atrodo mano vaiko su panelemis santykiai gereja po anu sudetingu santykiu, sie jau ne tokie sudetingi atrodo
QUOTE(Anasko @ 2008 06 09, 19:10)
Sansara prie apvalaus stalo Mergyte ant dietos Man patinka ir spalvos ir apsvietimas O ten vejaraupiai ar uodai pasistenge
uodai
o kaip si? man apsveitimas nelabai
QUOTE(Anasko @ 2008 06 09, 10:20)
O mes rytoj ruosiames vaziuoti prie juros Ar pas jus ten nelabai salta Taip norisi pakeisti aplinka, gal kokiu kadru atvesiu is ten
Norejau dar paklausti, rytoj uzbegsiu i Vilbra noriu UV filtra, gal turit kokia rekomendacija kokiam nors O tie mm prie filtro ka reiskia gal zinot
Galiu del oro pasakyt nelabai kokios prognozes .. stipreja vejas ir smarkiai , nurims tik ketvirtadieni, taip jau buna pas mus prie juros.. Bet siaip vistiek cia fainai. o del mm jua atsake tau
Labas vakaras sio skyrelio gyventojai
As pas jus pirma karta , ir stebiuosi kokios nuostabios ri geros foto
TURIU VIENA KLAUSIMA KAIP PADARYTI TOLIAU FONA TOKI ISBLUKUSI,O ARCIAU ESANTI VAIZDA RYSKU RYSKU >? jei tai imanoma papasakoti rastu, gal galit papasakoti >
TURIU VIENA KLAUSIMA KAIP PADARYTI TOLIAU FONA TOKI ISBLUKUSI,O ARCIAU ESANTI VAIZDA RYSKU RYSKU >? jei tai imanoma papasakoti rastu, gal galit papasakoti >
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 21:25)
Labas vakaras sio skyrelio gyventojai
Labas
na, kad ir čia pasiskaityk
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 09, 20:42)
Galiu del oro pasakyt nelabai kokios prognozes .. stipreja vejas ir smarkiai , nurims tik ketvirtadieni, taip jau buna pas mus prie juros.. Bet siaip vistiek cia fainai. o del mm jua atsake tau
Aciu tikiuosi nenupus mus Vis tiek vaziuojam labiau del vaiku, galima sakyti sveikti vaziuojam, pasivaiksciuoti ten tikrai yra kur, o man pafotografuoti Aplamai, dievinu jura anksciau visa vasara ten praleisdavau, kol neistojau mokytis Sansara, o kuom tau nepatinka apsvietimas Man viskas gerai ir patinkia labai
QUOTE(Degutė @ 2008 06 09, 22:30)
Aciu labai , nusivyliau, kaip suprantu su mano fotiku nieko panasaus neisgausiu... o man taip grazu, taip grazu
O neina su kokia nors programa ka nors panasaus padaryti ?
Mes turim PANASONIK lumex TZ 5 ... su juo tikrai neina ane nieko tokio padaryti ?
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 22:14)
Aciu labai , nusivyliau, kaip suprantu su mano fotiku nieko panasaus neisgausiu... o man taip grazu, taip grazu
Mes turim PANASONIK lumex TZ 5 ... su juo tikrai neina ane nieko tokio padaryti ?
Iseina tik labai megejiskai gaunasi Picasso programoje yra soft focus, galima sureguliuoti, kiek nori tuo isplaukimo gauti. Tai nemokama programa. Man anksciau visai patikdavo O neina su kokia nors programa ka nors panasaus padaryti ?
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 22:14)
Nu nžn nieko apie tokį fotiką. Bet juk kiekvienam yra portretinis režimas - žmogelio pusė. Tai jis panašiai veikia.
QUOTE(Sansara @ 2008 06 09, 19:33)
o kaip si? man apsveitimas nelabai
Man tai per tamsi ir nelabai aisku kas fokuse..lyg gele, bet irgi truksta ryskumo.
Pirmoji faina labai Sudetingi tie mazuju santykiai
As ateinu su vienu darbeliu...Mano mazojo charakteris atvaizduotas 100%, tikras drama queen ir pastovus karas del drabuziu
Taigi...
"Neturiu kuo apsirengti"