mano "vienatvė" pelkėje nuskendo
seniai bebuvau grįžusi į pelkę
net smagu pasidarė
man svarbi jūsų nuomonė. kaip jums
toks apdirbimas
(įmetu trumpam tik)
kas kliūna ir kas patinka?
tiesiog aplinka buvo tokia marga ir nevienalytė, kad teko suktis iš padėties ir viską slėpti. tėvai nori portretuko ant sienos ir jb.
man pačiai 85 proc tenkina šis variantas. daugiau be klonavimo ar lipdymo vargu ar ką išspausčiau
stebukle, man tavo variantas ne ką prasčiau žiūrisi, tik tiek, kad idėja jau ne tavo gaunasi, todėl visi nuopelnai Svetlanai
šaunu, kai yra, kas pamoko, nors ir smulkmenų, bet vis tiek - dėmesys ir geri norai svarbiausia
tiesa, gi nepasigyyyyyriau. pirmadienį-antradienį turėsiu blykstęęęęęęęę
jau palikau užstatą, atveš iš sandelio po savaitgalio. pirkau fotocentras.lt parduotuvikėje, pas juos kainos nuo vilbros skiriasi gana solidžiai (man SB-800 išeis 150 lt pigiau, nei vilbroje), gal dar pasiderėt būtų galima, tik tiek, kad aptarnavo ne tas žmogus, kuris ten dirba, o pagalbininkė, kuri viską telefonu derino. bet ir toks kainų skirtumas mane tenkina.
ir dar laukia po 2 sav krikštynų fotografavimas. draugė paprašė, tai bus extrymas su išbandymo prieskoniu
blykstę turbūt dar tik ribotai naudosiu, nes neįvaldymas daug blogiau turbūt šiuo atveju
žodžiu - smagu