Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 02, 15:00)
na įmanoma jį gerti, bet toks "neteisingas"  smile.gif išpilti gaila  mirksiukas.gif
o dėl mano pirmo posto, skaičiau nepusryčiavus, tai kilo vaizduotėj sriuba  smile.gif noooooooriu mėlynių  smile.gif

Tai tuomet į kokį jautienos troškinį įpilti...

Aaa... o aš jau išsigandau, kad kokių nors gramatinių klaidų pridariau. biggrin.gif
Atsakyti
Ana diena liko man farso nuo cebureku, jau su svogunais, kefyru, ir t.t... Tai vakar sukau galva ka su juo padaryt, nes 4 zmonem mazai tos mesos buvo...Ir ka, sutarkavau pora bulviu i ta farsa, kiausini ir dziuveseliu, tokia skystoka mase gavos, as juos suformavau i kotletus, apvoliojau dziuveseliuose, apkepinau keptuvej ir i orkaite...niam kaip skanu buvo essen.gif jau seimyna uzsiprase vel tokiu paciu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kaip zemaiciu blynus darot? ax.gif Na del mesos ten man mazdaug aisku, bet kaip ta bulvine tesla padaryt, tokia kaip darzely budavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 09 30, 22:27)
4u.gif
dariau su lashisha rukyta, krabu lazdelem.... niekaip gingerio nenusprkam ir avokado  blink.gif  dejau svogunu laiskus, saliera, agurka  4u.gif
italishka sriuba: (perspeju, nemoku gamint be cesnako ir svoguno  schmoll.gif  ir tiksliu proporciju nezinau  blush2.gif )
dedu mazdaug 2 galvas grusto cesnako ir galva viena ar dvi smulkiai pjaustyto svoguno i ikaitinta puoda su aliejum, kai pasicirshkina, dedu kubeliais pjaustytas kokias 3 morkas, 3 buves, smulkiai pjaustyto kopusto puse galvos, saliero pora stiebu, poro puse stiebo  biggrin.gif  kai viskas pasicirshkina pilu sultini (dazniausiai turiu kameroj, nes kai koki plova su vishtiena darau, visad sultinukas lieka  4u.gif ) (galima ir H2O pilt ir kubeli det  4u.gif  lauro lapu, pipiru  4u.gif  kai vaikuciu neturejom, damesdavau tabasco  biggrin.gif priesh gala imest pupeliu (as dedu konservuotas) ir spiraliniu (ar kitokiu) makaronu , ir priesh visishka pabauga nemazai pomidoru pastos ar kecupo  4u.gif  ir viskas  biggrin.gif  tikrai sotu ir skanu  biggrin.gif  cia primaliau bishkyti  blush2.gif  bet gal suprasit  g.gif

oho , kokia soti smile.gif ..skamba skaniai.. 4u.gif (O cesnako ir ash visur dedu drinks_cheers.gif , svoguna megstu, bet cesnakas- numeris 1 biggrin.gif ..)
Shiandien pas mus shvieziu kopustu sriuba, kurioje vire shonine..Labai skani, ashtroka..tokia.Stengiuos i visas sriubkes dabar ne tik cesnako idet, bet ir "gingerio"- gero, ashtraus skonio priduoda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2008 10 01, 07:58)
6663, pamate MB tavo gaminiu nuotraukas.. jam labai skaniai pasirode kiaules ausytes su bulvem biggrin.gif  Tai ka, teiks dabar i turgu vaziuot, ausu ieshkot doh.gif 
pasimokiau, daugiau neskaitysiu shitos temos jam matant..  blush2.gif  biggrin.gif

tongue.gif Gerai, kad ausytem susiviliojo (mazai darbo), o ne kokiu sudetingu patiekalu lotuliukas.gif
Radai ausyciu?
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Titia @ 2008 10 01, 14:34)
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti g.gif  skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti biggrin.gif

sakykim NY- tai daugelyje kaviniu gali gazpacho paskanauti, o cia kazkodel ne..O toookia skani.. verysad.gif
Gal ish ties kokiam geram meksikieciu restorane g.gif ..rastum..
Ash dar ish proto einu del "Ceviche", bet jis cia nepopuliarus.., o sakykim Miami, beveik kiekvienam restoranely yra.. (Ceviche is a dish comprised of raw seafood, marinated in a citrus-based sauce
smile.gif
Atsakyti
Seafood ceviche:

user posted image
Atsakyti
Kuri cia buvo parasius kaip skranduku su barbekiu padazu orkaiteje kepti, isssikepiau ir niam niam.... taip skanu buvo, niu nerealu, ACIU !!!
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 10 02, 16:44)
Mergaites kaip zemaiciu blynus darot? ax.gif Na del mesos ten man mazdaug aisku, bet kaip ta bulvine tesla padaryt, tokia kaip darzely budavo? biggrin.gif

BULVES SU LUPINA ISVIRK ,PO TO SUMALK IMUSK KIAUSINI, IBERK MILTU,IR VISA BULVINE TESLA.TIK MILTU PER DAUG NEDEK.NA BANDIK TURETU GAUTIS.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 10 02, 15:30)
Kuri cia buvo parasius kaip skranduku su barbekiu padazu orkaiteje kepti, isssikepiau ir niam niam.... taip skanu buvo, niu nerealu, ACIU !!!


Galima smulkiau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, koki alieju geriau naudoti kepimui?
Nieko as juose nenusimanau. Alyvuogiu, kokuruzu, saulegrazu, darzoviu, canola g.gif Kuo jie skiriasi? Kuo geri, kuo blogi? g.gif
Atsakyti
Labos, uzejau I restorana patikrinti, o tai pagrindine chef'e nebesikavina wink.gif wink.gif.

6663 - skaniai tas seafood atrodo wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 10 03, 00:23)
Merginos, koki alieju geriau naudoti kepimui?
Nieko as juose nenusimanau.  Alyvuogiu, kokuruzu, saulegrazu, darzoviu, canola  g.gif  Kuo jie skiriasi? Kuo geri, kuo blogi?  g.gif


Kokio praso receptas. arba koki turiu biggrin.gif canola arba vegetable. kukuruzu nepirkus niekada. jei alyvuogiu kepimui naudosi, tai tik ne extra virgin, nes jis nekencia karscio ir todle kaitinant buna neskanus ir nekvepia.
o va cia geros info yra: Aliejai
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 10 03, 03:44)
Kokio praso receptas. arba koki turiu  biggrin.gif canola arba vegetable. kukuruzu nepirkus niekada. jei alyvuogiu kepimui naudosi, tai tik ne extra virgin, nes jis nekencia karscio ir todle kaitinant buna neskanus ir nekvepia.
o va cia geros info yra: Aliejai

Visoj pietų Europoj naudoja TIK alyvuogių aliejų, extra virgin (nes namuose jie tiesiog neturi kitokio), ir kepimui ir viskam kitam. Netgi tam pačiam 'deep frying'.
Aš irgi naudoju tik alyvuogių.

Salotoms dar graikinių riešutų, migdolų, sezamo sėklų aliejai eina pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 03 spalio 2008 - 08:53