QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 12:39)
sveikos, aš dar ne užsienyje, bet iš anksto prie jūsų jungiuosi žinoma, jei priimsit
priimam ..
ka gaminsi?
QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 12:48)
pradžiai kas pigiausia, o po to graikų, japonų, ir panašias virtuves tėveliai ne mėgejai tokių, tai man rojus bus
dariau įdarytus pomidorus savaitgalį pagal "graikišką" receptą, tai praktiškai viena ir lapnojau
dariau įdarytus pomidorus savaitgalį pagal "graikišką" receptą, tai praktiškai viena ir lapnojau
tai laukiam recepto o jei dar butu foto, tai ish vis skanumelis
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 17:10)
o namini majoneza jau senokai svajoju pabandyt pagamint..Ar sunku?
5 min. darbo
Ai, dar reikia paminėti, kad MB pats ir garstyčias šviežiai susitrynė. Bet, manau, sueitų ir komercinės. Vis tiek rezultate nebebūtų 'modifikuoto krakmolo, stabilizatorių: guaro ir ksantano dervos, konservantų: kalio sorbato ir natrio benzoato'. Ir rūgščių mažiau. Ir kiaušiniai paprasti, o ne milteliais. Bet kažkaip reikėtų išspręsti salmonėlių klausimą. Mes tai iš kaimo atsivežam...
QUOTE(Ode @ 2008 07 15, 13:45)
5 min. darbo
Ai, dar reikia paminėti, kad MB pats ir garstyčias šviežiai susitrynė. Bet, manau, sueitų ir komercinės. Vis tiek rezultate nebebūtų 'modifikuoto krakmolo, stabilizatorių: guaro ir ksantano dervos, konservantų: kalio sorbato ir natrio benzoato'. Ir rūgščių mažiau. Ir kiaušiniai paprasti, o ne milteliais. Bet kažkaip reikėtų išspręsti salmonėlių klausimą. Mes tai iš kaimo atsivežam...
Ai, dar reikia paminėti, kad MB pats ir garstyčias šviežiai susitrynė. Bet, manau, sueitų ir komercinės. Vis tiek rezultate nebebūtų 'modifikuoto krakmolo, stabilizatorių: guaro ir ksantano dervos, konservantų: kalio sorbato ir natrio benzoato'. Ir rūgščių mažiau. Ir kiaušiniai paprasti, o ne milteliais. Bet kažkaip reikėtų išspręsti salmonėlių klausimą. Mes tai iš kaimo atsivežam...
tu irgi kaip tb moki erzint pasakodama.. ..
ish kart valgyt norisi..
aciu, jau perskaiciau tb puslapy..Jezau, kaip skanu..
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 22:51)
tu irgi kaip tb moki erzint pasakodama.. ..
Sakiau gi, kad bjauri boba esu. Ir šiaip susivienodinom su MB per 8 metus.
QUOTE(Jaskolka @ 2008 07 15, 13:42)
bus.tik ryt nuo ryto fotikas išsikrovęs
lauksim
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 07 15, 13:57)
Ecola,jei nesunku parasyk recepta aviziniu blynu
easy peasy
avyzu dribsnius uzpyliau verdanciu pienu ir palikaus siek tiek pastoveti, kad jos isbrinktu.. 10-15 min Tada imusiau kiausini, idejau druskos, cukraus.. galima iberti dziuveseliu arba miltu, kad lengviau vartytusi tie blyneliai , dedi i ikaitusi alieju ir kepi
ODE - apie majoneza placiau gal papasakosi..
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 15:10)
Ish tu keliu recepteliu, skaniausi cukiniju blyncikai- pabandyk..Liezuvi nurysit..
mano sunus grybu nevalgo.. bet baisiai blynus megsta.. pasinaudosiu as tavo receptu ir sumaitinsiu as jam grybukus
aciu uz recepteli
žadėtieji pomidorai
nepykit, bet nu jau labai tingiu receptą verst bet jei reikalas prsipirs, pasistengsiu
Basil-Perfumed Tomato Dolmas
4 large firm fresh Florida tomatoes (about 2 pounds)
2 tablespoons olive oil
1 cup chopped onion
8 ounces ground lamb
OR
8 ounces ground beef
1/3 cup uncooked rice (regular cooking)
1 cup loosely-packed fresh basil, chopped (about 1/3 cup)
OR
2 tablespoons dried basil
1/2 teaspoon ground cumin
1 1/4 teaspoons salt
1/2 teaspoon ground black pepper
1. Use tomatoes held at room temperature until fully ripe.
2. Cut a thin slice from top of each tomato; remove pulp leaving a 1/4-inch thick shell; set aside. Chop pulp (makes about 1-1/2 cups).
3. In a medium skillet over medium heat, heat oil; add onion; cook and stir until tender, about 5 minutes. Add lamb; cook and stir for about 2 minutes, breaking up meat. Stir in rice, basil, cumin, salt, pepper, 1 cup water and reserved chopped tomato pulp. Bring to a boil; reduce heat and simmer covered, until rice is tender, about 20 minutes.
4. Spoon rice mixture into reserved tomato shells. Place stuffed tomatoes in the skillet along with 1 cup water. Bring to a boil, reduce heat and simmer covered, until tomatoes are tender, about 10 minutes. Garnish with fresh basil, if desired.
Dariau su kiaulienos ir jautienos faršu Nuotraukytės
ir dariau orkaitėje, nes puodo tokio didelio neturim
nesijuokit labai iš pirmos nuotruakos, sūris nenorėjo laikytis ant pomidorų recepte jo nėra, bet aš sūrio fanatikė
nepykit, bet nu jau labai tingiu receptą verst bet jei reikalas prsipirs, pasistengsiu
Basil-Perfumed Tomato Dolmas
4 large firm fresh Florida tomatoes (about 2 pounds)
2 tablespoons olive oil
1 cup chopped onion
8 ounces ground lamb
OR
8 ounces ground beef
1/3 cup uncooked rice (regular cooking)
1 cup loosely-packed fresh basil, chopped (about 1/3 cup)
OR
2 tablespoons dried basil
1/2 teaspoon ground cumin
1 1/4 teaspoons salt
1/2 teaspoon ground black pepper
1. Use tomatoes held at room temperature until fully ripe.
2. Cut a thin slice from top of each tomato; remove pulp leaving a 1/4-inch thick shell; set aside. Chop pulp (makes about 1-1/2 cups).
3. In a medium skillet over medium heat, heat oil; add onion; cook and stir until tender, about 5 minutes. Add lamb; cook and stir for about 2 minutes, breaking up meat. Stir in rice, basil, cumin, salt, pepper, 1 cup water and reserved chopped tomato pulp. Bring to a boil; reduce heat and simmer covered, until rice is tender, about 20 minutes.
4. Spoon rice mixture into reserved tomato shells. Place stuffed tomatoes in the skillet along with 1 cup water. Bring to a boil, reduce heat and simmer covered, until tomatoes are tender, about 10 minutes. Garnish with fresh basil, if desired.
Dariau su kiaulienos ir jautienos faršu Nuotraukytės
ir dariau orkaitėje, nes puodo tokio didelio neturim
nesijuokit labai iš pirmos nuotruakos, sūris nenorėjo laikytis ant pomidorų recepte jo nėra, bet aš sūrio fanatikė
JASKOLKA - atrodo skanumelis gardumelis.. gaila, kad musu namuose nevalgo niekas nei lamb nei keptu pomidoru sau atskirai gi nedarysi..