nu dariau vakar "tinginio" balandelius.... ir si karta pabandziau taip, kad bulves supjaustyt ir det i bendra mase... kaip ir zinojau is anksto, padariau klaida.... tiesa, svoguna ir farsa pirma pakepinau ant keptuves... tada viska dejau i blekute, uzpyiau sultiniu ir dar prieskoniu iberiau siek tiek... deja deja, su bulvemis buvo didziausias pravalas beveik 2 valandas kepiau, kol bulves iskepe, nes viskas tai gana greitai jau butu buve galima valgyt... ir dar norejau bulves pries dedant apvirti siek tiek, bet.... patingejau turbut taip kad jei kas noresit kazka panasaus daryt, patariu bulves apvirti is pradziu (nes as jas smulkiai supjausciau ir vistiek ilgai reikejo laukti), nors man vistik skaniau, kai jos atskirai isvirtos
QUOTE(Ode @ 2008 06 19, 06:45)
Puiki_mamyte, tu kažkada įdėjai jūros gėrybių su makaronais receptą - niekaip nerandu. Gal gali pakartot?
Fuu perknisau temas nugi sradau ta recepta,galvoju nejau istryne tiek vargau kol ikeliau Ogi tegul bus Puikios_mamytes firminis seafood
Papildyta:
QUOTE(TYN @ 2008 06 19, 16:39)
TYN zinok pas mane namie jei ne Sponge bob rodo, tai tada food network chanel as ten tiesiog gyvenu nu ziauriai patinka ziuret ka ten ji edaro kaip semiuosi pati poto vis darau ka nors
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 06 20, 05:03)
Fuu perknisau temas nugi sradau ta recepta,galvoju nejau istryne tiek vargau kol ikeliau Ogi tegul bus Puikios_mamytes firminis seafood
Oi ačiū , ale pasirodo, sudėtingiau, nei maniau. Dabar teks važiuoti į parduotuvę saliero ir imbiero...
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 06 20, 05:03)
TYN zinok pas mane namie jei ne Sponge bob rodo, tai tada food network chanel as ten tiesiog gyvenu nu ziauriai patinka ziuret ka ten ji edaro kaip semiuosi pati poto vis darau ka nors
Man irgi O paskui vyras giria, kokia gera zmona turi Kaip skaniai valgyt daro
pasiulysiu dar viena receptuka,tik jis ne mano ,o is kazkur pasiskolitas vakar gaminausi, labai skaniai gavosi
tai gi...FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA
4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
250 g maltos kiaulienos
250 g maltos jautienos
125 g ryžių
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
2 šaukštai kečiupo
2 šaukštai grietinės
buljono, pipirų, mėsos prieskonių mišinio
Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, kečiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir troškinama kol paprika suminkštės. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus !
tai gi...FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA
4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
250 g maltos kiaulienos
250 g maltos jautienos
125 g ryžių
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
2 šaukštai kečiupo
2 šaukštai grietinės
buljono, pipirų, mėsos prieskonių mišinio
Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, kečiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir troškinama kol paprika suminkštės. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus !
QUOTE(Ode @ 2008 06 13, 05:08)
Niu tai pabandom pabandom - paprasčiau, negu atrodo.
Galiu ir to rusiško recepto paieškot, kur puslitris šnapso įeina į ingredientų sąrašą.
http://giedrius-v.li....com/30220.html
Ui, balandėliai yra gėris. Didelis gėris yra prieš dedant juos į puodą, apvolioti šiek tiek miltuose ir pakepinti - mmm pakepęs kopūstas kokį prieskonį duoda... :
Aš irgi, kad dažnai nesiterliot, tai imu didžiausią kopūsto galvą ir dalį užsišaldau.
Galiu ir to rusiško recepto paieškot, kur puslitris šnapso įeina į ingredientų sąrašą.
http://giedrius-v.li....com/30220.html
Ui, balandėliai yra gėris. Didelis gėris yra prieš dedant juos į puodą, apvolioti šiek tiek miltuose ir pakepinti - mmm pakepęs kopūstas kokį prieskonį duoda... :
Aš irgi, kad dažnai nesiterliot, tai imu didžiausią kopūsto galvą ir dalį užsišaldau.
Ceburekai jetus dviguba porcija dariau,visi suvalgyti buvo per viena vakara.Skanumas jetus visad dabar tik tokius darysiu.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 06 19, 20:03)
Fuu perknisau temas nugi sradau ta recepta,galvoju nejau istryne tiek vargau kol ikeliau Ogi tegul bus Puikios_mamytes firminis seafood
smagus receptas
Taip ir nedaėjau iki tų jūros gėrybių; vartojom likučius. Ale peržiūrėjau receptą dar kartą - morkytės tai ne griežinėliais, o šiaudeliais, ar ne? (arba "julienne", kaip pataisytų MB )
QUOTE(wicked @ 2008 06 05, 04:01)
dar spejau ir 6663 rekomenduotus blynelius sukonstruoti si vakara su cukinija ir grybais... MB laaabai jie patiko valge be jokios grietines, kad visa gera skoni pajustu
dabar jau esu pasiruosusi i darba isvaziuoti.... vasaros sezona atidarau nebereikes galvos sukti del maisto darymo per ateinancias dvi ar tris dienas....
dabar jau esu pasiruosusi i darba isvaziuoti.... vasaros sezona atidarau nebereikes galvos sukti del maisto darymo per ateinancias dvi ar tris dienas....
o kaip tuos blynelius daryti?
QUOTE(londonas @ 2008 06 20, 15:50)
pasiulysiu dar viena receptuka,tik jis ne mano ,o is kazkur pasiskolitas vakar gaminausi, labai skaniai gavosi
tai gi...FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA
4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
250 g maltos kiaulienos
250 g maltos jautienos
125 g ryžių
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
2 šaukštai kečiupo
2 šaukštai grietinės
buljono, pipirų, mėsos prieskonių mišinio
Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, kečiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir troškinama kol paprika suminkštės. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus !
tai gi...FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA
4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
250 g maltos kiaulienos
250 g maltos jautienos
125 g ryžių
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
2 šaukštai kečiupo
2 šaukštai grietinės
buljono, pipirų, mėsos prieskonių mišinio
Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, kečiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir troškinama kol paprika suminkštės. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus !
Niu net negaliu patiketi kokia teletabija
Gi galvoju parasysiu jums, paklausiu gal kas zinot idarytu papriku recepta.. Super, aciu labai
QUOTE(londonas @ 2008 06 20, 08:50)
labai sknau farsiurotos paprikos, askaip pipiru zaliu nemegstutai man farsiruoti sueina visada, taip pat darau kaip surasei labai vyke sreceptukas tikrai
QUOTE(Ode @ 2008 06 20, 13:20)
Taip ir nedaėjau iki tų jūros gėrybių; vartojom likučius. Ale peržiūrėjau receptą dar kartą - morkytės tai ne griežinėliais, o šiaudeliais, ar ne? (arba "julienne", kaip pataisytų MB )
Na taip ode siaudeliais, matau per skubejima parasius su klaida as, ale visad yra paveiksliukas tai uzmatei gerai.. siaudeliai siaudeliai ai bet zinai is esmes kaip padarysi taip nepagadysi.... zinai ir patobulinti savaip galima, gal kazkas kazkam netinka pakeist kitu, man labai patinka ir mano seimynai nes ne per astru, o svelnus toks seafood gaunasi...zodziu expermentuot ribu nera
QUOTE(Ecola @ 2008 06 21, 05:29)
recepta rasi shioj temoj