QUOTE(Rashkyte @ 2008 09 30, 22:27)
dariau su lashisha rukyta, krabu lazdelem.... niekaip gingerio nenusprkam ir avokado
dejau svogunu laiskus, saliera, agurka
italishka sriuba: (perspeju, nemoku gamint be cesnako ir svoguno
ir tiksliu proporciju nezinau
)
dedu mazdaug 2 galvas grusto cesnako ir galva viena ar dvi smulkiai pjaustyto svoguno i ikaitinta puoda su aliejum, kai pasicirshkina, dedu kubeliais pjaustytas kokias 3 morkas, 3 buves, smulkiai pjaustyto kopusto puse galvos, saliero pora stiebu, poro puse stiebo
kai viskas pasicirshkina pilu sultini (dazniausiai turiu kameroj, nes kai koki plova su vishtiena darau, visad sultinukas lieka
) (galima ir H2O pilt ir kubeli det
lauro lapu, pipiru
kai vaikuciu neturejom, damesdavau tabasco
priesh gala imest pupeliu (as dedu konservuotas) ir spiraliniu (ar kitokiu) makaronu , ir priesh visishka pabauga nemazai pomidoru pastos ar kecupo
ir viskas
tikrai sotu ir skanu
cia primaliau bishkyti
bet gal suprasit
oho , kokia soti
..skamba skaniai..
(O cesnako ir ash visur dedu
, svoguna megstu, bet cesnakas- numeris 1
..)
Shiandien pas mus shvieziu kopustu sriuba, kurioje vire shonine..Labai skani, ashtroka..tokia.Stengiuos i visas sriubkes dabar ne tik cesnako idet, bet ir "gingerio"- gero, ashtraus skonio priduoda
Papildyta:
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2008 10 01, 07:58)
6663, pamate MB tavo gaminiu nuotraukas.. jam labai skaniai pasirode kiaules ausytes su bulvem
Tai ka, teiks dabar i turgu vaziuot, ausu ieshkot
pasimokiau, daugiau neskaitysiu shitos temos jam matant..
Gerai, kad ausytem susiviliojo (mazai darbo), o ne kokiu sudetingu patiekalu
Radai ausyciu?
Papildyta:
QUOTE(Titia @ 2008 10 01, 14:34)
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti
skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti
sakykim NY- tai daugelyje kaviniu gali gazpacho paskanauti, o cia kazkodel ne..O toookia skani..
Gal ish ties kokiam geram meksikieciu restorane
..rastum..
Ash dar ish proto einu del "Ceviche", bet jis cia nepopuliarus.., o sakykim Miami, beveik kiekvienam restoranely yra..
(Ceviche is a dish comprised of raw seafood, marinated in a citrus-based sauce