Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

Na kazkas rase, kad seklas deda i dregna skudureli, kad pamatytu kuri sekla sudygs. Ar blogai kazka supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 02 15, 10:40)
Na kazkas rase, kad seklas deda i dregna skudureli, kad pamatytu kuri sekla sudygs. Ar blogai kazka supratau  g.gif

aaaaaaaa...

tikriausiai praziopsojau blush2.gif

as tai nedariau taip smile.gif o gal reikejo g.gif
Atsakyti
ypac tai tinka paprikoms, nes jos ilgai leidzia savo daigelius ax.gif , o kartais ir neisleidzia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2009 02 15, 11:03)
ypac tai tinka paprikoms, nes jos ilgai leidzia savo daigelius ax.gif , o kartais ir neisleidzia doh.gif  doh.gif

niu bliamba kaip cia taip neapsiskaiciau verysad.gif
as tiesiog paprikytes subedziau i zemyte ir priliejau doh.gif
Atsakyti
Noriu pasisėti levandu. Ar galiu tiesiog iberti į žemę, palaistyti. Gal yra kazkokiu "navarotų" g.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes. as jau kelinti metai "darzininkauju" namie. mano derlius- pomidorai, salotos, krapai, svogunai. Pietaudami tiesiog skinam pomidorus ir salotas po lapa is vazonelio, svieziau nebuna biggrin.gif . Paprikos kazko neuzaugo man pernai g.gif O siemet prisisejau dar ir morku, ridikeliu, pipirniu, ciobreliu. Ir dar turiu pripazint, galutinai isprotejau, uzsimaniau auginti agurka lotuliukas.gif . Ar kas nors bandet tai daryti namie? Butu idomu isgirst ar pavyko?
Atsakyti
Kažkurioj temoj rašiau, kad auginau ne tik agurką, melioną, bet ir vijoklinių įdomybių. Derlius mažesnis, nei lauke, bet puikiai augo. Tik agurkus auginkit balkone savidulkius..
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Prieš kelis metus ir aš daržininkyste įstiklintam balkone užsiiminėjau bigsmile.gif kelis metus auginau žemaūgius pamidoriukus thumbup.gif Sakyčiau jiem pas mane visai patikdavo, tik vienais metais baltasparniai užpuolė, tai teko išmest prieš laiką visus, kad ant kambarinių gėlių parazitai nepersimestų verysad.gif doh.gif Dar bandžiau augint ridikėlius ir žirnius ax.gif bet ridikėliai tik lapus nedidelius užsiaugino, o žirnis tik vienas sudygo ir užaugęs kokius 5 cm nuvyto doh.gif doh.gif

Paskaičius šitą temą vėl įsinorėjau daržo belkone lotuliukas.gif gal reikės vel ką nors pasisodint g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 02 15, 17:34)
Sveikos darzininkes. as jau kelinti metai "darzininkauju" namie. mano derlius- pomidorai, salotos, krapai, svogunai. Pietaudami tiesiog skinam pomidorus ir salotas po lapa is vazonelio, svieziau nebuna  biggrin.gif . Paprikos kazko neuzaugo man pernai  g.gif O siemet prisisejau dar ir morku, ridikeliu, pipirniu, ciobreliu. Ir dar turiu pripazint, galutinai isprotejau, uzsimaniau auginti agurka  lotuliukas.gif . Ar kas nors bandet tai daryti namie? Butu idomu isgirst ar pavyko?

OHO morkos ir ridikeliai balkone? Bet jiems juk reikia labai giliu loveliu ir vietos daug reikia g.gif Na bet vis tiek pagirtina thumbup.gif Idomu kokios tos morkos isaugs blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 15 vasario 2009 - 19:34
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 15, 20:33)
OHO morkos ir ridikeliai balkone? Bet jiems juk reikia labai giliu loveliu ir vietos daug reikia  g.gif  Na bet vis tiek pagirtina  thumbup.gif Idomu kokios tos morkos isaugs  blink.gif

Ant pakelio tos morkos nupiestos tokios mazutes apvalios, kaip ridikeliai. Pagal aprasyma tokios ir turetu buti. Auginsiu apvaliam dideliam vazone "bliude" . Nu, ziuresiu ar uzaugs
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 02 15, 21:03)
Ant pakelio tos morkos nupiestos tokios mazutes apvalios, kaip ridikeliai. Pagal aprasyma tokios ir turetu buti. Auginsiu apvaliam dideliam vazone "bliude" . Nu, ziuresiu ar uzaugs

Geras, reiks ir man pasidairyt g.gif O kur seklu pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 15, 21:20)
Geras, reiks ir man pasidairyt  g.gif  O kur seklu pirkai?

maximoj mirksiukas.gif
Atsakyti