QUOTE(pupa999 @ 2008 07 17, 13:56)
Taip taip, aciu 6663, pamirsau nuoroda ideti, vadinasi jie Vienos sokoladiniai sausainiai. Tik aisku mano ne taip graziai suraityti, bo pirma karta tuo aparatu kur sausainius spaudzia naudojausi, bet skoniui tai nepakenke
Ode, ten kaip supratau saslyku resepta 14(ar 12? niu visai skleroze) psl idejai. Man kaip visada neaiskumu daug
1.Svogunus kai sumarinuoji acte tai jie atskirai marinuojasi nuo mesos ar juos supili i mesa ir kartu marinuoji?
2.Kokie tie visokie prieskoniai kur dedasii mesa ? Citrina, druska, pipirai, kvepaintys pipirai, lauro lapai susmulkinti ir vsio ?
kol kas vietoj Odes pasakysiu: svogunu butinai deti ir su mesa!!, bet taip jau priimta shashlus valgyti su pamarinuotais svogunais, tad uzmarinuok ir shiaip, atskirai.
Prieskoniai teisingi, kur parashei..nu dar cesnakelio ispausciau-niekad nepakenks!
Actuko ash butinai dar ipilciau, nu negaliu be jo..(bet cia jau ash tokia

)..
Sekmes..
Yra ivairiu shashlu marinavimo budu: su mineraliniu, su kefyru ir pan..Nebijok expermentuot!!