Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Stebukle ir Dejavu - grazus avatarai smile.gif
CaG - mane visad be galo zavi tavo vaiku nuotraukosm, tad daugiau berniuku nebegirsiu smile.gif Visgi pirmojoj man truksta virsugalvio, o antra - man tai gerai, bet gal tikrai but idomu vertikalia foto pamatyt? Ai, nezinau, siaip man ir taip labai gerai.
Getter - pirmoji - nematau akcento, antroji geriau, bet veidelio truksta g.gif
Baccardi - pirma labai smarkiai apkarpei - labai truksta kaires puses, ir siaip erdves, o antra - akivaizdi kokybes stoka, bet - grazu vaiki turi, bandyk toliau.
Atsakyti
Savaitgali bandziau fotografuot, bet labai nesiseke... Vat tik stai tokia meditacine nuotrauka - apie spalvas

user posted image

Labiau gal i gretima tema tiktu blush2.gif (cto vizu - to poju), bet visvien man grazios spalvos blush2.gif
Atsakyti
californiagirl, matau du labai kokybiškus gražaus berniuko portretus.

Man visai gražus peizažas, tik kliūna kreivas horizontas ir norėtųsi kad jis nuotrauką dalintų per pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 06 birželio 2008 - 10:58
bald.nomad. man labai patiko ta ramybė. nerealu. ant sienos dideliu formatu jau įsivaizduoju.... tik patiesinti reiktų, nes dabar ištekės visas vandenukas per dešinį šoną mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 10:53)
Savaitgali bandziau fotografuot, bet labai nesiseke... Vat tik stai tokia meditacine nuotrauka - apie spalvas

Man labai patinka, toks minimalizmas, grazios spalvos. Tik horizonta patiesink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 11:53)

Labai labai wub.gif pati esu mėgėja tokių foto, tai man baisiai gražu..
Atsakyti
dedu pakoreguota - patiesinau horizonta ir bandziau ji per viduri patalpint g.gif

user posted image
Atsakyti
Šauniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 13:32)
dedu pakoreguota - patiesinau horizonta ir bandziau ji per viduri patalpint  g.gif

user posted image

Labai jau tvarkingai... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 12:32)
dedu pakoreguota - patiesinau horizonta ir bandziau ji per viduri patalpint  g.gif

user posted image

Gražu, net ir per vidurį einantis horizontas netrukdo. Tik labai mažytė, kam ją tiek sumažinai? smile.gif

Beje, kaip fotografavai? Nuo štatyvo?
Atsakyti
Statyvo dar neturiu... Fotografavau nuo laivo, po 5 buteliu vyno, o fone vyko sokiai-pokiai... (del vyno kiekio galiu klysti) biggrin.gif
Nuotrauka mazinau, kad cia puslapio netampytu... Turiu normalaus dydzio smile.gif mazas bumbuliukas, deje, ne romantiskas laivelis, bet buja (ar kaip ten tas daiktas, kur farvateri zymi) Labai pasiseke su oru, vaizdai nerealus, bet pritruko statyvo bei praktikos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 14:50)
Statyvo dar neturiu... Fotografavau nuo laivo, po 5 buteliu vyno, o fone vyko sokiai-pokiai... (del vyno kiekio galiu klysti)  biggrin.gif
Nuotrauka mazinau, kad cia puslapio netampytu... Turiu normalaus dydzio smile.gif mazas bumbuliukas, deje, ne romantiskas laivelis, bet buja (ar kaip ten tas daiktas, kur farvateri zymi) Labai pasiseke su oru, vaizdai nerealus, bet pritruko statyvo bei praktikos  verysad.gif

Po 5 butelių vyno? Hmm, as tai po tiek nefotografuočiau, o be gyvybės ženklų po stalu gulėčiau lotuliukas.gif Kur čia taip plaukėt?
Atsakyti