Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

jie nežino ką praranda hihihi.gif

o čia ne visai į temą, bet kokį gėrį atradau čia, Lt. tai ir kitur turėtų būti.

user posted image

user posted image

vakar prikirtau ant nakties, skanumėlis ax.gif
Atsakyti
Jaskolka- superiniai pomidorai..Man tokie labai patiktu.. wub.gif

Ecola- nedek grybu, jei memegsta smile.gif , idek morkyciu ar tarkuota bulve 4u.gif
Apie Odes vyro majoneza rasi:

CIA

Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 07 16, 15:14)
Jaskolka- superiniai pomidorai..Man tokie labai patiktu.. wub.gif

Ecola- nedek grybu, jei memegsta smile.gif , idek morkyciu ar tarkuota bulve 4u.gif
Apie Odes vyro majoneza rasi:

CIA

aciu labai uz nuoroda.. pasirodo ne taip ir sudetinga majoneza pasidaryti.. savaitgali pabandysiu smile.gif

o blynelius iskepsiu su grybais ir jam nesakysiu lotuliukas.gif tikriausiai nesusipras smile.gif
Atsakyti
Mielosios, gal pamesit koki skanu, isbandyta receptuka kaip paruosti ka nors panasaus i fajitas? esu dariusi kazkada - is serijos - ka turiu ta dedu.. bet gal kas zinot kaip jas paruosti kaip nors kitaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 07 17, 15:39)
Mielosios, gal pamesit koki skanu, isbandyta receptuka kaip paruosti ka nors panasaus i fajitas? esu dariusi kazkada - is serijos - ka turiu ta dedu.. bet gal kas zinot kaip jas paruosti kaip nors kitaip? smile.gif

Nu nebent tradiciškai:
Fajitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 07 17, 14:37)
Nu nebent tradiciškai:
Fajitas biggrin.gif

ODE
- thumbup.gif isgyriau vakar TB namie.. ax.gif 4u.gif jetau kaip noreciau kad mano vyras megtu gaminti maista.. ir dar taaaip skaniai smile.gif
Pasiseke tau, mergyt smile.gif Mano tetis megejas virtuvej suktis, bet deje.. ne MB smile.gif
Atsakyti
Sonatinos receptus ziurinejau ir tokius sausainiukus radau .... mhm.... burnoje tirpsta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 17, 12:32)
Sonatinos receptus ziurinejau ir tokius sausainiukus radau .... mhm.... burnoje tirpsta  thumbup.gif
user posted image

o tai kur receptukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 07 17, 12:35)
o tai kur receptukas?  blush2.gif

nuostabieji Sonatinos receptai cia: smile.gif

Cia
Atsakyti
Taip taip, aciu 6663, pamirsau nuoroda ideti, vadinasi jie Vienos sokoladiniai sausainiai. Tik aisku mano ne taip graziai suraityti, bo pirma karta tuo aparatu kur sausainius spaudzia naudojausi, bet skoniui tai nepakenke cool.gif

Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug doh.gif
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 17, 13:56)
Taip taip, aciu 6663, pamirsau nuoroda ideti, vadinasi jie Vienos sokoladiniai sausainiai. Tik aisku mano ne taip graziai suraityti, bo pirma karta tuo aparatu kur sausainius spaudzia naudojausi, bet skoniui tai nepakenke  cool.gif

Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug  doh.gif
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos  ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?

kol kas vietoj Odes pasakysiu: svogunu butinai deti ir su mesa!!, bet taip jau priimta shashlus valgyti su pamarinuotais svogunais, tad uzmarinuok ir shiaip, atskirai.
Prieskoniai teisingi, kur parashei..nu dar cesnakelio ispausciau-niekad nepakenks!
Actuko ash butinai dar ipilciau, nu negaliu be jo..(bet cia jau ash tokia blush2.gif )..
Sekmes..
Yra ivairiu shashlu marinavimo budu: su mineraliniu, su kefyru ir pan..Nebijok expermentuot!!
Atsakyti
Aisku, aciu 6663, tai i mesa paprastu svogunu pripijaustyti. Bet tai mesa biski sausoka gaunasi jei tik prieskoniai, svogunai ir citrina. Atsimenu kai zalius(isalke kaip vilkai) saslus valgydavom, tai jie slapesni , marinate kazkokiam budavo g.gif
Atsakyti