Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 21:52)
niu, kisau nagus prie tavo portretuko. As truputi dar glamurinciau nuotrauka.
daryciau. istrinsiu kai paziuresi.

niu esminio skirtumo nėra. tik veidukas pabalo mirksiukas.gif čia su kontrastu galima dar ilgai žaist su burn/dodge tools ir t.t. tobulumui ribų nėra lotuliukas.gif
dėkui visiems, už pastabas ir kritiką 4u.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 07, 22:34)
pusiau originalas biggrin.gif

nu spalvos thumbup.gif o akys flirt.gif
bet originale maze "ciuozia" i desine del kreivu grindu ax.gif

Eeee... Chebra, dafai pakomentuokit mano foto blush2.gif nu bent jau pasakykit, kad visai berysio ax.gif zinosiu, kad einu netinkama linkme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 07, 23:08)
niu esminio skirtumo nėra. tik veidukas pabalo  mirksiukas.gif čia su kontrastu galima dar ilgai žaist su burn/dodge tools ir t.t. tobulumui ribų nėra  lotuliukas.gif
dėkui visiems, už pastabas ir kritiką  4u.gif
labanakt  4u.gif

. esminio tikrai ne.
su kontrastu to nepadarysi. smile.gif Tik jei oda trupputi isvalius, lieka gan ryskesnes akytes.

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 23:11)
Eeee... Chebra, dafai pakomentuokit mano foto  blush2.gif nu bent jau pasakykit, kad visai berysio  ax.gif zinosiu, kad einu netinkama linkme  unsure.gif

nzn ka ir sakyt... unsure.gif man nelabai... kokybe kaip ir gerai, bet visa kita unsure.gif
Atsakyti
Zuzu, man pirma kompoziciskai gal ir nieko, bet j/b itartinokas - gal nukontrastinta, sakyciau. bet emociskai kzk nezinau - mamos tas zvilgsnis, toks niekur nesantis kzk netraukia. Antra, pilkut pilkutele ir pats siuzetas kzk nelabai patrauklus, kzk nesuprasi, ar pirsta, ar kruti ciulpia, nu toks keistas momentas atrodo.
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 08 birželio 2008 - 07:52
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 18:25)
nu nesakyk, geras tas objektyvas portretukams 4u.gif  zuzu, jei reik, tikrai vertas 4u.gif
O as ziuriu, lyg akys tos pacios, o va garbanu nesimato wub.gif Grazus vaikiukas, ant grazaus zveriuko... ech... nostalgija zveriukams... bet kai pavoge musu, vyras sake pirksis tik sau, o man neduos... sad.gif

o tu ir pati vazinejai ax.gif ?
va cia visa egzekucija smile.gif
http://fotokudra.lt/...ai.php?aut=2002
Atsakyti
O kieno Triju vakaras "rakurse" listen.gif kas nepasirase rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vakar turėjau galimybę fotografuoti Europos Lietuvių Krepšinio čempionatą, kuris vyko čia Dubline. Pagavau keletą gerų kadrų, ir nors kokybė neauksinė ale ir ne prasta (ISO buvo 1250 ir naudojau pasilpnintą blykstę, kad akių nespigintų žaidėjams).

Pasirodau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čempionai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 06 08, 15:41)
o tu ir pati vazinejai ax.gif ?
va cia visa egzekucija smile.gif
http://fotokudra.lt/...ai.php?aut=2002

Kol turejom- vazinejau.... (paskutini karta vaziavau, kai buvau su dukryte 1 savaite iki gimdymo, tai net vieni zmones su masina pasisiule pavezt, kad as nevaziuocau pati smile.gif pagimdziau ir po poros menesiu pavoge sad.gif )

eik tu sau... kokie plaukuciai ohmy.gif buvo... Nu, dabar jau tikras berniukas. Negaila plauku?

Getter, fainai, nesakyk pabut paparacium tokiu varzybu.
Atsakyti
Anasko, ačiū už atsakymą, bandysiu 4u.gif

Getter, aš kaip ne sporto mylėtoja nelabai randu įdomumo tavo nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 08 birželio 2008 - 16:09
man beveik visos Getter foto per tamsios. as kiek bandziau, tai paprastai paciam l.idomu tuos krepsininkus gaudyt, bet gauti is salies geram kadrui reikia daug praktikos ir geros aparaturos
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 08, 15:54)
Kol turejom- vazinejau.... (paskutini karta vaziavau, kai buvau su dukryte 1 savaite iki gimdymo, tai net vieni zmones su masina pasisiule pavezt, kad as nevaziuocau pati smile.gif pagimdziau ir po poros menesiu pavoge sad.gif )

eik tu sau... kokie plaukuciai ohmy.gif buvo... Nu, dabar jau tikras berniukas. Negaila plauku?

oho, motin biggrin.gif duodi... ax.gif
biski gaila garbanu...bet taip kaip lengvai jie uzaugo taip pat lengvai ir nukirpom smile.gif
Atsakyti