VRed wow, o as maniau, kad New London - Waterford lietuviu nerasta
6666 akys apraibo
ex, kad maniskis butu lietuvis, tai butu laimes man - galeciau vel gaminti...dabar taikausi prie jo.
Siandien dariau skrandukus:
Pirkau juos Stop&Shop - gaminau is triju indeliu.Vakar nuploviau ir nuviriau, tada leidau atvesti. Uzmarinavau su trupuciu barbekiu padazo ir alyvuogiu aliejum (ismaisiau, kad visi pasidengtu).
Siandien apskrudinau keptuveje su trupuciu sviesto. Tada dejau i forma, ant virsaus supjausciau paprikas (raudona ir zalia), pomidora, svoguna, sauja kashew riesutu (sorry nezinau kaip bus LT).
Puodeli istirpinau sauksteli druskos, kubeli vistienos bulijono ir sauksteli cili pipiru. Uzpyliau ant virsaus, apdengiau folija ir soviau i 375 laipsniu krosni. Tusinau apie 3 val. Po valandos kepimo geriau patikrinti kaip ten su druska ir prieskoniais, bo pas mane viskas "is akies"
Ir nera butina tusinti taip ilgai, viskas is esme gatava po valandos. MB megsta kai maistas tirpsta burnoje, uz tai pas mus kuo ilgiau, tuo geriau
,pagal haitieciu receptura ar ispanu?nes man ir taip ir taip skanu tik sakau jai pagal TB tautos recepta,tai prieskoniaia truputi skiriasi