Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 17:38)
Anasko, cia su 50mm 1,8 daryta?  g.gif
Aha 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 17:44)
Anasko, ka darei spalvom? Labai intensyvios...
Nieko nedariau unsure.gif tik sharpa uzdejau ir autolevel, bet pasikeite nedaug unsure.gif
Gal del RAW formato g.gif man atrodo nuo situ foto ir pradejau ant jo fotogrfuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 17:03
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 16:38)
Anasko, cia su 50mm 1,8 daryta?  g.gif

lotuliukas.gif tau jo tiesiog butinai reikia biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 16:44)

peppi, ten tavo vaikas ant moco?

mano ax.gif šviežiai apkirptas ant tėčio motociklo smile.gif

ech, pasiilgau namu darbu ax.gif
Atsakyti
Anasko, akytės jau šarpintos su lasso ir laaaaaaabai. doh.gif nes jos buvo ne fokuse verysad.gif dėl šios foto fokuso nuklydimo labai liūdėjau. nedidelis nuklydimas, tad ekranėlyje nesimatė. spalvota irgi puiki foto, bet jos švariai paruošti - neįmanoma schmoll.gif na bent jau aš nemoku
filtras Hoya Super Quality Pol-Circular

dėkui visiems už pastabas. ne studijinė čia foto, todėl labai kažko reikalaut neįmanoma. nepozuota, pagauta. ir rankoje nepageidautini objektai lotuliukas.gif ir akys kliūna kiek, kad nevienodos. alkūnės man netrūksta. per platus jau būtų kadras ir dar daugiau š prilindę kadran. plaukai originale neišdegę, čia apdirbimo klaida. bet irgi nelabai kliūna man.
man grindų nubalinimas kliūna, bet niekaip logiškai palikti nenubalintų negalėjau. kažkokia 50/50 foto tada gaunasi, nevienalytė. tas grindų nubalinimas man kiek kiču dvelkia, bet negalėjau gražiai ir patenkinančiai mane išspręsti tos problemos

Stebukle, Žvėryno bažnyčioje. nebuvus aš ten blush2.gif bet įtariu - šviesos truks doh.gif nepanikuoju. niekas ten nepergyvens, jei foto ir nesigaus. jie visai neplanavo fotografo ar ko. būtų su savo muilinukę papleškinę. manau bent prie bažnyčios kokybiškoso foto atpirks visą jų pageidavimą. o man pačiai įdomi praktika ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 06 07, 18:59)
lotuliukas.gif tau jo tiesiog butinai reikia biggrin.gif
mano ax.gif šviežiai apkirptas ant tėčio motociklo smile.gif

nu nesakyk, geras tas objektyvas portretukams 4u.gif zuzu, jei reik, tikrai vertas 4u.gif
O as ziuriu, lyg akys tos pacios, o va garbanu nesimato wub.gif Grazus vaikiukas, ant grazaus zveriuko... ech... nostalgija zveriukams... bet kai pavoge musu, vyras sake pirksis tik sau, o man neduos... sad.gif
Papildyta:
Sansara, o tu nenori mums orginalo parodyt portretuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 07, 19:05)
Stebukle, Žvėryno bažnyčioje. nebuvus aš ten  blush2.gif bet įtariu - šviesos truks  doh.gif nepanikuoju. niekas ten nepergyvens, jei foto ir nesigaus. jie visai neplanavo fotografo ar ko. būtų su savo muilinukę papleškinę. manau bent prie bažnyčios kokybiškoso foto atpirks visą jų pageidavimą. o man pačiai įdomi praktika ir tiek  rolleyes.gif
Jei pravoslavu baznycioje, tai ten tamsoka be blykstes mirksiukas.gif
O originala ir as norejau paziureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 19:41
Noriu kritikos ax.gif
..Ant begiu...
user posted image
(nukontrastinta? persviesta? g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 07, 18:05)
Anasko, akytės jau šarpintos su lasso ir laaaaaaabai.  doh.gif n

Gal galite pasidalinti kas tas lasso unsure.gif
Portretukas neblogas.

