VRed mudvi likimo drauges
kepu cheesecake kur kazkas su brendziu ir moliugu buvo uzrodes ziuresim kas bus
QUOTE(Hip @ 2008 09 30, 20:21)
VRed mudvi likimo drauges
kepu cheesecake kur kazkas su brendziu ir moliugu buvo uzrodes ziuresim kas bus
kepu cheesecake kur kazkas su brendziu ir moliugu buvo uzrodes ziuresim kas bus
kai paragausit papasakok
shio vakaro vakarienes dalis http://s141.photobuc...=Picture196.jpg
6663, persiprashau, neparashiau nei vieno receptuko daug darbo turejau geriausiai tai jei parashytum kokia sriuba domina, tada shivakar dar receptuka imesciau
QUOTE(Rashkyte @ 2008 09 30, 20:12)
kai paragausit papasakok
shio vakaro vakarienes dalis http://s141.photobuc...=Picture196.jpg
6663, persiprashau, neparashiau nei vieno receptuko daug darbo turejau geriausiai tai jei parashytum kokia sriuba domina, tada shivakar dar receptuka imesciau
shio vakaro vakarienes dalis http://s141.photobuc...=Picture196.jpg
6663, persiprashau, neparashiau nei vieno receptuko daug darbo turejau geriausiai tai jei parashytum kokia sriuba domina, tada shivakar dar receptuka imesciau
o jeezau- labai mylim sushi, ishkart klausimas- su kuo darei? lashisha? Ash megstu tik su zalia zuvim, tai niekad pati ir nedarau , bet del mb, galeciau pazaisti ir su lashishom, krabais ir kitais dalykeliais..
neatsiprashinek- tu gi ir taip shimtadarbe ..
Pradesim nuo italishkos sriubos..
Lauksiu
QUOTE(6663 @ 2008 09 30, 22:47)
o jeezau- labai mylim sushi, ishkart klausimas- su kuo darei? lashisha? Ash megstu tik su zalia zuvim, tai niekad pati ir nedarau , bet del mb, galeciau pazaisti ir su lashishom, krabais ir kitais dalykeliais..
neatsiprashinek- tu gi ir taip shimtadarbe ..
Pradesim nuo italishkos sriubos..
Lauksiu
neatsiprashinek- tu gi ir taip shimtadarbe ..
Pradesim nuo italishkos sriubos..
Lauksiu
dariau su lashisha rukyta, krabu lazdelem.... niekaip gingerio nenusprkam ir avokado dejau svogunu laiskus, saliera, agurka
italishka sriuba: (perspeju, nemoku gamint be cesnako ir svoguno ir tiksliu proporciju nezinau )
dedu mazdaug 2 galvas grusto cesnako ir galva viena ar dvi smulkiai pjaustyto svoguno i ikaitinta puoda su aliejum, kai pasicirshkina, dedu kubeliais pjaustytas kokias 3 morkas, 3 buves, smulkiai pjaustyto kopusto puse galvos, saliero pora stiebu, poro puse stiebo kai viskas pasicirshkina pilu sultini (dazniausiai turiu kameroj, nes kai koki plova su vishtiena darau, visad sultinukas lieka ) (galima ir H2O pilt ir kubeli det lauro lapu, pipiru kai vaikuciu neturejom, damesdavau tabasco priesh gala imest pupeliu (as dedu konservuotas) ir spiraliniu (ar kitokiu) makaronu , ir priesh visishka pabauga nemazai pomidoru pastos ar kecupo ir viskas tikrai sotu ir skanu cia primaliau bishkyti bet gal suprasit
Dėkui, Rashkyte, reiks daryt - sriubos dabar mano išsigelbėjimas... Viena bėda - Lietuvoje nėra sultinio gatavo pirkt. Labai pasigendam su MB to daikto. Aišku, patys prisigaminam ir užsišaldom, betgi būna, kad savi rezervai baigiasi...
Ir už sushi ačiū - priminei, kad reikia krutint brolį vėl sushi balių daryt, nes mudvi su Vaiva jau seniai norim, o diedai gi visada musų, moterų, reikalus ir norus užmiršta.
Ir už sushi ačiū - priminei, kad reikia krutint brolį vėl sushi balių daryt, nes mudvi su Vaiva jau seniai norim, o diedai gi visada musų, moterų, reikalus ir norus užmiršta.
