Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

sveikos, aš dar ne užsienyje, bet iš anksto prie jūsų jungiuosi biggrin.gif žinoma, jei priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 12:39)
sveikos, aš dar ne užsienyje, bet iš anksto prie jūsų jungiuosi  biggrin.gif žinoma, jei priimsit  mirksiukas.gif

priimam smile.gif ..
ka gaminsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
pradžiai kas pigiausia, o po to graikų, japonų, ir panašias virtuves mirksiukas.gif tėveliai ne mėgejai tokių, tai man rojus bus ax.gif blush2.gif
dariau įdarytus pomidorus savaitgalį pagal "graikišką" receptą, tai praktiškai viena ir lapnojau hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 12:48)
pradžiai kas pigiausia, o po to graikų, japonų, ir panašias virtuves  mirksiukas.gif tėveliai ne mėgejai tokių, tai man rojus bus  ax.gif  blush2.gif
dariau įdarytus pomidorus savaitgalį pagal "graikišką" receptą, tai praktiškai viena ir lapnojau hihihi.gif  blush2.gif

tai laukiam recepto 4u.gif o jei dar butu foto, tai ish vis skanumelis tongue.gif
Atsakyti
bus.tik ryt nuo ryto mirksiukas.gif fotikas išsikrovęs ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 17:10)
o namini majoneza jau senokai svajoju pabandyt pagamint..Ar sunku?

5 min. darbo biggrin.gif
Ai, dar reikia paminėti, kad MB pats ir garstyčias šviežiai susitrynė. Bet, manau, sueitų ir komercinės. Vis tiek rezultate nebebūtų 'modifikuoto krakmolo, stabilizatorių: guaro ir ksantano dervos, konservantų: kalio sorbato ir natrio benzoato'. Ir rūgščių mažiau. Ir kiaušiniai paprasti, o ne milteliais. Bet kažkaip reikėtų išspręsti salmonėlių klausimą. Mes tai iš kaimo atsivežam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 07 15, 13:45)
5 min. darbo biggrin.gif
Ai, dar reikia paminėti, kad MB pats ir garstyčias šviežiai susitrynė. Bet, manau, sueitų ir komercinės. Vis tiek rezultate nebebūtų 'modifikuoto krakmolo, stabilizatorių: guaro ir ksantano dervos, konservantų: kalio sorbato ir natrio benzoato'. Ir rūgščių mažiau. Ir kiaušiniai paprasti, o ne milteliais. Bet kažkaip reikėtų išspręsti salmonėlių klausimą. Mes tai iš kaimo atsivežam...  ax.gif

tu irgi kaip tb moki erzint pasakodama.. doh.gif ..
ish kart valgyt norisi..
aciu, jau perskaiciau tb puslapy..Jezau, kaip skanu..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 22:51)
tu irgi kaip tb moki erzint pasakodama.. doh.gif ..

Sakiau gi, kad bjauri boba esu. Ir šiaip susivienodinom su MB per 8 metus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 13:42)
bus.tik ryt nuo ryto  mirksiukas.gif fotikas išsikrovęs  ax.gif  blush2.gif

lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 07 15, 13:57)
Ecola,jei nesunku parasyk recepta aviziniu blynu aciuks.gif



easy peasy mirksiukas.gif

avyzu dribsnius uzpyliau verdanciu pienu ir palikaus siek tiek pastoveti, kad jos isbrinktu.. 10-15 min Tada imusiau kiausini, idejau druskos, cukraus.. galima iberti dziuveseliu arba miltu, kad lengviau vartytusi tie blyneliai , dedi i ikaitusi alieju ir kepi smile.gif 4u.gif


ODE - apie majoneza placiau gal papasakosi.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 15:10)
Ish tu keliu recepteliu, skaniausi cukiniju blyncikai- pabandyk..Liezuvi nurysit.. 4u.gif




mano sunus grybu nevalgo.. bet baisiai blynus megsta.. pasinaudosiu as tavo receptu ir sumaitinsiu as jam grybukus tongue.gif lotuliukas.gif

aciu uz recepteli 4u.gif
Atsakyti
žadėtieji pomidorai bigsmile.gif

nepykit, bet nu jau labai tingiu receptą verst blush2.gif bet jei reikalas prsipirs, pasistengsiu mirksiukas.gif

Basil-Perfumed Tomato Dolmas

4 large firm fresh Florida tomatoes (about 2 pounds)
2 tablespoons olive oil
1 cup chopped onion
8 ounces ground lamb
OR
8 ounces ground beef
1/3 cup uncooked rice (regular cooking)
1 cup loosely-packed fresh basil, chopped (about 1/3 cup)
OR
2 tablespoons dried basil
1/2 teaspoon ground cumin
1 1/4 teaspoons salt
1/2 teaspoon ground black pepper

1. Use tomatoes held at room temperature until fully ripe.

2. Cut a thin slice from top of each tomato; remove pulp leaving a 1/4-inch thick shell; set aside. Chop pulp (makes about 1-1/2 cups).

3. In a medium skillet over medium heat, heat oil; add onion; cook and stir until tender, about 5 minutes. Add lamb; cook and stir for about 2 minutes, breaking up meat. Stir in rice, basil, cumin, salt, pepper, 1 cup water and reserved chopped tomato pulp. Bring to a boil; reduce heat and simmer covered, until rice is tender, about 20 minutes.

4. Spoon rice mixture into reserved tomato shells. Place stuffed tomatoes in the skillet along with 1 cup water. Bring to a boil, reduce heat and simmer covered, until tomatoes are tender, about 10 minutes. Garnish with fresh basil, if desired.

Dariau su kiaulienos ir jautienos faršu mirksiukas.gif Nuotraukytės rolleyes.gif

ir dariau orkaitėje, nes puodo tokio didelio neturim biggrin.gif
user posted image

user posted image

nesijuokit labai iš pirmos nuotruakos, sūris nenorėjo laikytis ant pomidorų hihihi.gif recepte jo nėra, bet aš sūrio fanatikė biggrin.gif
Atsakyti
JASKOLKA - atrodo skanumelis gardumelis.. thumbup.gif gaila, kad musu namuose nevalgo niekas nei lamb nei keptu pomidoru sad.gif sau atskirai gi nedarysi.. pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ecola: 16 liepos 2008 - 10:47