Anasko, nuotraukos kokybiškos šeimos albumui. Man kiek trūksta apšvietimo veidukui, kad ir panaudojant blykstę.
Atsakyti
Laputaite, kazkada uzseivinau Westos zodzius:
"papasakosiu visiems kaip tvarkau akis.. visų pima jas reikia pažymėti laso komandos pagalba.. jei neina abi iš karto pažymėt ( šiaip ten viršuj yra tokia opcija, kad du daiktus leistų žymėt) galima ir po vieną akį žaist, tik svarbu, kad vienodas padaryt .. pažymėjus einam i Select ir Feather.. ten pasirenkam kažkokį skaičių, kad kuo tiksliau akį apibrėžtų.. paprastai viduriukui renkuosi 5.. na pačios pamatysit.. tada , smart sharpen, unsharp mask.. galit taip pažymėjusios keist spalvą per color balance, galima bandyt levels tampyt.. svarbiausia teisingai pasižymėt o toliau jau kaip fantaziją leis sekmės!"
Tas laso desineje paleteje -kilpa atrodo 3 is virsaus 4u.gif
Man kai kartais nera fokuso, isgelbeja topsecret.gif

Aciu del pastabu, foto tik i albuma, o blykste negaliu niekaip nustatyti, persviestas kadras iseina. O dabar kai mazoji serga, negaliu lauke paeksperementuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 19:50
kaip pasižiūrėjau tai ir spalvota su mano kreivais paklonavimais jau nieko žiūrisi. man spalvota mielesnė nuo pat pradžių, bet pas juos ant sienų tik jb foto, tai todėl jb norėtų. be to vaikas sukąstas uodų, tai tektų ir veidą "tobulinti" ir rankas, dar šokoladas ant lūpos doh.gif lotuliukas.gif
pusiau originalas biggrin.gif (nes paklonuota nemažai)
Atsakyti
Sveiki.. nežinau ar y ta tema pataikaiu bet gla pagelbėsite...aš isigyjau Photoshopa ir nežinau kaip ka daryti... bandžiau bet nk nesigavo.. tik pabalinau akis ir šy bei ta.. gla kanors patarsite??? tu pamoku prisiskaiciusi esu begalube bet tne zodziu tirkiaj viskas nuo a iki z parašyta unsure.gif
Atsakyti
oj, Sansara, as tai tiesiog fotografuociau dar - tikriausiai netureciau tiek kantrybes taisymams. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pupsika @ 2008 06 07, 21:40)
Sveiki.. nežinau ar y ta tema pataikaiu bet gla pagelbėsite...aš isigyjau Photoshopa ir nežinau kaip ka daryti... bandžiau bet nk nesigavo.. tik pabalinau akis ir šy bei ta.. gla kanors patarsite??? tu pamoku prisiskaiciusi esu begalube bet tne zodziu tirkiaj viskas nuo a iki z parašyta unsure.gif

nu nelabai i ta tema, yra speciali, skirta Photoshopui, nesu tikra, lyg prie "mamos kompiuteris". Nu paziurek per paieska.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 07, 22:34)
kaip pasižiūrėjau tai ir spalvota su mano kreivais paklonavimais jau nieko žiūrisi. man spalvota mielesnė nuo pat pradžių, bet pas juos ant sienų tik jb foto, tai todėl jb norėtų. be to vaikas sukąstas uodų, tai tektų ir veidą "tobulinti" ir rankas, dar šokoladas ant lūpos  doh.gif  lotuliukas.gif
pusiau originalas biggrin.gif (nes paklonuota nemažai)

niu, kisau nagus prie tavo portretuko. As truputi dar glamurinciau nuotrauka.
daryciauva taip. istrinsiu kai paziuresi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 birželio 2008 - 22:02