Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(TYN @ 2008 08 05, 02:55)
SOS - ka blogai dariau?
dariau fish cakes, o gavosi kose  verysad.gif dejau truputi virtu bulviu ir kiausini, tai kuris man cia taip pagadino???  doh.gif

Krakmolo reikejo iberti (ne miltu) rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 08 06, 15:07)
Krakmolo reikejo iberti (ne miltu) rolleyes.gif  rolleyes.gif

bet juk miltai "sulipdo" taip pat kaip ir krakmolas g.gif
Atsakyti
6663, nerealios tavo (dazniausiai) vakarienes 4u.gif
Atsakyti
6663, žudai mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2008 08 06, 14:29)
As zuvi  rukymui kaip ruosiu,dedu druska ,pipirai,cesnakas,lauro lapelis,kalendra.Isvis as galvoju kuo maziau prieskoniu tuo geriau  zuvis rukyta  ne mesa,ji turi but zuvies skonio,man visos  vegetos ir visi prieskoniu misiniai ,zuviai netinka.

o man zuvis turi buti zuvis,tad pries rukant,palaikome dideliame kiekyje,para palaikom,nuplaunam ir rukom.Niekaip neisivaizduoju zuvies su cesnaku,kur kur tik ne zuviai cesnakas,praranda zuvis tada savo skoni schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
..nesigincysiu del to, ar reikia deti cesnaka, bet 100% jis skonio negadina ir zuvis lieka zuvim 4u.gif

..kaip smagu, kad kazkas kerta mano vakarienes biggrin.gif 4u.gif

Uzkandele:

Pomidorai su mano sudyta lashisha ir avokadas: avokada pjaunam per puse, ishimam kauliuka, pabarstom druska ir pashlakstom citrinu sultim. Mozarella suri ishsukam su kapotom petrazolem, krapais, svogunu ar cesnaku laishkais ir shaukshtu majonezu; aptepam avokado puseles, valgom su shaukshciuku..Man, kaip megstanciai avokada, labai skanu... smile.gif ..

user posted image

Ir paprasti, visiems zinomi sumushtinukai su sudyta lashisa..: batono riekeles, sviestas, lashisha, pomidoriukai, kapareliai, galima buvo dar ir citrinos griezineliu uzdeti, bet patingejau blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
as tik daba suzlabaliojau kaip parasiau lotuliukas.gif pavargus vakar buvau biggrin.gif , bet maistukas tikrai nerealus, visada galim ateit ideju pasisemt, uztai ir aciu tau mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
6663 essen.gif nu kaip visada
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 08 07, 08:35)
as tik daba suzlabaliojau kaip parasiau  lotuliukas.gif pavargus vakar buvau biggrin.gif , bet maistukas tikrai nerealus, visada galim ateit ideju pasisemt, uztai ir aciu tau  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

Labai aciuuu, bet mano tai maistiakas realus, va panos ka kulinarijos temoj ishdarineja, tai kartais seiliu nelieka pas mane lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 07, 17:38)
Labai aciuuu, bet mano tai maistiakas realus, va panos ka kulinarijos temoj ishdarineja, tai kartais seiliu nelieka pas mane lotuliukas.gif

4u.gif

gal juokauji bigsmile.gif paprastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 07, 17:31)

Ir paprasti, visiems zinomi sumushtinukai su sudyta lashisa..: batono riekeles, sviestas, lashisha, pomidoriukai, kapareliai, galima buvo dar ir citrinos griezineliu uzdeti, bet patingejau blush2.gif :

user posted image

mielai sukirciau dabar tokiu sumustinuku pora bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
mielai pavaishinciau, nes prisudziau lashishos pusei forumo lotuliukas.gif
Atsakyti