.gif ir pakomentuoti  4u.gif nuotraukų nedaug, tai tik 3 balsus atiduot reiks  mirksiukas.gif

Einu cool.gif
Atsakyti
O man galima balsuoti? blush2.gif as dar ne vieno nd nedejus... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 03, 20:26)
O man galima balsuoti?  blush2.gif as dar ne vieno nd nedejus...  blush2.gif  doh.gif

reikia 4u.gif o ne galima mirksiukas.gif
ir taip tebūna vos keli balsuotojai. kuo daugiau, tuo objektyviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 birželio 2008 - 20:29
Kazin kiek dalyviu ND? max 4 min 1 ( lotuliukas.gif )... 2darbu autore pazinau, del kitu dvieju ar irgi Jos abejoju g.gif Nors koks skirtumas, svarbu foto grazi 4u.gif
Atsakyti
Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai wink.gif
Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku. Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot g.gif gal net man pavyktu ka isspaust? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 22:21)
Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai wink.gif
Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku.  Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot  g.gif  gal net man pavyktu ka isspaust?  ax.gif

Eisiu lagamina isidet i avaracika, kol turesiu savo grazu auto, arba ne auto....

Ten ne palepe, ten rusys smile.gif)) Palepe, ten kur vaikai su tais moliukais ir kur radijo klausosi... Del modelio, tai as mielu noru smile.gif))) tik man geda, nes ten tokia betvarke... kad net pati uzsimerkus einu smile.gif
Atsakyti
Ca-girl kazkodel 1foto nerodo, bet kitos dvi man patinka. Labai naturaliai zavingos.

Getter, pamirsau tavo sraige pakomentuoti, man labai patiko melyna, toks minimalus kontrastingas darbas.

Zuzu, zaliai truksto ryskumo ir kirpciau is kaires nemaza plota rolleyes.gif

Atsakyti