rashiau rashiau ir viskas dingo
Doviliushka, siusk anyta pas mane jei shaligatviai butu, ir peshkom ateitu kasdien verdu sriubas kolektyvui, pirshtus laizosi sriubom ishgydem MB isisenejusia kraujuojancia dvylikapirshtes opa mano mazgis dievina visas sriubas, ishskyrus shaltibarshcius
o kas del anytos.....
kai mano uoshviai cia vieshejo.... aciu Dievui viena karta, tai MB tetis atsikeldavo 4, 5 am ir kavindavosi ir rukydamas laudavo, kol atsikelsiu as ir darysiu MB pusrycius tada prisiblatindavo (vetoj to, kad pats butu kazka padares valgyt) tai jam per daug, tai per mazai pasiuliau paciam darytis matytumet kaip lekshtes duzo ir puodai po buta skraide MB sekancia diena pakeite jam blietuko data ir ishvaziavo uoshvis i oro uosta, o mes gimdyt anyta liko ilgesniam laikui, bet po MB veiksmu, apsispakajino nerealiai ishvis gerai, kad trumpai abu buvo sorry, uz off topic, neishlaikiau
Kinieciu maisto parduotuveje maciu dziovintu grybu, tokiais didziuliais maisais. Ka is ju skanaus butu galima pagaminti?
Rashkyte
Rashkyte
QUOTE(Titia @ 2008 09 24, 22:23)
yeah yeah pamaciau ko buvau nemacius ir, patikek manim, nenoriu dar pamatyt ypac, kad vaikai ta matytu as vel off topic... bet buvau su bosu sutarus, kad nedirbsiu men. iki gimdymo ir 2 po, tai su MB sh namu raudavom 7:45 am - jis darba, o as visa diena mashinoj prasededavau, kad tik namie su uoshviais nebut prismenu ir vel uzverda
Jūs ne į temą apie anytas, aš ne į temą apie kalbas dar biski...
TYN, reaguoju aš į tavo postą, ir nebebūčiau aš rašius, jei dar kelios nebūtų mano posto puolę komentuot, nors aš tik Tavęs paklausiau. Taigi, tas postas buvo atsakymas į tuos kitus komentarus, nes man tavojo ir pirmojo pakako.
Dar atsakau į Michgirl postą: sakai kaip kam geriau taip tas rašo? o tai jei aš pradėčiau čia suomiškus žodžius įmaišinėt, kaip tada? nes tai kalba, kuria aš kalbu per dienas ir yra atvejų, kai tikrai tenka pasukt galvą ir pagalvot kaip tas žodis būtų lietuviškai... nu nesąmonė ir tiek. Mano asmenine nuomone lietuviškam forume rašom lietuviškai ir taškas.
Bet gana ne į temą.
QUOTE(TYN @ 2008 09 24, 22:05)
Saltmete - as nesuprantu, tu paklausi - as atsakau. bet tu i atsakymus nekreipi demesio. tai susitariam kitam kartui, jei nenori atsakymu is mano puses, o tik nori papriekabiauti, tai taip ir parasyk, as tada nekreipsiu demesio ir negaisiu laiko atsakinedama
TYN, reaguoju aš į tavo postą, ir nebebūčiau aš rašius, jei dar kelios nebūtų mano posto puolę komentuot, nors aš tik Tavęs paklausiau. Taigi, tas postas buvo atsakymas į tuos kitus komentarus, nes man tavojo ir pirmojo pakako.
Dar atsakau į Michgirl postą: sakai kaip kam geriau taip tas rašo? o tai jei aš pradėčiau čia suomiškus žodžius įmaišinėt, kaip tada? nes tai kalba, kuria aš kalbu per dienas ir yra atvejų, kai tikrai tenka pasukt galvą ir pagalvot kaip tas žodis būtų lietuviškai... nu nesąmonė ir tiek. Mano asmenine nuomone lietuviškam forume rašom lietuviškai ir taškas.
Bet gana ne į temą.
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 09 25, 01:53)
Bet gana ne į temą.
nu tai ir imaisinek tuos suomishkus, nu kokios problemos.. kaip tycia kalbant apie suomiu kalba, cia kitas amerikietishkam forume viena mergina parase, kad rytais daro vyrui pannukakku (ar kaip ten tiksliai rasosi), nes jos tevai suomiai, tik ji cia gimus. Tai idomumo delei pasigooglinai ta zodi, nes labai jis man juokingas pasirode, ir pamaciau, kad tai orkaitej keptas blynas ar kazkas panasaus, nepuoliau jai aiskint kaip ten amerikietishkas forumas, tai prasau rasyt anglishkai. uztai suzinojau nauja recepta ir man labai juokinga jo pavadinima... Nu bet kiekvienas mato problemas kitaip, man asmenishkai rasymas skirtingom kalbom niekad netrukde - jei jauciu, kad tai kazkas idomaus, labai lengvai issiaiskinu, o jei ne tai reiskia ne verta apie tai antra kart ne galvoti...
Papildyta:
tuo labiau, kad cia tikrai tau mergaites paaiskins jei koki klausima turi del vieno zodzio ar kito
Vakar barscius viriau tiksliau tetis sultini isvire o man is darbo parejus liko tik pabaigt dar prasysiu kad saltienos man pries isvaziuodamas isvirtu, nes jam kazkodel skaniau gaunasi
Rashkyte - na jooo
as ji pirkau ir naudojau tik miso sriubai daryti.
QUOTE(kovinukė @ 2008 09 25, 17:02)
o kaip jus darote Tofu?
nedarom,nes jau perki padaryta as tai ji labai daug kur naudoju,o ir vaikai mano kol mazi buvo ji labai mego dabar situacija truputi kitokia ,bet siaip tai as ji dedu i salotas,sumustinius ir kur sugalvoju,dazniausia perku firm nesuprantancioms tvirta=stangru,arba rukyta,pastarasis labai sumustiniams tinka,bet ir vienas jis man skanu.
TYN kaip tu sriuba ta darai nesas ja tai visada gatava perkuosi,na ir zinoma sushi su juru dumbliu slotom buna prie to pacio uzsakymo
Reikia 1 1/2 oz wakame juros kopustu (as man atrodo, kokius radau, tokius pirkau), 4 1/2 puodeliu vandens, 1/2 puodelio miso pastos, zaliuju svogunu, 4 oz tofu, ir shiitake grybu. kopustus vandeny palaikyti 30 min. supjaustyti. vandeni uzvirti su miso, sudeti kopustus ir svogunus ir pries patiekiant grybus ir tofu.
QUOTE(TYN @ 2008 09 25, 18:49)
Reikia 1 1/2 oz wakame juros kopustu (as man atrodo, kokius radau, tokius pirkau), 4 1/2 puodeliu vandens, 1/2 puodelio miso pastos, zaliuju svogunu, 4 oz tofu, ir shiitake grybu. kopustus vandeny palaikyti 30 min. supjaustyti. vandeni uzvirti su miso, sudeti kopustus ir svogunus ir pries patiekiant grybus ir tofu.
niam,kaip skaniai skamba,reiks sio savaitgalio vakara jai viska gausiu pasidaryti,Aciu