Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(TYN @ 2008 09 11, 15:17)
turi tik lietuviai - juka  doh.gif

blush2.gif bet kas cia per daiktas bigsmile.gif ,nes as tik ispanu virtuvej vartojama darzove tokiu pavadinimu zinau unsure.gif kuri tarp kitko be galo skani essen.gif
Papildyta:
QUOTE(TYN @ 2008 09 11, 08:03)
nusiperki lakstu, kuriu virti nereikia.

imi cream cheese pakeli, ricotta indeli (8 oz) ir puodeli nedideli parmesan surio tarkuoto. sumaisai visus tris su pipirais maltais.

o vat man nepatinka sis dalykas schmoll.gif as geraiu issiverdu,priedo jie ir neturi whole grain mad.gif

bigsmile.gif niekad nesu girdejusi,kad ji deda,gal reiks kada pabandyti,bet man tai jau baisiai riebu rodos blush2.gif as cottage su ricotta maisau ir skim arba 2% mozzarella (jau gatavai sutarkuota) barstau,o parmesan pabarstau kai jau valgymui patiekiu 4u.gif
Atsakyti
juka, tai berods tokia tirsta sriuba is kraujo su duonos trupiniais svogunais ir cesnaku... Niekada neteko ragauti, bet mano senelis labai megdavo sitokia sriuba.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 09 12, 17:15)
blush2.gif bet kas cia per daiktas bigsmile.gif Papildyta:

o vat man nepatinka sis dalykas schmoll.gif  as geraiu issiverdu,priedo jie ir neturi whole grain mad.gif

bigsmile.gif niekad nesu girdejusi,kad ji deda,gal reiks kada pabandyti,bet man tai jau baisiai riebu rodos blush2.gif as cottage su ricotta maisau ir skim  arba 2% mozzarella (jau gatavai sutarkuota) barstau,o parmesan pabarstau kai jau valgymui patiekiu 4u.gif

Patikek manim - tai yra vienas is shlyksciausiu dalyku, kuriu galima susigalvoti valgyti doh.gif - kraujo sriuba, kai paskersdavo kiaule blink.gif blink.gif blink.gif

As ir noreciau, kad butu whole grain anie drinks_cheers.gif

As tik ta recepta naudoju - kur trys suriai sumaisyti. Nerealiai skanu, as sita darau, kai bus sveciu daug, ar greitai ka reikia jiems, kad nepluseti virtuvej kol visi linksminasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 09 13, 01:27)
Patikek manim - tai yra vienas is shlyksciausiu dalyku, kuriu galima susigalvoti valgyti  doh.gif  - kraujo sriuba, kai paskersdavo kiaule  blink.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif na isties negirdejau kad tokia sriuba valgytu.
Atsakyti
Aš valgiau juką ir dar kartą valgyčiau tongue.gif Skamba viskas neskaniai kol neparagauji. Ir kraujo blynus dievinu hmmmmmmmm ax.gif O kraujo vėdarai t.p. skonio neišpasakyto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 09 13, 02:00)
Aš valgiau juką ir dar kartą valgyčiau  tongue.gif  Skamba viskas neskaniai kol neparagauji. Ir kraujo blynus dievinu hmmmmmmmm  ax.gif O kraujo vėdarai t.p. skonio neišpasakyto  ax.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 09 12, 18:27)
Patikek manim - tai yra vienas is shlyksciausiu dalyku, kuriu galima susigalvoti valgyti  doh.gif  - kraujo sriuba, kai paskersdavo kiaule  blink.gif  blink.gif  blink.gif

As ir noreciau, kad butu whole grain anie  drinks_cheers.gif

As tik ta recepta naudoju - kur trys suriai sumaisyti. Nerealiai skanu, as sita darau, kai bus sveciu daug, ar greitai ka reikia jiems, kad nepluseti virtuvej kol visi linksminasi  bigsmile.gif

