Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Hip @ 2008 09 16, 03:20)

Hip o tu kaimyne mano beveik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 15, 20:09)
LT as dirbau vaistu firmoj. zinau kas yra hematogenas.  smile.gif

Tai papasakok ax.gif As taip hematogenus megstu, kai uztaikau visada daug daug prisiperku. Atsimenu is vaiksystes, kad sakydavo jog jis is kraujo pagamintas, bet paskaicius ingidientus jokio kraujo neradau, tau nusprendziau, kad prisivaigau biski. Tai kaip ten is tikruju ? Ar blogas jis ar geras ?

QUOTE(Hip @ 2008 09 15, 20:20)
dar as labai vistu pedutes megstu, visus vidinius organus, kiaules kojas, ausis ir visokiu kaulus ir vistos subinytes blush2.gif  bigsmile.gif 

As irgi ir kojyttes vistu ir kiauliuku labai sakniai niamnioju, bet vistu tai jau 100 metu nevalgius.

Hipp, aciu , kad recepta udejau kibinu, darysiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
VRed is kur tu? ax.gif

Pupa pas mus tokia parduotuve CTown yra, joje maciau tu kojyciu, gal ir pas jus kokioj ispanu butu? mirksiukas.gif

O tas hematogenas is versiuko kraujo ar jau painioju>?Man tai patikdavo - ir sveika, gelezies saltinis juk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hip: 17 rugsėjo 2008 - 06:19
QUOTE(Hip @ 2008 09 17, 06:18)
VRed is kur tu? ax.gif

As gyvenu Watertown, CT (salia Waterbury) mirksiukas.gif o MB brolis su seima Waterford gyvena. Kazkodel man atrodo kad mes lyg esam keletu AZ su tavim apsikeite, bet gal sapnuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 09 16, 22:04)
Tai papasakok  ax.gif  As taip hematogenus megstu, kai uztaikau visada daug daug prisiperku. Atsimenu is vaiksystes, kad sakydavo jog jis is kraujo pagamintas, bet paskaicius ingidientus jokio kraujo neradau, tau nusprendziau, kad prisivaigau biski. Tai kaip ten is tikruju ? Ar blogas jis ar geras ?
As irgi ir kojyttes vistu ir kiauliuku labai sakniai niamnioju, bet vistu tai jau 100 metu nevalgius.

Hipp, aciu , kad recepta udejau kibinu, darysiu ir as  bigsmile.gif

man rodos kad hematogene yra jaucio kraujo ar kazkas tai tokio g.gif

as irgi labai megdavau vistu kojytes blush2.gif bet cia ju nesu pirkusi. o jau vistu skrandukai troskinti su bulvytem ir morkytem tai man super skanu blush2.gif tik va MB nevalgo tokiu dalyku, tai ir gaminu juos retai...
Atsakyti
..smile.gif esu gyvenus CT- Woodbridge..netoli New Haven smile.gif

visokiu vishtu kojyciu, shiknyciu, skranduku ir kit idomiu dalykeliu (stintu radau pries pora dienu!!) randu Garden Fresh 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 09 17, 23:22)
..smile.gif esu gyvenus CT- Woodbridge..netoli New Haven smile.gif

visokiu vishtu kojyciu, shiknyciu, skranduku ir kit idomiu dalykeliu (stintu radau pries pora dienu!!) randu Garden Fresh 4u.gif

As pro Woodbridge kiekviena diena i darba ir is darbo vaziuodama pravaziuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 09 17, 20:14)
As pro Woodbridge kiekviena diena i darba ir is darbo vaziuodama pravaziuoju mirksiukas.gif

smile.gif
Atsakyti
po ilgo laiko tinginiavimo..: vaishinames mirksiukas.gif :

Greita vakariene: Bulves/pievagrybiai/silke
Ishvirtas su lupyna bulves greitai pakepam keptuveje su keliais pievagrybiais..Beriam dziovintu zoleliu ir kitu skaniu prieskoniu..Shalia: silkute, svoguncikai, pomidorai..su padaziuku ish: jogurto, ciut majonezo, svogunu ar cesnaku laishku..Aishku papirinam..pgl skoni smile.gif..

user posted image

Cukinija su pievagrybiais:

Cukinijos ir pievagrybiu griezinelius pamirkom tokiam mishiny: kiaushinis, raudonosios paprikos prieskoniai, shaukshtas majonezo, dziovintos zoleles ir pora minuteliu kepam alyvuogiu aliejuje..

user posted image

Pusryciu blynas:)

keptuveje pakepinam mazyti gabaleli rukytu lashinuku ar shonines, galima svogunelio su cesnaku, tada itarkuojam viena virta bulve ir apkepus uzliejam ishpaktu kiaushiniu su trupuciu pieno. Aishku , paprieskoniuojam..

user posted image

Tortiliju blyneliai:

Virta mesyte sumalam ir sumaishom su suriu, ishtepam byna ir arba suvyniojam i "ruloneli" arba dengiam kitu blynu ir tepam dar karteli..Viska pakepam truputyje sviesto..Skanu su salsa ir grietine..

