o, tai cia sitas senas kaip zeme patiekalas
As tik kad maziau riebalu butu, ne aliejuj kepu, o orkaitej ant blekeles.
ir vel paskutini karta kai dariau, tai padaza su tais kukuliais i slow cooker sudejau porai valandu
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti
Titia - tu klausi apie gazpacho? As kazkaip nesu macius jos meksikieciu restorane. Ir siaip dabar galvoju, ar isvis kokiam restorane esu macius ja Nebent italu, kokia karsta vasaros diena
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko
Man tai skanios, kiek atsimenu Bet nedarau, gal kad vyrui nesuprantami dalykai yra tie kleckai o ir kazkaip uogu gaila, geriau sviezios su vitaminais nei virtos
Dabar darau rigatoni con broccoli rabe+italian sausage Ir man apetitas atsirado Nes nuo sekmadienio brunch esu valgius tik kosyte ir jogurta.
Dabar darau rigatoni con broccoli rabe+italian sausage Ir man apetitas atsirado Nes nuo sekmadienio brunch esu valgius tik kosyte ir jogurta.
QUOTE(TYN @ 2008 10 01, 16:40)
Titia - tu klausi apie gazpacho? As kazkaip nesu macius jos meksikieciu restorane. Ir siaip dabar galvoju, ar isvis kokiam restorane esu macius ja Nebent italu, kokia karsta vasaros diena
As kazkaip supratau, kad jos meksikietiskoo kilmes. Italu restorane nesu maciusi tokiu, o gal demesio netakreipiau
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 01, 14:47)
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko
ir as
QUOTE(Titia @ 2008 10 01, 15:34)
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti
shiaip as restoranuose nesilankau bet kiek zinau, tai shrimsu ir avokadu sriuba (kuria as minejau) turetu buti neblogam meksikieciu restorane nors cia ne mano nuomone (nes nebuvus, o, MB ) man kazkodel visalaik neragavus, bet pasigaminus pirmiau, ir tik po to paragavus restoranines, man visad mano skanesne
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 01, 23:47)
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko
Aš tai viską valgau, bet kliackai tai jėgiausi. MB laaabai paprieštarautų, nes tai bene vienintelis dalykas gyvenime, kurio jis (literary) 'nevirškina'. Kai pirmą kartą buvom pas mano tėvus, mano mama padarė mėlynių sriubos su tais kliackais. MB suvalgė pasičepsėdamas - neišsiduosi gi prieš būsimą uošvienę, kad kažkas ne taip. Mama sako: tai gal dar įpilt? MB: o ne, ačiū ačiū, aš jau sotus...
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 02, 10:37)
Odeeeeeee, čia studentų yra
papasakokit, ką jūs darot iš brokolių? Čia jie pigūs
Ir ką galima iš neteisingo vyno, kurio gerti neįmanoma, padaryti?
papasakokit, ką jūs darot iš brokolių? Čia jie pigūs
Ir ką galima iš neteisingo vyno, kurio gerti neįmanoma, padaryti?
Ėėėė... nesupratau...
Aš mėgstu tiesiog pagarinti ir valgyti kaip garnyrą. Arba žalius su majoneziniu padažu kaip užkandį. Arba į salotas įpjaustyti.
Šiaip jau tokio, kurio neįmanoma gerti, patartina maisto gamyboje ir nevartoti. Na, nebent mėsos marinatui panaudoti.
QUOTE(Ode @ 2008 10 02, 14:14)
Ėėėė... nesupratau...
Aš mėgstu tiesiog pagarinti ir valgyti kaip garnyrą. Arba žalius su majoneziniu padažu kaip užkandį. Arba į salotas įpjaustyti.
Šiaip jau tokio, kurio neįmanoma gerti, patartina maisto gamyboje ir nevartoti. Na, nebent mėsos marinatui panaudoti.
Aš mėgstu tiesiog pagarinti ir valgyti kaip garnyrą. Arba žalius su majoneziniu padažu kaip užkandį. Arba į salotas įpjaustyti.
Šiaip jau tokio, kurio neįmanoma gerti, patartina maisto gamyboje ir nevartoti. Na, nebent mėsos marinatui panaudoti.
na įmanoma jį gerti, bet toks "neteisingas" išpilti gaila
o dėl mano pirmo posto, skaičiau nepusryčiavus, tai kilo vaizduotėj sriuba noooooooriu mėlynių