Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(cafe girl @ 2008 08 07, 15:22)
Turiu klausima o ka jus naudojat vietoj vegetos bale jau mane mano chebra baigia uzgrauzti kaip visi pasigenda vegetos  doh.gif

4u.gif
ash megstu visokias dziovintas zoleles (vyrai net nenutuokia, kiek ju prikraunu i patiekalus lotuliukas.gif ..), raudonos paprikos miltelius- del spalvos, paprasta druska, stengiuosi daug nedeti, visokiu rushiu pipirus..Visai patiko Mrs. Dash prieskoniai, jie labai spalvingi, "smagiai" atrodo ir sudetis visai nieko: nera druskos, bet yra : cituoju nuo dezutes smile.gif : onion, spices (black pepper, parsley, celery seed, basil, marjoram, oregano, savory, thyme, cayenne pepper, coriander, cumin, mustard, rosemary, garlic, carrot, orange peel, tomato, lemon juice powder, citric acid, oil of lemon.
Skamba gerai ania? smile.gif
4u.gif
Atsakyti
tai situ prieskoniu yra visose parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 07, 18:03)
mielai pavaishinciau, nes prisudziau lashishos pusei forumo lotuliukas.gif

nu va vis del to sugundei mane su lasisa doh.gif , tai nusipirkau lasisos gabala ir dabar suku galva, kaip ja uzsisudyti bigsmile.gif , gal gali man pagelbeti ax.gif ? buciau laaabai dekinga bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2008 08 11, 07:22)
tai situ prieskoniu yra visose parduotuvese?

Mrs.Dash tai tikrai visose yra.

Aciu Wicked, reiks bandyti, parasysiu kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2008 08 07, 16:22)
Turiu klausima o ka jus naudojat vietoj vegetos bale jau mane mano chebra baigia uzgrauzti kaip visi pasigenda vegetos  doh.gif

pas mane virtuveje vegetos nerasta schmoll.gif
naudoju ivairias zoles... kai yra svieziu - nepraleidziu progos ju imesti i patiekalus, bet ziema (na, ir aisku vasara smile.gif ) naudoju amish dziovintus naturalius prieskonius/zoleles - tai ir atstoja visokias vegetas, o be to taip aromatinga, skanu thumbup.gif

prakalbot apie "meduti" bigsmile.gif - gal kas savo recepta imetetumet - niekada nesu kepusi... aisku, galeciau internete susirasti, bet man patinka, kai kas savo darbo eiga nupasakoja blush2.gif - kazkaip patikimesnis receptas atrodo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 12 rugpjūčio 2008 - 02:09
QUOTE(londonas @ 2008 08 11, 07:33)
nu va vis del to sugundei mane su lasisa doh.gif , tai nusipirkau lasisos gabala ir dabar suku galva, kaip ja uzsisudyti bigsmile.gif , gal gali man pagelbeti ax.gif ? buciau laaabai dekinga bigsmile.gif  4u.gif

mielai, tik nesu eksperte, cia buvo mano gal tik 3-ias ar 4-as bandymas, o ash amzinai ekspermentuoju smile.gif , tad kiekviena karta pabandau vis kitaip..
Visi labai daug nuomoniu apie lashishos sudyma turi, vieniems skanu, kai mazai prieskoniu, kitiems atvirkshciai...
Tai tu pati nuspresk, kaip tu ja paruoshi 4u.gif : naudoju rupia juros druska (dedu nemazai, nes mano shviezia zuvis sugeba daug jos sugerti..smile.gif), citrinos sultys, aliejus ( dauguma naudoja alyvuogiu, man patinka saulegrazu..), krapai.. Tai pagrindiniai sudymo dalykeliai, gali deti tik druska ir alieju, gali citrinos sultis ir druska, o gali ir viska kartu...
Lashisha reikia palaikyti bent pora dieneliu shaltai shaldytuve..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 12, 04:53)
mielai, tik nesu eksperte, cia buvo mano gal tik 3-ias ar 4-as bandymas, o ash amzinai ekspermentuoju smile.gif , tad kiekviena karta pabandau vis kitaip..
Visi labai daug nuomoniu apie lashishos sudyma turi, vieniems skanu, kai mazai prieskoniu, kitiems atvirkshciai...
Tai tu pati nuspresk, kaip tu ja paruoshi 4u.gif : naudoju rupia juros druska (dedu nemazai, nes mano shviezia zuvis sugeba daug jos sugerti..smile.gif), citrinos sultys, aliejus ( dauguma naudoja alyvuogiu, man patinka saulegrazu..), krapai.. Tai pagrindiniai sudymo  dalykeliai, gali deti tik druska ir alieju, gali citrinos sultis ir druska, o gali ir viska kartu...
Lashisha reikia palaikyti bent pora dieneliu shaltai shaldytuve..
4u.gif

DIDELIS ACIU 4u.gif ,kvailas klausimas, bet kaip man ja laikyti , paprastai i dubeneli idejus,ar kazkaip kitaip? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 08 12, 04:48)
kvailas klausimas, bet  kaip man ja laikyti , paprastai i dubeneli idejus,ar kazkaip kitaip? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

MB tai laiko plastikiniam indelyje su dangciu 4u.gif lasisa deda tarp 'paper towels', ir dar citrinos griezineliu uzdeda kazkiek....
Atsakyti
..kartais laikau dezutej su dangteliu, kartais suvynioju su visais aliejais ir citrinu sultim i celofanini popieriu ir paslegiu shaldytuve..
Wick, o kam popieriniai rankshluosciai? juk turetu lashisha marinuotis savo sultyse, druskoj ir kituose dalykeliuose..? g.gif
Londone-sekmes!
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 12, 09:15)
Wick, o kam popieriniai rankshluosciai? juk turetu lashisha marinuotis savo sultyse, druskoj ir kituose dalykeliuose..? g.gif

uij tu manes neklausk schmoll.gif as nevalgau zalios lasisos, net ir issimarinavusios biggrin.gif
man ja butinai butinai reikia kepti cool.gif
Atsakyti
na jau pasisudziau su citrina, ziuresiu kas gausis, aciu merginos uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 08 08, 17:22)
As ir vegetos niekada neturejau ir man jos nereikejo, bet anytele vos ne kaip i durna pasiziurejo, atseit kaip tu valyti gali daryti be vegetos, dar pas pora draugiu uzmaciau, kad vegeta i viska deda, nusipirkau ir as...... taip ir stovi...... pats laikas ismest, nes jau gal ir galiojimas pasibaige  lotuliukas.gif

as irgi vegetos nenaudoju, nepakenciu jos skonio, kazkoks nesusipratimas - geltona druska su neaiskiu skoniu.... net neisivaizduoju i koki patiekala ja deciau... rolleyes.gif O siaip prieskoniu pas mane visa nemaza lentyna, megstu maista "su skoniu", o kur kokius dedu tai priklauso nuo to ka gaminu, nes tarkim darant kazkoki musishka kepsni tinka vieni prieskoniai, kazka labiau egzotishko rytietishko jau kiti, ir t.t.
Atsakyti