ACIU o tokias salotikes su vistyte, ir as daznai pasigaminu ir seimai labai patinka
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 11, 23:55)
man skaniausios pertrintos visokios, nes jei nepertrintos as tuoj puolu knisinet "aha, virtu morku nemegstu, svogunu irgi ne, skystimelis gal ir neblogas, bet blyn kas ten per zole plaukioja" ir t.t.
Cia tai gerai parasei As butent del tos pacios priezasties nevalgau pertrintu sriubu, nes nematau ko ideta, o kai matau tai bent jau galiu atsirinkti ka valgyti
As tik dvi sriubas verdu : perliniu kruopu su bulvem ir jokiu daugiau priemaisu - valgau ir cepsiu, nes vyras nemegsta ir barsciu sriuba i kuria visada idedu rukytos kiaules koja.... niam niam.... kaip tik kameroj kojyte tokia turiu reikia sriuba virti
QUOTE(Ode @ 2008 06 12, 02:05)
Vieną tik žinau - kuo dažniau naudosi, tuo kokybiškesnė ji bus. Kokių čeburėkų išsikepk - ui kaip gerai pasidengs apsauginiu sluoksniu.
uij kaip noreciau dabar cebureku bet nemoku ju daryt.. niekada gyvenime nedarius
QUOTE(6663 @ 2008 06 12, 06:55)
Balandeliu shimta metu nevalgiau, labai pasiilgau
buvo laikas, kai as balandeliu nevalgydavau.. geriausiu atveju tik mesa isimdavau... bet paskui pasikeite skonio receptoriai ir tai pasidare vienas is mano megstamiausiu patiekalu paskui atejo laikas, kada teko juos ismokti paciai daryt.... (nu kiek gi galima i Kunigaikscius del ju vaziuot ) ir dabar tai gana daznas patiekalas mano namuose bijau tik, kad MB tuoj nusibos ir nebedarysiu vien del saves nors visada uzsisaldyt ju ateiciai galima
niu ash ir mazyte kopustu lapus nuimdavau:)...chi chi..dabar labai skanu...
QUOTE(wicked @ 2008 06 13, 04:49)
uij kaip noreciau dabar cebureku bet nemoku ju daryt.. niekada gyvenime nedarius
Niu tai pabandom pabandom - paprasčiau, negu atrodo.
Galiu ir to rusiško recepto paieškot, kur puslitris šnapso įeina į ingredientų sąrašą.
http://giedrius-v.li....com/30220.html
QUOTE
buvo laikas, kai as balandeliu nevalgydavau.. geriausiu atveju tik mesa isimdavau... bet paskui pasikeite skonio receptoriai ir tai pasidare vienas is mano megstamiausiu patiekalu paskui atejo laikas, kada teko juos ismokti paciai daryt.... (nu kiek gi galima i Kunigaikscius del ju vaziuot ) ir dabar tai gana daznas patiekalas mano namuose bijau tik, kad MB tuoj nusibos ir nebedarysiu vien del saves nors visada uzsisaldyt ju ateiciai galima
Ui, balandėliai yra gėris. Didelis gėris yra prieš dedant juos į puodą, apvolioti šiek tiek miltuose ir pakepinti - mmm pakepęs kopūstas kokį prieskonį duoda... :
Aš irgi, kad dažnai nesiterliot, tai imu didžiausią kopūsto galvą ir dalį užsišaldau.
QUOTE(Ode @ 2008 06 13, 00:08)
Galiu ir to rusiško recepto paieškot, kur puslitris šnapso įeina į ingredientų sąrašą.
aciu, bet gal tiek tos... isgyvensiu ir be tokiu.....
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 06 09, 18:38)
Niu va gatava avokadai su krabu salocikem, tik labai jau visi buvom alkani tai teko antgreicio konstruot, pagal ideja krabu salotos turetu buti labai labai graziai suplesytos lazdeles, nebuvo kada cackinasi
koki padaza krabu salotom darai? majonezas ir grietine (50/50) ar dar kazka kita? Noriu salotu tik nenoriu kad majonezo su grietine daug butu vasara juk karsta.As pati tai saltibarscius 3 dienas is eiles valgiau niekas man nepadejo seimyna kol kas nepripazysta tokio dalyko,bet ai... cia ju netektis
laba visoms, kaip mamytes - kulinarems sekasi,gal galit kokia ideja pasiulyti vakarienei turiu farso, bet kazkaip kotletukai jau pabode, gal turite ka naujo pasiulyti ka pacios esate isbandziusios, buciau dekinga
QUOTE(londonas @ 2008 06 16, 14:52)
laba visoms, kaip mamytes - kulinarems sekasi,gal galit kokia ideja pasiulyti vakarienei turiu farso, bet kazkaip kotletukai jau pabode, gal turite ka naujo pasiulyti ka pacios esate isbandziusios, buciau dekinga
Aš čia kažkurią dieną tingėjau ką iš jautienos faršo vyniot, tai pakepiau svogūniukų, sudėjau mėsą, česnakiukų, po to - pomidorų padažo, prieskonių. Tokį ala-makaronų padažą su mėsa padariau ir su makaronais valgėm, sūrio dar ant viršaus užsitarkavę. Brolis kaip tik pietum atėjo, tai labai teigiamai įvertino.
Arba kokį apkepą galima, kaipo 'shepard's pie' su bulvių koše, ar tiesiog pjaustytom bulvėm. Arba tą pačią lazagna.
Uch recepčiuką vakar pavarėm: toks, kurį negėdą 'aukščiausio lygio' svečiams patiekt, bet prie kurio nereikia daug žaist (jei imt žuvies file, pvz.).
Galvojau, vyras darys pakartojimą greitu laiku ir pafotografuos, bet, pasirodo, įdėjo nefotografuotą:
Lašišinis upėtakis
Galvojau, vyras darys pakartojimą greitu laiku ir pafotografuos, bet, pasirodo, įdėjo nefotografuotą:
Lašišinis upėtakis
Labutis kazkada skaiciau receptuka kaip marinuoti sonkauliukus su medum ir soju padazu tikriausiai, gal galit pakartoti recepta nes niekaip nerandu o labai noretusi pasikepti skaniai marinuotus sonkauliukus mmm
QUOTE(Ode @ 2008 06 16, 17:32)
Aš čia kažkurią dieną tingėjau ką iš jautienos faršo vyniot, tai pakepiau svogūniukų, sudėjau mėsą, česnakiukų, po to - pomidorų padažo, prieskonių. Tokį ala-makaronų padažą su mėsa padariau ir su makaronais valgėm, sūrio dar ant viršaus užsitarkavę. Brolis kaip tik pietum atėjo, tai labai teigiamai įvertino.
Arba kokį apkepą galima, kaipo 'shepard's pie' su bulvių koše, ar tiesiog pjaustytom bulvėm. Arba tą pačią lazagna.
Arba kokį apkepą galima, kaipo 'shepard's pie' su bulvių koše, ar tiesiog pjaustytom bulvėm. Arba tą pačią lazagna.
reiks ir man siandien taip mesyte - alia padaziuka su makaronais pasigaminti, galvojau cepelinu pasidarysiu, bet apziurejau,kad bulves tik kelios telike
Aciu Ode