Juka verdama su krauju (dedasi jo ten visai nedaug) , mesos kauliukais, dedami ciobreliai, dar ten kazkokios zoleles, lygtai dziovinti obouliukai, ir bulviniais kukuliukais (kaip cepelinu teslos).
Pati nesu virusi, bet mano uosviene ja verda. proceso sakiau, kad matyti nenoriu, bet valgau su malonumu biggrin.gif

Ir nematau cia nieko baisaus biggrin.gif Kaip Ramune M sake, juk daug kas valgo kraujinius vedarus, ir tt. Ai, zmones valgo varles, kirminus ir skanu. Kaip sakoma del skonio nesigincijama biggrin.gif
Atsakyti
Procesas su kraujiniais patiekalais ir man nėra mielas, nors kraujinius blynus esu pati ne kartą kepusi, kaip ir kraujinius vėdarus. O juką irgi tik anyta daro. Skonis nuostabus ir nesumaišysi su niekuo. Juolab, kad labai ir retai verdama sriuba. Gi ne kasdien kiaules skerdžia ax.gif Žemaitijoje tokiais patiekalais nieko nenustebinsi, o va kuo toliau nuo jos, tuo daugiau sutinki, kurie pasibaisi ax.gif O atrodo, tokia nedidelė ta Lietuva ...

Tik va smalsu, ar šitie patiekalai iš kažkur atkeliavę ir iš kur?
Atsakyti
Dekui visoms uz paaiskinima 4u.gif ,pasirodo ir as sia sriuba zinau,tik kazko pavadnimas man keistai jos skamba g.gif Nes as juka,cia Amerikoj,kaip minejus buvau zinau kaip darzove ax.gif

QUOTE(RamuneM @ 2008 09 12, 19:00)
Ir kraujo blynus dievinu hmmmmmmmm  ax.gif O kraujo vėdarai t.p. skonio neišpasakyto  ax.gif

apie tokius tai tikrai nesu girdejus unsure.gif ,va vedarus taip ir ragavusi esu pries 100 metu biggrin.gif kiek pamenu patiko labiau negu bulvinai ,nes nebuvo spirgu i juos prideta,o tik kruopos thumbup.gif

Tiesa jai kraujiniu ,net ir tu paciu bulviniu vedaru nori uzsuk i koki meksikieciu restoranuka mirksiukas.gif ten rasi to gerio 4u.gif

QUOTE(TYN @ 2008 09 12, 18:27)
As tik ta recepta naudoju - kur trys suriai sumaisyti. Nerealiai skanu, as sita darau, kai bus sveciu daug, ar greitai ka reikia jiems, kad nepluseti virtuvej kol visi linksminasi  bigsmile.gif

as ir su 3 suriais,bet kaip sakiau su creamcheese dar niekada neteko girdeti recepto lazanijai ir tiek smile.gif Bus progai pasitaikius isbandyta biggrin.gif parasysiu atsiliepimus cool.gif
Atsakyti
Mamia, o kaip vadinasi vedarai meksikieciu restorane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 09 12, 21:45)
Mamia, o kaip vadinasi vedarai meksikieciu restorane ax.gif

as paprastai pirstu parodau ko man reikia,nes ten beveik niekas no hablo inglés hihihi.gif

P.S. pas mus labai daug tokiu mazu,namu maisto tipo restoranuku,kaip take out ateini, pasirenki ko nori ir patenkintas namo nesiesi pietus ar vakareine thumbup.gif
pas puertorikecius su dominikieciais irgi tas pats,tik ju maistas zinoma skiriasi,na ir vedaru tikrai nerasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 13 rugsėjo 2008 - 03:58
Juokingai pasirodė lauretos reakcija. Nejau neesi valgius Hematogeno? wink.gif

Jei neklystu, tuos patiekalus gamina žemaičiai. Kraujinius vėdarus ir aš labai mėgstu, tik žiauriai seniai valgiau.
Atsakyti