user posted image

Zuvyte pgl sm recepta, nesikartosiu.., bet ieina baltas (riebokas) padazas, zuvyte, bulves, suris-kepama orkaitej.. (man buvo per riebu blush2.gif ):

user posted image

Kepeneliu kepsneliai:

Kepeneles ishverdam kartu su keliom morkom, viska sumalam. I mase dedam trinto cesnako, kiaushini, prieskoniu, truputi manu. Kepam keptuveje..Niam..

user posted image

Ryziai (tinka prie ivairiu patiekalu arba tiesiog shiaip smile.gif):

Ikaitinam nedideli kieki aliejaus, beriam ryzius: shiuo atveju triju rushiu- balti (jasmine), rudieji ir ryziu su ivariom kruopom mishinys..Ryziams paskrudus beriam megiamu prieskoniu ir uzpilam nedideliu kiekiu vandens..Baigiant troshkintis, imetam gniuzte azijietishku ar japonishku "stikliniu" makaronu..Dar 5 minutes ir skanaus..

user posted image

Vishtienos farsho kotleciukai:

Vishtienos farshas su prieskoniais, kiaushiniu, trintu cesnaku, trupuciu mirkytos bulkytes. I kotletuko vidu dedam pievagrybio ir truputi kietai virto kiaushinio- suformuojam kamuolelius ir i orkaite..Baigiant kepti apiberiam smulkiai pjaustytais pievagrybiais ir pomidorais..

user posted image

Atsakyti
Shalti uzkandziai:

Avokada pjaunam pusiau ir ishskobiam smile.gif ..Mase sutrinam shakute, sumaishom su smulkinta rukyta zuvim, shaukshteliu majonezo ir cesnaku laishkais...Viska sudedam atgal i avokado zieveles, puoshiam kapareliais. Labai skanu!

user posted image

Rukytos zuvies salotos:

Smulkinta rykyta zuvis (karshto rukymo), zirneliai, shviezias agurkas, zalumynai, majonezas, j. pipirai

user posted image

Makaronu saloteles:

Virti makaronai, marinuoti grybukai, shviezias agurkelis, zalumynai, truputis svelnaus kumpelio, zirneliai, j. pipirai, majonezas

user posted image

Marinuoti cesnakai:

smile.gif Cesnakus marinavau pirma karta: stiklainyje-cesnakai, zali ir prinoke vyshniniai pomidorai, skiltele paprikos, ciobrelis, rozmarinas..Marinatas: vanduo, druska, cukrus, actas, ivairus pipirai. Marinatas turi buti ashtrus ir stiprus.. smile.gif

user posted image

Kepeneliu pashtetas:

Virtas kepeneles, morkas ir truputi lashinuku sumalam..I mase dedam kietai virta, smulkiai pjaustyta kiaushini, prieskoniuojam ir paliekam shaldytuve iki kitos dienos:)...Skanu su juoda duonyte ir pomidoru.. rolleyes.gif

user posted image

Kalmaru salotos:

Vienos, ish mano megiamiausiu..Kalmarus supjaustom (gan smulkiai)- naudoju kalmarus ish skardines..Jie jau pasiruoshe buti suvalgyti..Taip pat smulkiai supjaustom pora kietai virtu kiaushiniu.
Ishverdam kalafijoro ziedinelius su trupuciu druskos ir acto, neilgai, apie 5 min. Viska susmulkinam, dedam megiamu zalumynu, juojuju pipiru ir majonezo..Niammmmm

user posted image

Kopustu salotos:

Kopustas, morkos, geltonoji paprika, kmynai. Uzverdam marinata: vanduo, cukrus, druska, actas..Turetu buti gan ashtrokas, bet shiaip - pagal kiekvieno skoni mirksiukas.gif ..Uzpilam darzoves, palaikom shaldytuve bent valandele ir skanaus..

user posted image

Idaryti kiaushiniai:

Kietai virtus kiaushinius pjaunam per puse, trynius sutriname su tarkuotu suriu, cesnaku, zalumynais ir majonezu. Sutrinta mase sudedam i paprasta maishiuka, nukerpam mazyte meishelio kampo skylute ir graziai ishspaudziam mase i kiaushinio pusele..Niam..Puoshiau su marinuotais grybais..

user posted image

Silkes salotos ish Sonatinos receptyno- labai labai patiko:

receptas cia: Silkes salotu receptas

user posted image

Skanaus..

Atsakyti
6663 blink.gif
nerealu thumbup.gif sky is the limit lotuliukas.gif
nu jau taip nerealiai dziaugiuos, kad pavalgius dabar thumbup.gif o tai butu man cia doh.gif pradeciau gamint vidurnakty su mazuoju gleby blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 09 18, 21:33)
6663   blink.gif
nerealu  thumbup.gif  sky is the limit  lotuliukas.gif
nu jau taip nerealiai dziaugiuos, kad pavalgius dabar  thumbup.gif  o tai butu man cia  doh.gif pradeciau gamint vidurnakty su mazuoju gleby  blink.gif

biggrin.gif 4u.gif Aciu, lauksiu ir jusu niam ideju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti