QUOTE(Didele_meile @ 2009 04 03, 22:17)
Patarkite!
Noreciau diena savo augalelius isnesti i balkona, taciau ten labai megsta buti mano katute, o ji labai jau nori paragauti mano zalumos Galvojau augalus kelti auktyn, bet ju turiu pakankamai daug, neuzteks visiems vietos... Gal kas nors susidurete su panasia problema?
Noreciau diena savo augalelius isnesti i balkona, taciau ten labai megsta buti mano katute, o ji labai jau nori paragauti mano zalumos Galvojau augalus kelti auktyn, bet ju turiu pakankamai daug, neuzteks visiems vietos... Gal kas nors susidurete su panasia problema?
Sveika!
pas mane irgi katinukas gyvena, jau spejo isverst viena loveli, bet bedos nepridare... as balkone ant palanges viska sustacius, jis man uzsilipa ant vazono-lovelio ir vaiksto pakrastelias, i zeme koju nekisa... irgi megejas balkone sildytis
jei taviske megsta griauzti ar kitaip niokoti, sustatyk viska ir leisk jai apsiziuret, o pati pasislepk uz kampo su vandens purkstuku, kai matysi, kad jau kesinasi griauzti ar kapstyti stipria srove purkstelk. per keleta kartu tikrai atpratinsi ir zinoma, stenkis nestatyti vazonu palei krasta.
As savajam net vieta balkone palikau, kad butu, kur gulet ir jam augaleliai netrukdytu