jie nežino ką praranda
o čia ne visai į temą, bet kokį gėrį atradau čia, Lt. tai ir kitur turėtų būti.
vakar prikirtau ant nakties, skanumėlis
QUOTE(6663 @ 2008 07 16, 15:14)
Jaskolka- superiniai pomidorai..Man tokie labai patiktu..
Ecola- nedek grybu, jei memegsta , idek morkyciu ar tarkuota bulve
Apie Odes vyro majoneza rasi:
CIA
Ecola- nedek grybu, jei memegsta , idek morkyciu ar tarkuota bulve
Apie Odes vyro majoneza rasi:
CIA
aciu labai uz nuoroda.. pasirodo ne taip ir sudetinga majoneza pasidaryti.. savaitgali pabandysiu
o blynelius iskepsiu su grybais ir jam nesakysiu tikriausiai nesusipras
Mielosios, gal pamesit koki skanu, isbandyta receptuka kaip paruosti ka nors panasaus i fajitas? esu dariusi kazkada - is serijos - ka turiu ta dedu.. bet gal kas zinot kaip jas paruosti kaip nors kitaip?
QUOTE(Ecola @ 2008 07 17, 15:39)
Mielosios, gal pamesit koki skanu, isbandyta receptuka kaip paruosti ka nors panasaus i fajitas? esu dariusi kazkada - is serijos - ka turiu ta dedu.. bet gal kas zinot kaip jas paruosti kaip nors kitaip?
Nu nebent tradiciškai:
Fajitas
QUOTE(Ode @ 2008 07 17, 14:37)
ODE - isgyriau vakar TB namie.. jetau kaip noreciau kad mano vyras megtu gaminti maista.. ir dar taaaip skaniai
Pasiseke tau, mergyt Mano tetis megejas virtuvej suktis, bet deje.. ne MB
Sonatinos receptus ziurinejau ir tokius sausainiukus radau .... mhm.... burnoje tirpsta
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 17, 12:32)
Sonatinos receptus ziurinejau ir tokius sausainiukus radau .... mhm.... burnoje tirpsta
o tai kur receptukas?
Taip taip, aciu 6663, pamirsau nuoroda ideti, vadinasi jie Vienos sokoladiniai sausainiai. Tik aisku mano ne taip graziai suraityti, bo pirma karta tuo aparatu kur sausainius spaudzia naudojausi, bet skoniui tai nepakenke
Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 17, 13:56)
Taip taip, aciu 6663, pamirsau nuoroda ideti, vadinasi jie Vienos sokoladiniai sausainiai. Tik aisku mano ne taip graziai suraityti, bo pirma karta tuo aparatu kur sausainius spaudzia naudojausi, bet skoniui tai nepakenke
Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
kol kas vietoj Odes pasakysiu: svogunu butinai deti ir su mesa!!, bet taip jau priimta shashlus valgyti su pamarinuotais svogunais, tad uzmarinuok ir shiaip, atskirai.
Prieskoniai teisingi, kur parashei..nu dar cesnakelio ispausciau-niekad nepakenks!
Actuko ash butinai dar ipilciau, nu negaliu be jo..(bet cia jau ash tokia )..
Sekmes..
Yra ivairiu shashlu marinavimo budu: su mineraliniu, su kefyru ir pan..Nebijok expermentuot!!
Aisku, aciu 6663, tai i mesa paprastu svogunu pripijaustyti. Bet tai mesa biski sausoka gaunasi jei tik prieskoniai, svogunai ir citrina. Atsimenu kai zalius(isalke kaip vilkai) saslus valgydavom, tai jie slapesni , marinate kazkokiam budavo