as padariau salotu is wheat berries - net nezinau kaip lietuviskai tas daiktas.
buvom vienam vakarely ir ten buvo ju, tai man labai skanu pasirode, o ir sveika tai prisipirkau, ziuresim
QUOTE(TYN @ 2008 08 26, 19:22)
as padariau salotu is wheat berries - net nezinau kaip lietuviskai tas daiktas.
buvom vienam vakarely ir ten buvo ju, tai man labai skanu pasirode, o ir sveika tai prisipirkau, ziuresim
o, geras, o kas tai? o kaip darei? niekas nesu ragavus..
Man primena rudusiuosius ryzius, tik berries traskesni Man patiko
Nuotrauka
Receptas
Sitaip dariau, tik ne apelsinu sulciu pyliau, o citrinu - tik ju turejau Ir pecans neturejau, dejau cashews. ir be obuoliu - ju irgi nebuvo namie. o ir ten kur as ragavau, buvo tik riesutai ir spanguoles. Vyras paragavo - patiko
Nuotrauka
Receptas
Sitaip dariau, tik ne apelsinu sulciu pyliau, o citrinu - tik ju turejau Ir pecans neturejau, dejau cashews. ir be obuoliu - ju irgi nebuvo namie. o ir ten kur as ragavau, buvo tik riesutai ir spanguoles. Vyras paragavo - patiko
QUOTE(TYN @ 2008 08 26, 19:36)
Man primena rudusiuosius ryzius, tik berries traskesni Man patiko
Nuotrauka
Receptas
Nuotrauka
Receptas
ui, cia saldu ..- man, kas saldu, tai nelabai , bet shiaip manau- skanus dalykelis...Prigalvociau su tais grudeliais ka nors..
QUOTE(mamia @ 2008 08 26, 20:43)
TYN,bent jau is nuotraukos tai i kviecius panasu
taip taip kaip tik shivakar MB ir male tokius pat kviecius, bet daigintus ryt duonele kepsiu
Turbut kad kvieciai
Turi saldumo tos salotos nuo spanguoliu. Ir as kazkaip galvojau, kad issidaugins, kai isvirs - nei velnio - idejau 1 cup, ir isvire 1 cup
Turi saldumo tos salotos nuo spanguoliu. Ir as kazkaip galvojau, kad issidaugins, kai isvirs - nei velnio - idejau 1 cup, ir isvire 1 cup
Dariau Giedriaus Ceburekus vakar, pirma karta tik bevalgydama ranka apsideginau, kaip sove sultys atsikandus kampa dar dabar skauda
QUOTE(VRed @ 2008 08 27, 13:12)
Dariau Giedriaus Ceburekus vakar, pirma karta tik bevalgydama ranka apsideginau, kaip sove sultys atsikandus kampa dar dabar skauda
isivaizduoju, kaip skanu buvo..
O as vakar dariau alia tokius ceburekus, paemiau didelius vafliu laskstus juos pertepiau jau paruostu kalakutienos farsu su svogunais ir prieskoniais. Tada vaflius supjausciau gabaliukais ir pasidariau alia blynu tokia tesla, i kuria merkiau vaflius ir kepiau aliejuje. Gavosi labai skanus alia ceburekiukai, tokie minkstuciai, mmm....
sveikos mamytes noriu prisijungti prie jusu kompanijos,ir uzduoti viena klausimeli,man labai patinka kinieciu maistas gal kasnors kokiu receptuku turit?
QUOTE(londonas @ 2008 08 28, 18:41)
O as vakar dariau alia tokius ceburekus, paemiau didelius vafliu laskstus juos pertepiau jau paruostu kalakutienos farsu su svogunais ir prieskoniais. Tada vaflius supjausciau gabaliukais ir pasidariau alia blynu tokia tesla, i kuria merkiau vaflius ir kepiau aliejuje. Gavosi labai skanus alia ceburekiukai, tokie minkstuciai, mmm....
hm.. lengva ir greitai.. Butinai isbandysiu aciu
Mes vakar valgem kalafijorus ir saldytas darzoves su bulvytem.. Laaaabai skanu Apvirta kalafijora pakepinu su svogunu ir morkyte, supilvu isvirtas saldytas darzoves (brokoliai, zirneliai, kukuruzai) ir viska patroskinu grietineleje. Valgom su virtom bulvytem.. ai, tiesa, krapu visad labai daug pridedu.. man jie cia labai tinka