Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 06 07, 11:01)
kodel tu apvertei foto? ir kaip tai padaryti ax.gif

Apverte tai turbut, kad igautu dinamikos (ejimas i desine). O apversti galima pvz jei esi prisiregistravus photobucket.com tai ten yra funkcija edit photo tai ten galima apverst (flip) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 07, 11:01)
Stebukle, o kodel tu apvertei foto? ir kaip tai padaryti ax.gif Paskutinis variantas man liux, toks dramatiskas, jauciu vienatve ir liudesi. Ir man to efekto siek tiek per ryskios  ribos, norisi svelnesnio perejimo, bet kaip tai padaryti nezinau blush2.gif

Apverciau, kad butu taisyklinga kompozicija smile.gif t.y. vaizdas i desine smile.gif
Na, jei parodyciau Sveltanos daryta varianta, tai butu ohmy.gif man dar toli, bet teks dabar zaist, nes uzsikabinau. O apsukau, pas mane tas mygtukas vadinasi "flip verticaly" kaip PS nezinau...
(p.s. gal pirmadieni dar vln?)
Atsakyti
bigsmile.gif Aciu 4u.gif
O parodik ir Svetlanos varianta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 10:19
QUOTE(Anasko @ 2008 06 07, 11:09)
bigsmile.gif Aciu 4u.gif
O parodik ir Svetlanos varianta ax.gif  blush2.gif

Va ka padare Svetlana wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif (siaip tai nesitikejau, kad ten kudroj yra tokiu zmoniu wub.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 12:06)
Va ka padare Svetlana wub.gif  :

aha wub.gif
Svetlanos variante krumai/medziai ne taip nutamsinti kaip Tavajame. Pliusas.
O cia su PS? Labai fain kad fonas isblurintas o mergyte likus ryski smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 07 birželio 2008 - 11:21
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 12:18)
aha  wub.gif
Svetlanos variante krumai/medziai ne taip nutamsinti kaip Tavajame. Pliusas.
O cia su PS? Labai fain kad fonas isblurintas o mergyte likus ryski  smile.gif

taip, cia PS, daryti 2 sluoksniai.... smile.gif po to sujungti smile.gif
Atsakyti
Superinis Svetlanos variantas, bet ir pacios neblogesnis 4u.gif
Beje originale labai patiko mergaites sukneles spalvos - as gal daryciau jb tik spalvas sukneles palikciau (cia toks teorinis pasvarstymas, nes nemoku ir neturiu du kuo smile.gif )
Atsakyti
Jo!!! Man Svetlanos variantas super, nesimato to svesesnio ploto, kur tu padarei turbut su filtru ( kazkoks efektas su apsvietimu g.gif turbut), o ji itariu vinjete padare, ir dar kazka g.gif Man tie sluoksniai lieka kol kas mistika doh.gif vakar visa vakara zaidziau ir supratau kad as visai stupid.gif
P.S. labai bjauru sedeti namie, kai toks oras verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 12:17
mano "vienatvė" pelkėje nuskendo hihihi.gif seniai bebuvau grįžusi į pelkę lotuliukas.gif net smagu pasidarė lotuliukas.gif

man svarbi jūsų nuomonė. kaip jums toks apdirbimas g.gif (įmetu trumpam tik)
kas kliūna ir kas patinka?
tiesiog aplinka buvo tokia marga ir nevienalytė, kad teko suktis iš padėties ir viską slėpti. tėvai nori portretuko ant sienos ir jb. g.gif man pačiai 85 proc tenkina šis variantas. daugiau be klonavimo ar lipdymo vargu ar ką išspausčiau doh.gif

stebukle, man tavo variantas ne ką prasčiau žiūrisi, tik tiek, kad idėja jau ne tavo gaunasi, todėl visi nuopelnai Svetlanai blush2.gif šaunu, kai yra, kas pamoko, nors ir smulkmenų, bet vis tiek - dėmesys ir geri norai svarbiausia

tiesa, gi nepasigyyyyyriau. pirmadienį-antradienį turėsiu blykstęęęęęęęę thumbup.gif
jau palikau užstatą, atveš iš sandelio po savaitgalio. pirkau fotocentras.lt parduotuvikėje, pas juos kainos nuo vilbros skiriasi gana solidžiai (man SB-800 išeis 150 lt pigiau, nei vilbroje), gal dar pasiderėt būtų galima, tik tiek, kad aptarnavo ne tas žmogus, kuris ten dirba, o pagalbininkė, kuri viską telefonu derino. bet ir toks kainų skirtumas mane tenkina.

ir dar laukia po 2 sav krikštynų fotografavimas. draugė paprašė, tai bus extrymas su išbandymo prieskoniu lotuliukas.gif blykstę turbūt dar tik ribotai naudosiu, nes neįvaldymas daug blogiau turbūt šiuo atveju doh.gif žodžiu - smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 birželio 2008 - 12:23
Sveiki gyvi smile.gif
man toks etapas, kad nebesirodau bet jus tikri saunuoliai, dirbate intensyviai toliau smile.gif gal rudeniop ir as pargrisiu, dabar ziauriai daug darbu + ruosiames i didele kelione...

Rysium su ta kelione ir rasau pirmiausia cia. Ketinu pirkti atminties kaupikli, turiu dvi korteles, daugiau korteliu nenoriu smile.gif kaupiklis pakainuoja ir susivokiau, kad savo 50-tuko nebeuzsidejau nuo tada kai isigijau Sigmute...abejoju ar dar uzsidesiu ax.gif tad pirmiausia siulau jums mirksiukas.gif

Parduodu Canon 50mm 1,8 su "marumi" (water proof coat UV) filtru, naudotas kasdien turbut koki pusmeti ar daugiau, viena karta remontuotas, po remonto praktiskai iskart nuimtas ir gulejo lentynoje, savo dezuteje smile.gif noreciau 180 litu.
Atsakyti
Sansara, man norisi dar akytes paryskinti su laso ax.gif ir nezinau ar man liga balto storo remo ar ne, bet labai prasosi. O siaip manau tevams labai patiks thumbup.gif nes ir man tik vienas dalikas ne prie duses- gryndu nubalinimas ax.gif Ir dar paziurejau, siek tiek pakontrastinti galima
Sveikinu su blykste bigsmile.gif thumbup.gif Po to prasom savo ispudzius parasyti bigsmile.gif
O gal gali priminti koks pas tave filtras blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 birželio 2008 - 13:00
Sansara, plaukuciai- isdege ir norisi kad tilptu alkune blush2.gif
Peppi, kaip ten su "bokeh" efektu? g.gif Skaiciau, kad tai yra vienintelis 50mm 1,8 minusas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 07 birželio 2008 - 13:05