gal kvailai nuskambes ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti?
QUOTE(Maverick @ 2008 08 01, 17:10)
gal kvailai nuskambes ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti?
nu as dar negirdejus, kad skruzdelyna kas pjaustytu... O ish kur gavai??? Pati darei?
QUOTE(Maverick @ 2008 08 01, 15:10)
gal kvailai nuskambes ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti?
Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 08 01, 18:12)
Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta
O aš nei mačius nei ragavus skruzdėlyno Gal kepei kada ? Kada dar žadi kepti ? Tuoj pat prisiustatyčiau į svečius
o koki medu naudojat, ta paprasta amerikietishka nesusikristalizavusi? Nes mano mama kai darydavo tai visad su dirbtiniu medum ir aguonom.
skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt
skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 02, 07:10)
o koki medu naudojat, ta paprasta amerikietishka nesusikristalizavusi? Nes mano mama kai darydavo tai visad su dirbtiniu medum ir aguonom.
skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt
skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt
Ir as paziurejau, seile tyst pradejo bet kai pagalvoji apie kociojimus ir kepimus dar musu virtuve maza, ner kur gerai isiplesti su kociojimu dar MB kocela kraustymusi metu pradangino
tik is mociutes pamenu, kad ant aliejaus reikia kocioti, gaunas plonuteliai
QUOTE(mamia @ 2008 08 01, 20:05)
Nesu macius is zagareliu tiesa pasakius skruzdelyno(nors tikrai zinau kaip zagareliai atrodo ir ragavus ju nnn kartu ), visada jei taip pavadinciau tik "originalia" versija va tokia kaip lasisa idejus plonyciai traskus mmm
QUOTE(Taurė @ 2008 08 01, 22:10)
O aš nei mačius nei ragavus skruzdėlyno Gal kepei kada ? Kada dar žadi kepti ? Tuoj pat prisiustatyčiau į svečius
Rimtai?????? as kepus tik senai labai, kazkaip tu saldumynu per daug negaminu, bet va dabar lasisa taip sueerzino su tuo skruzdelyna kad gal ir sugalvosiu kuria diena tikrai skanu, as tau delivery dar padarysiu prie kavutes net negaliu patiket kad tu jo nevalgius ir nemacius, vajei lt baliuos pamenu visada visur jo budavo paziurek koks geris
tik man asmeniskai jo forma labiau patinka kai nesa i tikra skruzdelyna, ta prasme apacia plati sueina i lengva trikampi, o ne kaip sitas paveikslelyje
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 02, 00:10)
o koki medu naudojat, ta paprasta amerikietishka nesusikristalizavusi? Nes mano mama kai darydavo tai visad su dirbtiniu medum ir aguonom.
As visada naudodavau tik tikra medu t.y. is mano mociutes kaimo, jie ten 30 aviliu turejo neteko niekad pirkt medaus o cia kazkaip dar nepirkau medaus, nes visada turiu is lt kas met po 5kg atsiskraidinam tai uztenka sociai
QUOTE(kovinukė @ 2008 07 30, 21:03)
6663, zinau grizai, greiciau gamink ka nors, visa savaite alkana sedejau
kaip malonu ..
ish kur zinai, kad grizau?
..visus draugus permaitinau per atostogas ....
Ir as naudoju tikra medu.
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 01, 17:34)
nu as dar negirdejus, kad skruzdelyna kas pjaustytu... O ish kur gavai??? Pati darei?
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 08 01, 18:12)
Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta
tai kad nesu skruzdelyno valgius, tai ir klausimas naturaliai toks iskilo
mes gamindavom panasu i skruzdelyno varianta, tik tesla supjaustydavom tokiais kvadraciukais nedideliais. irgi su medum daryti reikia. mama mano ji vadina 'pipiriniu tortu'
gal turit kas nors namie rukykla? labai noreciau kokiu vistos sparneliu isrukyti, bet nezinau, ar juos reikia kokiais prieskoniais trinti ar kaip? vyras praeita savaite ruke desras (brots) pirmakart, bet tai jos jau turi prieskoniu visokiu viduj... tai galvoju, gal ir vista reikia istrint su kuo nors?