Merginos, o gal galėtumėte pasidalinti idėjomis kaip viską balkone sutalpinti (na kad bent praeit būtų kaip )? Nes aš jau imu jausti vietos stygių...
sveikos
siandien kaip tik sesiu viska, prisipirkau loveliu dauk seklu , pomidoru, agurku, papriku, ridiku , baziliku salotu ir t.t bet man reikia pagalbos as viska susesiu ir ka man daryti? reik plevele aptraukt ar nia ? nes zinoki nemoku as situ dalyku daryti
o del vietos tai kolkas laikysiu namie , nes balkonas neistiklintas paskui kai dar atsils nesiu i lauka , tik galvoju ar saules pas mania nebus mazai , nes saule atsisuka tik vakare....
siandien kaip tik sesiu viska, prisipirkau loveliu dauk seklu , pomidoru, agurku, papriku, ridiku , baziliku salotu ir t.t bet man reikia pagalbos as viska susesiu ir ka man daryti? reik plevele aptraukt ar nia ? nes zinoki nemoku as situ dalyku daryti
o del vietos tai kolkas laikysiu namie , nes balkonas neistiklintas paskui kai dar atsils nesiu i lauka , tik galvoju ar saules pas mania nebus mazai , nes saule atsisuka tik vakare....
QUOTE(Chantel @ 2009 04 05, 15:48)
sveikos
lyg paprikoms jau per vėlu
gali uždenkt celofanu, kai pasodinsi, tik kai tik pamatysi, kad jau kalasi-nuimk, nes jei per ilgai palaikysi celofaną-augalėliai išstyps
sveikos merginos
zinokit savaitgaliuj buvom isvaziave, vakar vakare grizom ogi ziuriu, kazkas pridare geru darbu
pas mane visos salotos sukapotos metesi po visa loveli salotyciu lapai, stiebeliai, o kurie dar buvo ant dargeliu, tai lapuose skyles arba po puse lapu neliko kas taip galejo pasielgti nusikalteliu nemaciau ir neisivaizudoju kokie gyviai pas mane gyvena kitos darzoves lyg tais nepaliestos bet ka man dabar daryt sodint is naujo bet kaip suzinot, kas cia pasidarbavo
zinokit savaitgaliuj buvom isvaziave, vakar vakare grizom ogi ziuriu, kazkas pridare geru darbu
pas mane visos salotos sukapotos metesi po visa loveli salotyciu lapai, stiebeliai, o kurie dar buvo ant dargeliu, tai lapuose skyles arba po puse lapu neliko kas taip galejo pasielgti nusikalteliu nemaciau ir neisivaizudoju kokie gyviai pas mane gyvena kitos darzoves lyg tais nepaliestos bet ka man dabar daryt sodint is naujo bet kaip suzinot, kas cia pasidarbavo
QUOTE(marimacho @ 2009 04 06, 06:52)
sveikos merginos
O salotas kur augini, gal lauke buvai palikusi, tada kaltę būtų galima suversti paukščiams, bet jeigu kambary - tai klaustukas
Gal peles?
QUOTE(Jūržolė @ 2009 04 06, 08:24)
O salotas kur augini, gal lauke buvai palikusi, tada kaltę būtų galima suversti paukščiams, bet jeigu kambary - tai klaustukas
kambary
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 06, 08:29)
Gal peles?
niu bet kad niekad nepastebejau, kad ju pas mus yra nieks niekad nekrebzda, nieko itartino kad jos galetu gyvent pas mus
neisivaizduoju kaip suzinot, kas cia buvo
Na, kazkada kai dar pas tevukus gyvenau, ir mes neitareme, kad peliu turim. Taciau kai katinas net dvi sugavo, tai... akys buvo tokios
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 06, 09:11)
Na, kazkada kai dar pas tevukus gyvenau, ir mes neitareme, kad peliu turim. Taciau kai katinas net dvi sugavo, tai... akys buvo tokios
ne nu sakes as dabar bijosiu tamsiausius namu kampelius tvarkyt kazkada vaikystej nekokia akistata su pelem esu turejus, tai nuo to laiko biski ju prisibijau
o tai kaip suzinot ar yra pas mus ju ar ne ir kaip jas reiktu naikint bo kates mes neturim
pernai tai tikrai nebuvo, nes auginau salotas ir nieks man ju nebuvo nukapoje
ne nu sakes, susinervinau juodai, kad mano salotas kazkas sugadino
QUOTE(marimacho @ 2009 04 06, 10:56)
bo kates mes neturim
As gal ir ne vietoj, bet manau visai laiku noreciau Jums pasiulyti priglausti koki nors kaciuka is artimiausiu gyvunu globos namu Ir mielas pukuotukas po namus lakstys, ir peliu a ne kvapo neliks
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 06, 10:11)
As gal ir ne vietoj, bet manau visai laiku noreciau Jums pasiulyti priglausti koki nors kaciuka is artimiausiu gyvunu globos namu Ir mielas pukuotukas po namus lakstys, ir peliu a ne kvapo neliks
niu kad sunkus reikalas mums su gyvuneliais turejom suniuka, bet neilgai nieks nesigauna mums su jais, mazai bunam namie, o taigi nepaliksi gyvulio vieno o palikt vilniuj neturim kam priziuret
o del kates, tai dar ir nauju odiniu baldu butu gaila
visai noreciau augint koki padareli, bet gal palauksim tu laiku kai gal turesim nama , kaip ten - drambliuko svajones