QUOTE(TYN @ 2008 09 11, 15:17)
turi tik lietuviai - juka
bet kas cia per daiktas ,nes as tik ispanu virtuvej vartojama darzove tokiu pavadinimu zinau kuri tarp kitko be galo skani
Papildyta:
QUOTE(TYN @ 2008 09 11, 08:03)
nusiperki lakstu, kuriu virti nereikia.
imi cream cheese pakeli, ricotta indeli (8 oz) ir puodeli nedideli parmesan surio tarkuoto. sumaisai visus tris su pipirais maltais.
imi cream cheese pakeli, ricotta indeli (8 oz) ir puodeli nedideli parmesan surio tarkuoto. sumaisai visus tris su pipirais maltais.
o vat man nepatinka sis dalykas as geraiu issiverdu,priedo jie ir neturi whole grain
niekad nesu girdejusi,kad ji deda,gal reiks kada pabandyti,bet man tai jau baisiai riebu rodos as cottage su ricotta maisau ir skim arba 2% mozzarella (jau gatavai sutarkuota) barstau,o parmesan pabarstau kai jau valgymui patiekiu