Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 07, 08:28)
Amaras bus, bet kad sitaip staigiai per nakti sukapotu, dar neteko matyt  blink.gif

ne per nakti, per savaitgali, mes buvom isvaziave smile.gif

bet siaip skaiciau internete, kad amaras nesukapoja, o ciulpia sultis ir augalai susiraito. o cia pas mane grynai sukapotos, zodziu nuvalgytos salotos g.gif

greiciau patikeciau, kad cia to sliauziancio padaro darbas, reiks dar pasiknist ir paieskot jo, gal ten kokia sraige ar sliuzas koks g.gif

o kaip ta amara isnaukint? nes dabar ziurejau dar kelis maciau doh.gif

labai bijau, kad ant kitu augalu nepereitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 07, 08:39)
ne per nakti, per savaitgali, mes buvom isvaziave  smile.gif

bet siaip skaiciau internete, kad amaras nesukapoja, o ciulpia sultis ir augalai susiraito. o cia pas mane grynai sukapotos, zodziu nuvalgytos salotos  g.gif

greiciau patikeciau, kad cia to sliauziancio padaro darbas, reiks dar pasiknist ir paieskot jo, gal ten kokia sraige ar sliuzas koks  g.gif

o kaip ta amara isnaukint? nes dabar ziurejau dar kelis maciau  doh.gif

labai bijau, kad ant kitu augalu nepereitu  doh.gif

Siūlau per naują sėti, o tas amaruotas tiesiog išmesti, chemikalais juk nepurkši.
Atsakyti
Amarą lyg muiluotas vanduo žudo, nupurkšt reikia. Bet aš tiksliai nepamenu schmoll.gif

Pas mane svogūnai laiškus leidžia ant palangės, susodinau į ką radau - jogurto indeliai mažytukai, grietinės, ir auga kuo puikiausiai thumbup.gif Aišku indelius tam reikalui specialiai rinkau.

Taip pat svogūnai gerai auga ir į vandenį įkišti, tik man greit pradeda pūt, o pajudinus kvapelis tikrai nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 04 07, 08:54)
Siūlau per naują sėti, o tas amaruotas tiesiog išmesti, chemikalais juk nepurkši.

bet is kur zinot, kad kokiu kiausiniu kur nors kitur jie man ner prideje doh.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 07, 09:01)
Amarą lyg muiluotas vanduo žudo, nupurkšt reikia. Bet aš tiksliai nepamenu  schmoll.gif

reiks pabandyt su kokiu ukisku muilu g.gif ar cia turi but kazkoks specialus muilas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 07, 10:05)
bet is kur zinot, kad kokiu kiausiniu kur nors kitur jie man ner prideje  doh.gif
reiks pabandyt su kokiu ukisku muilu  g.gif  ar cia turi but kazkoks specialus muilas? g.gif

Ūkiškas mirksiukas.gif
Kažkada buvau skaičius kaktusų temoje apie tai, bet nežinau ar tinka daržovėms g.gif
Atsakyti
nusipirk šito
http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=11&s=0
ir kuo greičiau naikink amarus, nes kitaip nieko tuoj neliks. Jie tokie ėdrūs ir plėšrūs, kad baisu darosi (man panika vien pamačius, kovoju su jais visus metus bent kas kelis mėn.)
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2009 04 07, 10:05)
bet is kur zinot, kad kokiu kiausiniu kur nors kitur jie man ner prideje  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif amarai dauginasi gimdydami vienas kitą. Jau gimsta būdami nėšti ir po kelių dienų pagimdo kitą...
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 07, 09:22)
nusipirk šito
http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=11&s=0
ir kuo greičiau naikink amarus, nes kitaip nieko tuoj neliks. Jie tokie ėdrūs ir plėšrūs, kad baisu darosi (man panika vien pamačius, kovoju su jais visus metus bent kas kelis mėn.)
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  amarai dauginasi gimdydami vienas kitą. Jau gimsta būdami nėšti ir po kelių dienų pagimdo kitą...

juokis juokis lotuliukas.gif is kur man zinot kaip jie ten ka gimdo lotuliukas.gif

is kur man jo taip greit gaut?

gal kol sito nusipirksiu, nupurksiu tuoj su paprastu ukisku muilu g.gif

o gal man visus daigelius nupurkst su tuo muilu, ne tik salotas, kad nebuciau prazioplinus ju g.gif labai sunku pastebet juos doh.gif

ir geles gal nupurkst? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 07, 10:42)
juokis juokis  lotuliukas.gif  is kur man zinot kaip jie ten ka gimdo  lotuliukas.gif

is kur man jo taip greit gaut?

gal kol sito nusipirksiu, nupurksiu tuoj su paprastu ukisku muilu  g.gif

o gal man visus daigelius nupurkst su tuo muilu, ne tik salotas, kad nebuciau prazioplinus ju  g.gif  labai sunku pastebet juos  doh.gif

ir geles gal nupurkst?  g.gif

Manau, purkšk viską drinks_cheers.gif nes tie amarai doh.gif mano rožes kapoja amžinai, daigelius pernai surijo verysad.gif
o skyles tai tas šliužas padarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 07, 09:51)
Manau, purkšk viską  drinks_cheers.gif  nes tie amarai  doh.gif  mano rožes kapoja amžinai, daigelius pernai surijo  verysad.gif
o skyles tai tas šliužas padarė  unsure.gif

niu bet tai bliamba kaip ta padara besurast doh.gif
jauciu kad viska purksiu, nes jau radau viena ant petuniju doh.gif

bet tai bliamba jeigu ten nugriauze tas sliuzas, o gal tie zali ne amarai, nes jie lyg ir nieko nepadare g.gif kaip atpazint juos blush2.gif biggrin.gif atrodo tokie mazi zali taskeliai, o kojos atrodo kaip plaukeliai g.gif vos pastebet eina doh.gif

o amarai ka daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 07 balandžio 2009 - 09:56
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 07, 08:05)
As tai is vis pirma karta isgirdau apie balkone loveliuose auginamus ridikelius tik cia, supermamu forume  doh.gif  buciau zinojus anksciau, tai ir pas mane lovys ridiku jau butu pasetas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš saviškius apkaupiau ir patręšiau su "Skoraja pomošč". Kažkaip frazė "durpių ištrauka" man visai skamba nechemikališkai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 07, 09:59)
Aš saviškius apkaupiau ir patręšiau su "Skoraja pomošč". Kažkaip frazė "durpių ištrauka" man visai skamba nechemikališkai biggrin.gif

as tai ne su kuo netresiau nieko ka pasejau, nes pagalvojau keik uzaugs uzaugs, bet bent jau bus be visu chemikalu, su chemikalais is parduotuves nusipirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 07, 11:01)
as tai ne su kuo netresiau nieko ka pasejau, nes pagalvojau keik uzaugs uzaugs, bet bent jau bus be visu chemikalu, su chemikalais is parduotuves nusipirksiu  doh.gif

Na trąšos ir organinės būna. Gi ridikėlius kai kokiam šiltnamyje sėja tai irgi bent perpuvusio mėšlo pakasa. Aš tai ieškosiu kokių būdų tręšti natūraliai, nes nelabai tikiu, kad tokiam augalui kaip agurkas užteks maistinių medžiagų vazone be papildomos pagalbos. Dilgėlių, sakiau, užsiplikysiu, ar ką...
Atsakyti