plaukem per Kursiu marias is Nidos i Minges kaima - simta metu to nedariau (jei apytiksliai tai mazdaug 25). Labai ramus oras, giedras dangus ir vakaras - tiesiog fantastiskas. (Del alkoholio galiu apsirikti, kaip ir sakiau, alkoholis subjektyviai matuojasi intensyvaus tuso metu) Keliones pagrindine mintis buvo maksimaliai isnaudot laika, tai pyskinau kiek galejau.Is perspektyvos ziurint - visos nuotraukos darytos savaitgali, kai stengiau komponuoti, galvot apie kadra, fokusa ir tt - visai nevyke. O si ir dar viena (portretas, negaliu rodyt) - kazka turi. Panasu, kad nemoku fotkint ir neismoksiu, tiesiog kartais pagaunu momenta (cia jau objektyviai)
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 06, 08:25)
c-girl, 1, man si karta maiso nukirsti pakausiai, nu, kazkaip, ne ties ta vieta, kaip visada... kazkaip trukdo.
2,norisi erdves i virsu, gal vertikalios foto nes desinej ta erdve kaip ir be reiksme
2,norisi erdves i virsu, gal vertikalios foto nes desinej ta erdve kaip ir be reiksme
Del pakausiu nesutinku...man jie cia visai nereikalingi Ir jie nukirsti ten kur visada
Antroje vertikalios nuotraukos niekaip neissivaizduoju...as masciau apie kvadrata, bet irgi nesiziurejo, nes butent ta erdve lyg ir reikalinga desineje, tik suabejojau gal kiek per daug Aciu
QUOTE(dejavu @ 2008 06 06, 08:52)
c-girl, man kadravimas abejose nuotraukose tinka. Nekeisčiau nieko.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 12:32)
Mmmmmmmmmm...Nuostabu
Ca-girl nieko keisti nereikia puiki kokybe ir visa kita
Bald.nomad- nemaciau as kur ne per viduri, bet dabar ziuriu ir man norisi kad horizontas butu zemiau bet bendrai labai patiko spalvos ir minimalizmas
Stebukle- portretas visai patiko, tik kaip jau pastebejo, norisi erdves ir be isdeginimu
Bald.nomad- nemaciau as kur ne per viduri, bet dabar ziuriu ir man norisi kad horizontas butu zemiau bet bendrai labai patiko spalvos ir minimalizmas
Stebukle- portretas visai patiko, tik kaip jau pastebejo, norisi erdves ir be isdeginimu
Stebukle, kokia tai mistika - maciau nuotrauka, norejau komentuot - bet ryte darbe nemaciau... namie - prasom...
Modelis dekingas, glamurint moki, bet isdegimai?... na nezinau, man nelabai.
Antra vertus mano nuotraukos, kurios patinka man, - nepatinka aplinkinimas (draugams tipo); o kur - "nufotografuok mane sito pastato fone"- nuostabios... matyt, as aiskiai kazko sitam gyvenime nesuprantu...
Modelis dekingas, glamurint moki, bet isdegimai?... na nezinau, man nelabai.
Antra vertus mano nuotraukos, kurios patinka man, - nepatinka aplinkinimas (draugams tipo); o kur - "nufotografuok mane sito pastato fone"- nuostabios... matyt, as aiskiai kazko sitam gyvenime nesuprantu...
Aciu visiems uz nuomone, labai vertinu. Makinene ten.... (MB dukra )
Niu, kaip jums tai?
(Didele pamoka dave kudriete)
Niu, kaip jums tai?
(Didele pamoka dave kudriete)
Bald.Nomad, suzavejo Tavo foto, o dar labiau pajegumai man nuo 2tauriu sampo akys i viena taska subega
P.s. isvada: dazniau gert reik
Stebukle, prasom pasidalint kas per pamoka? man biski (o gal ir ne biski) erdves i desine ir i prieki truksta.. ir meskio lyg letena, koja ir ausis isdegusios (bet cia lb atsargiai rasau, nes nzn ar mano kompas "teisingai" rodo)
Vakar vaiku darze buvo svente, soko rateliu tai niekaip "nepriejau" prie vaiku is kurio galo beeitum kazkas uzstoja prasom prakonsultuot: kaip fotografuot ratuka? priesais vaika kaip nors is auksciau bandyt? nu net neturiu minciu
Stebukle, prasom pasidalint kas per pamoka? man biski (o gal ir ne biski) erdves i desine ir i prieki truksta.. ir meskio lyg letena, koja ir ausis isdegusios (bet cia lb atsargiai rasau, nes nzn ar mano kompas "teisingai" rodo)
Vakar vaiku darze buvo svente, soko rateliu tai niekaip "nepriejau" prie vaiku is kurio galo beeitum kazkas uzstoja prasom prakonsultuot: kaip fotografuot ratuka? priesais vaika kaip nors is auksciau bandyt? nu net neturiu minciu
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 10:04)
Kaip nuotrauka patvarkyt.... As jai orginala nusiunciau, o ji man ja perdare, kad net raides berasydama pradejau painiot... pasake ka dare... ir... bandziau as, aisku nera ka lygint, bet nuo pirmo varinto oi kaip skiriasi (nors ji gal ten koregavo 10 minuciu, as saziningai prasdejau 1,5val.) Priekis ir sonas nukirpti Del isdegimu, yra jie... niekur nedingsi, saulyte viska daro
c-girl, kol neperskaiciau dienorascio, buvau isitikinus kad tavo antras portretukas vyresnelio Jetus, koks panasumas
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 10:10)
nuo pirmo varinto oi kaip skiriasi
butu lb idomu pamatyt originala
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 07, 10:23)
butu lb idomu pamatyt originala
http://i22.photobuck...ankai/ccccc.jpg
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 07, 10:42)
Aciu
o va erdve originale man daug geriau ziurisi vos dangu pakirpciau, o masinka gal net palikciau.. o visa kita pakeistam
nu bet cia zinoma mano nuomone, o kaip sako mano mociute "na vkusa cveta tavarishchja netu"