Ir as panasius dariau, tik kad nereiktu terliotis su tesla, pirkau saldyta - Goya saldyti paploteliai empanadoms...Ir as kepiau aliejuje. Dariau su vistiena ir su mozarelos lazdelemis ir kumpiu. Zinokit labai siaip patogu - 15min ir gatava!

Juk idarui gali naudoti viska, ka tik turi.
O dar neseniai gaminau cili su baklazanu. Gavosi super, baklazano as siaip nemegstu, bet drauge atnese teko sumastyti ka nors.
Reikia 1,5lb jautienos (skirtos "letam virimui")
Nemazo baklazano
3 saukstai cili pipiru (is tiesu tai priklauso, kaip astriai megstate)
1 saukstas maltu juoduju pipiru
1/4 puodelio trinto oregono
1 saukstas maltos paprikos
2 puodeliai vandens
3 kubeliai jautienos bulijono
6oz pomidoru pastos
3 saukstai miltu
1 saukstas druskos
Jautiena pjaustome kubeliais, dedame i ikaitinta keptuve su aliejumi. APkepiname maisant kol parus, tada dedame pipirus, cili, paprika ir oregona ir dar pakepame maisydamos.
Viska sudedame i puoda (raso "slow cooker" bet as dariau paprastam).
I keptuve supilame vandeni ir dedame buliono kubelius, maisome kol jie istirps ir tada viska supilame i puoda. Dedame kubeliais pjaustyta baklazana, pomidoru pasta. Jei per mazai skyscio, galima dar ipilti siek tiek vandens (tik ne per daug).
Jei esate pasiruose virti 6-8 val, palikite maza ugni; jei turite maziau laiko - 3-4val, virkite ant didesnes. Kadangi viriau paprastam puode, pirmiausia uzdengiau folija ir tada jau dangciu, kad viskas liktu puode.
Pabaigoje, kai cili beveik gatavas, reikia uzsijoti miltus ir sudeti druska. Cia kad cili butu tirstas. As kadangi neturejau sietuko, tirstinau krakmolu.
Buvo labai skanu