Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

gal kvailai nuskambes blush2.gif ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 08 01, 17:10)
gal kvailai nuskambes  blush2.gif ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti?  g.gif

nu as dar negirdejus, kad skruzdelyna kas pjaustytu... lotuliukas.gif O ish kur gavai??? g.gif Pati darei?
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 08 01, 15:10)
gal kvailai nuskambes  blush2.gif ... bet kaip skruzdelyna pjaustyt? ar tik lakstus nuo virsaus imti?  g.gif

Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus smile.gif tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 02 rugpjūčio 2008 - 01:13
O mes "skruzdelyna" visada is zagareliu lipdydavom,o ne is tokiu lakstu unsure.gif

P.S. amerikieciai labai suzaveti siuo kulinariniu sedevru,kiek teko dalyvauti pott luck susibegimuose visi prasydavo, kad as butent skruzdelyna ir atsinesciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 08 01, 18:12)
Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus  smile.gif  tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta  drinks_cheers.gif

O aš nei mačius nei ragavus skruzdėlyno unsure.gif Gal kepei kada ? Kada dar žadi kepti ? Tuoj pat prisiustatyčiau į svečius laugh.gif
Atsakyti
o koki medu naudojat, ta paprasta amerikietishka nesusikristalizavusi? Nes mano mama kai darydavo tai visad su dirbtiniu medum ir aguonom.

skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 02, 07:10)
o koki medu naudojat, ta paprasta amerikietishka nesusikristalizavusi? Nes mano mama kai darydavo tai visad su dirbtiniu medum ir aguonom.

skanus skruzdelynas, bet kai pagalvoju as apie jo daryma blyn, tai jau ir nebenoriu. ten ta tesla reikia minkyti iki isprotejimo, paskui kocioti plonao plonai, kepti kiekviena gabaleli.... ai lauksiu, gal mama po nauju atskris gales padaryt hihihi.gif

Ir as paziurejau, seile tyst pradejo blush2.gif lotuliukas.gif bet kai pagalvoji apie kociojimus ir kepimus doh.gif dar musu virtuve maza, ner kur gerai isiplesti su kociojimu doh.gif dar MB kocela kraustymusi metu pradangino lotuliukas.gif
tik is mociutes pamenu, kad ant aliejaus reikia kocioti, gaunas plonuteliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 08 01, 20:05)
O mes "skruzdelyna" visada is zagareliu lipdydavom,o ne is tokiu lakstu  unsure.gif

Nesu macius is zagareliu tiesa pasakius skruzdelyno(nors tikrai zinau kaip zagareliai atrodo ir ragavus ju nnn kartu ), visada jei taip pavadinciau tik "originalia" versija va tokia kaip lasisa idejus plonyciai traskus mmm thumbup.gif

QUOTE(Taurė @ 2008 08 01, 22:10)
O aš nei mačius nei ragavus skruzdėlyno  unsure.gif  Gal kepei kada ? Kada dar žadi kepti ? Tuoj pat prisiustatyčiau į svečius laugh.gif

Rimtai?????? as kepus tik senai labai, kazkaip tu saldumynu per daug negaminu, bet va dabar lasisa taip sueerzino su tuo skruzdelyna kad gal ir sugalvosiu kuria diena drinks_cheers.gif tikrai skanu, as tau delivery dar padarysiu prie kavutes 4u.gif net negaliu patiket kad tu jo nevalgius ir nemacius, vajei lt baliuos pamenu visada visur jo budavo paziurek koks geris bigsmile.gif user posted image
tik man asmeniskai jo forma labiau patinka kai nesa i tikra skruzdelyna, ta prasme apacia plati sueina i lengva trikampi, o ne kaip sitas paveikslelyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 02, 00:10)

As visada naudodavau tik tikra medu t.y. is mano mociutes kaimo, jie ten 30 aviliu turejo neteko niekad pirkt medaus 4u.gif o cia kazkaip dar nepirkau medaus, nes visada turiu is lt kas met po 5kg atsiskraidinam tai uztenka sociai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 07 30, 21:03)
6663, zinau grizai, greiciau gamink ka nors, visa savaite alkana sedejau hihihi.gif

smile.gif kaip malonu smile.gif ..
ish kur zinai, kad grizau? tongue.gif
..visus draugus permaitinau per atostogas hihihi.gif ....
Atsakyti
Ir as naudoju tikra medu.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 08 01, 17:34)
nu as dar negirdejus, kad skruzdelyna kas pjaustytu...  lotuliukas.gif O ish kur gavai??? g.gif Pati darei?

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 08 01, 18:12)
Oi ne tikrai nieks jo nepjausto, vat tame ir point kad fainai jis ir valgosi, imi po lapeli dar toki trasku su meduciu ir aguonomis mmmm man jis ir grazus baisiai kaip stovi ant stalo visas skruzdelynas ir skanus  smile.gif  tik ji kol iskepi tuos lapelius biski laiko uzima, bet verta  drinks_cheers.gif

tai kad nesu skruzdelyno valgius, tai ir klausimas naturaliai toks iskilo blush2.gif
mes gamindavom panasu i skruzdelyno varianta, tik tesla supjaustydavom tokiais kvadraciukais nedideliais. irgi su medum daryti reikia. mama mano ji vadina 'pipiriniu tortu' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 03 rugpjūčio 2008 - 21:12
gal turit kas nors namie rukykla? labai noreciau kokiu vistos sparneliu isrukyti, bet nezinau, ar juos reikia kokiais prieskoniais trinti ar kaip? vyras praeita savaite ruke desras (brots) pirmakart, bet tai jos jau turi prieskoniu visokiu viduj... tai galvoju, gal ir vista reikia istrint su kuo nors? g.gif
Atsakyti