Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

atrodo mano vaiko su panelemis santykiai gereja biggrin.gif po anu sudetingu santykiu, sie jau ne tokie sudetingi atrodo lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 09 birželio 2008 - 18:59
Sansara bigsmile.gif prie apvalaus stalo biggrin.gif Mergyte ant dietos biggrin.gif Man patinka ir spalvos ir apsvietimas ax.gif O ten vejaraupiai ar uodai pasistenge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 09, 19:10)
Sansara bigsmile.gif prie apvalaus stalo biggrin.gif Mergyte ant dietos biggrin.gif Man patinka ir spalvos ir apsvietimas ax.gif  O ten vejaraupiai ar uodai pasistenge  ax.gif

uodai lotuliukas.gif

o kaip si? man apsveitimas nelabai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 09, 10:20)

O mes rytoj ruosiames vaziuoti prie juros ax.gif Ar pas jus ten nelabai salta g.gif  blush2.gif Taip norisi pakeisti aplinka, gal kokiu kadru atvesiu is ten ax.gif
Norejau dar paklausti, rytoj uzbegsiu i Vilbra noriu UV filtra, gal turit kokia rekomendacija kokiam nors 4u.gif O tie mm  prie filtro ka reiskia gal zinot g.gif

Galiu del oro pasakyt nelabai kokios prognozes .. stipreja vejas ir smarkiai , nurims tik ketvirtadieni, taip jau buna pas mus prie juros.. Bet siaip vistiek cia fainai. o del mm jua atsake tau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras sio skyrelio gyventojai 4u.gif
As pas jus pirma karta , ir stebiuosi kokios nuostabios ri geros foto mirksiukas.gif
TURIU VIENA KLAUSIMA KAIP PADARYTI TOLIAU FONA TOKI ISBLUKUSI,O ARCIAU ESANTI VAIZDA RYSKU RYSKU >? jei tai imanoma papasakoti rastu, gal galit papasakoti >
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 21:25)
Labas vakaras sio skyrelio gyventojai  4u.gif
As pas jus pirma karta , ir stebiuosi kokios nuostabios ri geros foto  mirksiukas.gif
TURIU VIENA KLAUSIMA  KAIP PADARYTI TOLIAU FONA TOKI ISBLUKUSI,O ARCIAU ESANTI VAIZDA RYSKU RYSKU >?  jei tai imanoma papasakoti rastu, gal galit papasakoti >

Labas wink.gif
na, kad ir čia pasiskaityk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 09, 20:42)
Galiu del oro pasakyt nelabai kokios prognozes .. stipreja vejas ir smarkiai , nurims tik ketvirtadieni, taip jau buna pas mus prie juros.. Bet siaip vistiek cia fainai. o del mm jua atsake tau smile.gif
Aciu 4u.gif tikiuosi nenupus mus bigsmile.gif Vis tiek vaziuojam labiau del vaiku, galima sakyti sveikti vaziuojam, pasivaiksciuoti ten tikrai yra kur, o man pafotografuoti bigsmile.gif Aplamai, dievinu jura wub.gif anksciau visa vasara ten praleisdavau, kol neistojau mokytis rolleyes.gif

Sansara, o kuom tau nepatinka apsvietimas g.gif Man viskas gerai ir patinkia labai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Užbėgau trumpam, norėjau padėkot jums visoms už komentarus ir pastabas. Čia kaip Leninas sakė, mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis smile.gif Ir duok Dieve kada nors suprast ir išmokt:) O svarbiausia, kad rankos nedrebėtų ir fokusas būtų smile.gif Gerų kadrų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 09, 22:30)
Labas wink.gif
na, kad ir čia pasiskaityk wink.gif

Aciu labai , nusivyliau, kaip suprantu su mano fotiku nieko panasaus neisgausiu... o man taip grazu, taip grazu wub.gif
O neina su kokia nors programa ka nors panasaus padaryti ?
Mes turim PANASONIK lumex TZ 5 ... su juo tikrai neina ane nieko tokio padaryti ?
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 22:14)
Aciu labai , nusivyliau, kaip suprantu su mano fotiku nieko panasaus neisgausiu... o man taip grazu, taip grazu  wub.gif
Mes turim PANASONIK lumex TZ 5 ... su juo tikrai neina ane nieko tokio padaryti ?
Iseina mirksiukas.gif tongue.gif tik labai megejiskai gaunasi ax.gif Picasso programoje yra soft focus, galima sureguliuoti, kiek nori tuo isplaukimo gauti. Tai nemokama programa. Man anksciau visai patikdavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 06 09, 22:14)

Nu nžn nieko apie tokį fotiką. Bet juk kiekvienam yra portretinis režimas - žmogelio pusė. Tai jis panašiai veikia.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 09, 19:33)
o kaip si? man apsveitimas nelabai  g.gif

Man tai per tamsi ir nelabai aisku kas fokuse..lyg gele, bet irgi truksta ryskumo.
Pirmoji faina labai wub.gif Sudetingi tie mazuju santykiai biggrin.gif

As ateinu su vienu darbeliu...Mano mazojo charakteris atvaizduotas 100%, tikras drama queen ir pastovus karas del drabuziu cool.gif
Taigi...
"Neturiu kuo apsirengti"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 birželio 2008 - 00:12