Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

o, tai cia sitas senas kaip zeme patiekalas biggrin.gif
As tik kad maziau riebalu butu, ne aliejuj kepu, o orkaitej ant blekeles.
ir vel paskutini karta kai dariau, tai padaza su tais kukuliais i slow cooker sudejau porai valandu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti g.gif skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti biggrin.gif
Atsakyti
Titia - tu klausi apie gazpacho? As kazkaip nesu macius jos meksikieciu restorane. g.gif Ir siaip dabar galvoju, ar isvis kokiam restorane esu macius ja rolleyes.gif Nebent italu, kokia karsta vasaros diena g.gif
Atsakyti
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko tongue.gif
Atsakyti
Man tai skanios, kiek atsimenu tongue.gif Bet nedarau, gal kad vyrui nesuprantami dalykai yra tie kleckai biggrin.gif o ir kazkaip uogu gaila, geriau sviezios su vitaminais nei virtos rolleyes.gif

Dabar darau rigatoni con broccoli rabe+italian sausage user posted image Ir man apetitas atsirado ax.gif Nes nuo sekmadienio brunch esu valgius tik kosyte ir jogurta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 10 01, 16:40)
Titia - tu klausi apie gazpacho? As kazkaip nesu macius jos meksikieciu restorane.  g.gif Ir siaip dabar galvoju, ar isvis kokiam restorane esu macius ja  rolleyes.gif Nebent italu, kokia karsta vasaros diena  g.gif

ax.gif As kazkaip supratau, kad jos meksikietiskoo kilmes. Italu restorane nesu maciusi tokiu, o gal demesio netakreipiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 01, 14:47)
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko  tongue.gif

ir as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 10 01, 15:34)
Merginos, jusu anksciau minetas saltriubes gal butu galima kokiam meksikieciu restorane paragauti g.gif  skamba labai viliojanciai, bet pati nerizikuosiu gaminti, pirma noreciau paragauti biggrin.gif

shiaip as restoranuose nesilankau schmoll.gif bet kiek zinau, tai shrimsu ir avokadu sriuba (kuria as minejau) turetu buti neblogam meksikieciu restorane biggrin.gif nors cia ne mano nuomone (nes nebuvus, o, MB mirksiukas.gif ) biggrin.gif man kazkodel visalaik neragavus, bet pasigaminus pirmiau, ir tik po to paragavus restoranines, man visad mano skanesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 01, 23:47)
kalbant apie sriubas, pamenu LT darzelyje duodavo saldzias sriubas... tai as is ju tik tuos "kleckus" valgydavau, daugiau nieko  tongue.gif

Aš tai viską valgau, bet kliackai tai jėgiausi. MB laaabai paprieštarautų, nes tai bene vienintelis dalykas gyvenime, kurio jis (literary) 'nevirškina'. biggrin.gif Kai pirmą kartą buvom pas mano tėvus, mano mama padarė mėlynių sriubos su tais kliackais. MB suvalgė pasičepsėdamas - neišsiduosi gi prieš būsimą uošvienę, kad kažkas ne taip. Mama sako: tai gal dar įpilt? MB: o ne, ačiū ačiū, aš jau sotus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Odeeeeeee, čia studentų yra doh.gif mirksiukas.gif
papasakokit, ką jūs darot iš brokolių? Čia jie pigūs ax.gif
Ir ką galima iš neteisingo vyno, kurio gerti neįmanoma, padaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 02, 10:37)
Odeeeeeee, čia studentų yra  doh.gif  mirksiukas.gif
papasakokit, ką jūs darot iš brokolių? Čia jie pigūs  ax.gif
Ir ką galima iš neteisingo vyno, kurio gerti neįmanoma, padaryti?  smile.gif

Ėėėė... nesupratau... unsure.gif smile.gif

Aš mėgstu tiesiog pagarinti ir valgyti kaip garnyrą. Arba žalius su majoneziniu padažu kaip užkandį. Arba į salotas įpjaustyti.

Šiaip jau tokio, kurio neįmanoma gerti, patartina maisto gamyboje ir nevartoti. Na, nebent mėsos marinatui panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 10 02, 14:14)
Ėėėė... nesupratau...  unsure.gif  smile.gif

Aš mėgstu tiesiog pagarinti ir valgyti kaip garnyrą. Arba žalius su majoneziniu padažu kaip užkandį. Arba į salotas įpjaustyti.

Šiaip jau tokio, kurio neįmanoma gerti, patartina maisto gamyboje ir nevartoti. Na, nebent mėsos marinatui panaudoti.

na įmanoma jį gerti, bet toks "neteisingas" smile.gif išpilti gaila mirksiukas.gif
o dėl mano pirmo posto, skaičiau nepusryčiavus, tai kilo vaizduotėj sriuba smile.gif noooooooriu mėlynių smile.gif
Atsakyti