QUOTE(Maverick @ 2008 08 04, 11:57)
aciu uz info
visada atbegi i pagalba
maniskis nemegsta rukytos zuvies
gaila... bet gal reiktu del saves man ka pabandyt isrukyti. kokia zuvi rukai ir kaip ja paruosi? taip pat kaip ir mesa istrini su druska ir zolemis?
o vista tada galima su cesnaku, kaip tu sakei ir gal dar kmynais? ar cia tik kepimui?
zalia as sitam reikale... bosas mano padovanojo grili/rukykla ikurtuviu proga, tai bandau ismokti naudotis sita rukykla
visai ner uz ka, ash pati tik mokaus..
Eik tu sau, nemegsta bernas rukytos zuvies? O alu?
Rukiau visokia zuvi, kokia pagaunam, tokia..Va pirma kart bandysiu lashisha rukyti shia savaite..Aha, ishtrinu su DAUG cesnako trinto, rupia druska, gali ispaust citrinos sulciu, juodu pipiru ir bus super..Palaikyk kelias valandas ar net para priesh rukyma..O medzio pjuvenu rukymui pirkai?
Vishta tai labai tinka su kmynais-niam niam, ir cesnako butinai, gali velgi druskytes ar sojos, poreskoniu visokiu...tiks bet kas, svarbiausiai cesnakas!
Man mb padeda rukyti, ash labiau ruosheja ir valgytoja
..
Sekmes!
Papildyta:
Papastos vasarines saloteles:
Smulkiai pjaustyti kalafijorai, brokoliai, cesnaku laishkai su krapais ir vyshniniai pomidorai. Maishom su majonezu:
Baltasis ir melynasis kopustas, tarkuota morka ir kelios cesnako skileles. Maishom su majonezu.
Kaip sudziau lashisha
:
Rupi druska, truputis cukraus, krapai, citrinos sultys, saulegrazu ar alyvuogiu aliejus. File sudedam viena ant kitos, suvyniojam ir paslegiam porai dieneliu shaldytuve