QUOTE(Hip @ 2008 10 01, 03:21)
VRed mudvi likimo drauges
kepu cheesecake kur kazkas su brendziu ir moliugu buvo uzrodes ziuresim kas bus
kepu cheesecake kur kazkas su brendziu ir moliugu buvo uzrodes ziuresim kas bus
o zinai apie www.valgiai.com ? As is ju duona perku, baronkytes, bet silkes, deja, jie neturi
Paasakok apie cheesecake
mamkos, o slowcooker eina plovą padaryt??? Niekur nerandu info... Profės prašom pasidalint info: kas, su kuo, po ko ir t.t.... Ačiukas
VRed - na va uzrodei man cia Paziuresiu, ar apsimoka tik duona siustis, nes prie manes (gal 15 min) yra rusu parduotuve (tipo european foods ), tai ten buna tu duonyciu ir sureliu, bet man ten visu pirma nepatinka vaziuoti, antra, daznai nuvaziuoju, o duonos nebera
laurenchka - manau, kad galima, ten viska galima
laurenchka - manau, kad galima, ten viska galima
QUOTE(TYN @ 2008 10 01, 15:30)
VRed - na va uzrodei man cia Paziuresiu, ar apsimoka tik duona siustis, nes prie manes (gal 15 min) yra rusu parduotuve (tipo european foods ), tai ten buna tu duonyciu ir sureliu, bet man ten visu pirma nepatinka vaziuoti, antra, daznai nuvaziuoju, o duonos nebera
laurenchka - manau, kad galima, ten viska galima
laurenchka - manau, kad galima, ten viska galima
Siuntimas ten brangokas, nes duona sunki, o siuncia FedEx'u, bet kuo daugiau perki tuo labiau apsimoka as sventem tai visa duona is ten siunciuosi
6663, pamate MB tavo gaminiu nuotraukas.. jam labai skaniai pasirode kiaules ausytes su bulvem Tai ka, teiks dabar i turgu vaziuot, ausu ieshkot
pasimokiau, daugiau neskaitysiu shitos temos jam matant..
pasimokiau, daugiau neskaitysiu shitos temos jam matant..
QUOTE(Ode @ 2008 10 01, 00:31)
Dėkui, Rashkyte, reiks daryt - sriubos dabar mano išsigelbėjimas... Viena bėda - Lietuvoje nėra sultinio gatavo pirkt. Labai pasigendam su MB to daikto. Aišku, patys prisigaminam ir užsišaldom, betgi būna, kad savi rezervai baigiasi...
Ir už sushi ačiū - priminei, kad reikia krutint brolį vėl sushi balių daryt, nes mudvi su Vaiva jau seniai norim, o diedai gi visada musų, moterų, reikalus ir norus užmiršta.
Ir už sushi ačiū - priminei, kad reikia krutint brolį vėl sushi balių daryt, nes mudvi su Vaiva jau seniai norim, o diedai gi visada musų, moterų, reikalus ir norus užmiršta.
ner uz ka krutinkit tuos diedus tegul plusha virtuvej
Vakar su MB netyčia užtaikėm ant Jamie Oliver laidos- Jamie's Ministery of food... Žmogus sumastė išmokyt liaudį gamint valgyti... Nelabai jam ten sekės, bet... patiko toks paprastas receptukas- mėsos kukuliai pomidorų padaže su spagačiais taigis, šiandien jie pas mus ir bus vakarienei Ėmiau jautienos faršą, padruskinau, papipirinau, ėdėjau šaukštelį garstyčių, vieną kiaušinį, vietoj džiuvėsėlių rodė sutrint krekerius (apie pusė puoduko kažkur kad gautus). Viską išmaišyt ir suformavus kukulius apkepti keptuvėse su trupučiu aliejaus. Pomidorų padažą pasidariau iš konservuotų kapotų pomidorų (iš skardinės). Sutryniau su blenderiu, įdėjau sultinio kubelį, pipiriukų, baziliko... Užpyliau ant kukulių ir troškinau ant silpnos ugnies 20 min. Dabar dar viskas puode, nes nevakarienės metas Išvirsiu paskui spagečius ant jų užpilsiu padažiuką su kukuliais ir wualia