Intriguojantis lagaminas
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:07)
Tai tik faktas: jame 2861 nuotrauka Nuotrauku nenoriu perfotkint... nes jos
Oho, suskaiciavai? QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:39)
"lady in red Šnipiškėse"
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 03, 15:50)
Vienintelis trūkumėlis - labai jau moteriškas - beieškant kadro viena akimi, kita labai jau stipriai raukosi - į senatvę susiraukšlėsiu labai netolygiai
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 03, 19:47)
Oho, suskaiciavai?
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi
suskaiciavau radau dar nuotrauka su Fideliu Kastro
auto meginsiu, nes siap man is tikruju nuotrauka nepatinka, tik kontrastas ziurisi gerai... ir viskas.....
Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt
O auto nelabai - gera mintis ir spalvu kontrastas, o kompozicija ir tt - nea
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 21:06)
Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt
Visos kudrines mano cia, viena serija istryniau :
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=1450
Del sito auto 100% .
QUOTE(Sansara @ 2008 06 03, 21:08)
prasideda balsavimas už Vienatvę labai maloniai prašome visų, turinčių passw prabalsuoti ir pakomentuoti nuotraukų nedaug, tai tik 3 balsus atiduot reiks
Einu
O man galima balsuoti? as dar ne vieno nd nedejus...
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 03, 20:26)
O man galima balsuoti? as dar ne vieno nd nedejus...
reikia o ne galima
ir taip tebūna vos keli balsuotojai. kuo daugiau, tuo objektyviau
Kazin kiek dalyviu ND? max 4 min 1 ( )... 2darbu autore pazinau, del kitu dvieju ar irgi Jos abejoju Nors koks skirtumas, svarbu foto grazi
Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai
Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku. Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot gal net man pavyktu ka isspaust?
Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku. Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot gal net man pavyktu ka isspaust?
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 22:21)
Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai
Eisiu lagamina isidet i avaracika, kol turesiu savo grazu auto, arba ne auto....
Ten ne palepe, ten rusys )) Palepe, ten kur vaikai su tais moliukais ir kur radijo klausosi... Del modelio, tai as mielu noru ))) tik man geda, nes ten tokia betvarke... kad net pati uzsimerkus einu