Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 09, 11:07)
smiltis, aha, liko be atgarsio... norinčių ir galinčių beveik neatsirado  doh.gif

tai gal susiorganizuosim ką kitą savaitę g.gif

QUOTE(peppi @ 2008 06 09, 17:22)
Smilti, jauciu pareiga susitikti biggrin.gif brukstelk i az kai zinosi tiksliau tvarkarasti mirksiukas.gif man tik treciadienis nelabai, nebent dienos metu. Kokiam rajone busi?

pareigos nejausk mirksiukas.gif Bet jei noras yra, tai būtų smagu drinks_cheers.gif Rajone būsiu, tai už Vilniaus truputį, link Avižienių, greičiausiai unsure.gif O mokslai Kauno g., tai ten daugiau trinsiuos mirksiukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 09, 17:49)
Smiltis, kai busi Vilniuj, tik garsiau pasakyk smile.gif As visada uz. ax.gif

taigi sakau garsiai mirksiukas.gif Pasiderinsim gal dar link šios savaitės galo konkrečiau datą smile.gif

Sansara, pirma labai faina thumbup.gif O antra man ir tamsi ir nežinia kas akcentuojama unsure.gif

Californiagirl foto nematau verysad.gif , neduoda man darbe pamatyt unsure.gif
Papildyta:
Degute, vis pamirštu padėkot už nuorodą. labai įdomu buvo pažiūrėt ir reikės pabandyt kai kurias užduotis padaryt thumbup.gif , kai jau būsiu laisvesnė unsure.gif Perduok linkėjimų Jurgitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 09, 18:59)
atrodo mano vaiko su panelemis santykiai gereja biggrin.gif po anu sudetingu santykiu, sie jau ne tokie sudetingi atrodo  lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif

Sansara, labai patinka sita foto, mergytes israiska puiki ir visa kita, na labai liuks smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 09, 21:04)
Aciu 4u.gif  tikiuosi nenupus mus bigsmile.gif Vis tiek vaziuojam labiau del vaiku, galima sakyti sveikti vaziuojam, pasivaiksciuoti ten tikrai yra kur,  o man pafotografuoti bigsmile.gif Aplamai, dievinu jura wub.gif  anksciau visa vasara ten praleisdavau, kol neistojau mokytis rolleyes.gif

Labai lauksim foto is pajurio smile.gif
Atsakyti
Sansara, man patinka tavo pirmas portretukas, toks siltas... Antram kazkas su apsvietimu... t.y. sviesa ta labai gerai, bet va norisi arba sviesiau arba dar tamsiau...

c-girl, tavo vaikas nerealus smile.gif lotuliukas.gif Labai graziai matosi jo emocijos, juokdariukas mazas... kas bus toliau hihihi.gif

Smiltis, as uz, tu susizinok tvarkarasti... ir tada organizuosimes wink.gif Gal kazkokiu budu man nuo vaiku pabegt iseis, jei ne... tada su vaikais busiu.... smile.gif
Atsakyti
ačiū už pastabas.iš antros foto nuo gėlės ryškumas dingo man valant triukšmus doh.gif ISO 400, bet kadangi viskas tamsu, tai apsitriukšmavo žiauriai. originale tikrai gėlė ryški be abejonių blush2.gif

ca_girl - kaip visada - super thumbup.gif
Atsakyti
californiagirl, labai nuotaikinga ir kokybiška foto 4u.gif

Stebukle, tavo AŽ pilnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 10, 10:16)

Stebukle, tavo AŽ pilnas  mirksiukas.gif

Jau ne smile.gif mane gali ir skype kalbint as ten irgi- stebukle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 10, 09:24)
Jau ne smile.gif mane gali ir skype kalbint as ten irgi- stebukle smile.gif

Tai nieko ypatingo nenorėjau pasakyti, tik įspėjau, kad turėtum omeny, maža kas norės parašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 09, 23:19)
Nu nžn nieko apie tokį fotiką. Bet juk kiekvienam yra portretinis režimas - žmogelio pusė. Tai jis panašiai veikia.

Cia tik pries gera menesi Lietuvoje pradetas prekiauti, siap labai ryskios ir kokybiskos paparastos foto, bet va taip norisi kokiu kietesniu foto lotuliukas.gif sakiau vyrui perkam normalu fotika , tai ne sako reikia maziuko ir pan... tai va ir nusipirkom maziuka lotuliukas.gif suduka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, as- ragana, bet man nepatinka sviesa (ne-sudetingu santykiu1) krintanti ant virsugalviu, nes beveik liejasi su sofos atlosu..
Ca-girl, kokia dyyydele spinta bigsmile.gif pavydziu blush2.gif tik dbr pamaciau kiek pas tave apdovanojimu blink.gif

Nieko nebekomentuosiu (kol kas) nes nuotaika... rrrrrrrrrrrr..... ph34r.gif

Gavau patarima geriau pasimokint su kitiniu objektyvu, o tada dairytis i rimtesnius ax.gif

Imr, as irgi turiu "maziuka suduka" olympus mini doh.gif kainavo padoriai kaip muiline tais laikais virs 1000 lt, o kokybe doh.gif (reiktu parduot, ale tingiu uzsivest blush2.gif ) geriau pigu prof, negul brangia muiline mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pakomentuosiu jūsų foto, bet pirma noriu paklaust iš techninės pusės, kaip jums j/b? Tvarkiau su Lightroom, bet gal veidukas dar perpilkas?
Na ir aišku foto galit komentuot, nors emocija vaiko ir taip stipri, apie kitokį kadravimą negalėjo būti nei kalbos - gaudžiau akimirką ax.gif

user posted image

Dar vienas variantas

user posted image

Klausimas ar šitas neperšviesus blush2.gif
Papildyta:
Žiūriu į jas abi ir man patinka antra rolleyes.gif
Atsakyti
Getter, antras variantas man bent jau per sviesus. As tavo pirmajam dar akytes tik pasviesinciau ir viskas. Ir apacios pakirpciau iki antros juostos megstuko.

Keliu ir as nuotrauka- kritikai smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Ar taip? Biškuka pamažinau exposure, akytės pašviesėjo ir mano akimis žiūrint kvadratukas čia visai tinka bigsmile.gif

Tavo foto gana įdomi, smagi vaikiuko pagauta akimirka 4u.gif
Atsakyti