Stebukle ir Dejavu - grazus avatarai
CaG - mane visad be galo zavi tavo vaiku nuotraukosm, tad daugiau berniuku nebegirsiu Visgi pirmojoj man truksta virsugalvio, o antra - man tai gerai, bet gal tikrai but idomu vertikalia foto pamatyt? Ai, nezinau, siaip man ir taip labai gerai.
Getter - pirmoji - nematau akcento, antroji geriau, bet veidelio truksta
Baccardi - pirma labai smarkiai apkarpei - labai truksta kaires puses, ir siaip erdves, o antra - akivaizdi kokybes stoka, bet - grazu vaiki turi, bandyk toliau.
Savaitgali bandziau fotografuot, bet labai nesiseke... Vat tik stai tokia meditacine nuotrauka - apie spalvas
Labiau gal i gretima tema tiktu (cto vizu - to poju), bet visvien man grazios spalvos
Labiau gal i gretima tema tiktu (cto vizu - to poju), bet visvien man grazios spalvos
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 10:53)
Savaitgali bandziau fotografuot, bet labai nesiseke... Vat tik stai tokia meditacine nuotrauka - apie spalvas
Man labai patinka, toks minimalizmas, grazios spalvos. Tik horizonta patiesink
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 11:53)
Labai labai pati esu mėgėja tokių foto, tai man baisiai gražu..
dedu pakoreguota - patiesinau horizonta ir bandziau ji per viduri patalpint
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 13:32)
Labai jau tvarkingai...
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 12:32)
Gražu, net ir per vidurį einantis horizontas netrukdo. Tik labai mažytė, kam ją tiek sumažinai?
Beje, kaip fotografavai? Nuo štatyvo?
Statyvo dar neturiu... Fotografavau nuo laivo, po 5 buteliu vyno, o fone vyko sokiai-pokiai... (del vyno kiekio galiu klysti)
Nuotrauka mazinau, kad cia puslapio netampytu... Turiu normalaus dydzio mazas bumbuliukas, deje, ne romantiskas laivelis, bet buja (ar kaip ten tas daiktas, kur farvateri zymi) Labai pasiseke su oru, vaizdai nerealus, bet pritruko statyvo bei praktikos
Nuotrauka mazinau, kad cia puslapio netampytu... Turiu normalaus dydzio mazas bumbuliukas, deje, ne romantiskas laivelis, bet buja (ar kaip ten tas daiktas, kur farvateri zymi) Labai pasiseke su oru, vaizdai nerealus, bet pritruko statyvo bei praktikos
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 06, 14:50)
Statyvo dar neturiu... Fotografavau nuo laivo, po 5 buteliu vyno, o fone vyko sokiai-pokiai... (del vyno kiekio galiu klysti)
Po 5 butelių vyno? Hmm, as tai po tiek nefotografuočiau, o be gyvybės ženklų po stalu gulėčiau Kur čia taip plaukėt?