Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

Balkone taip pat turėtų augti. Juk jam reikia saulės, šilumos. Tik kad iš jo grožio mažoka..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 01, 13:29)
Balkone taip pat turėtų augti. Juk jam reikia saulės, šilumos. Tik kad iš jo grožio mažoka..

Trurbut ir tolko jokio, nes jei is vieno krumuko kokiu 10 anksciu prisikasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 01, 12:49)
is mano ridikeliu irgi matau kad niekas nesigaus  schmoll.gif  netgi tu garbanotu lapu nelabai daug leidzia, o tik stypsta stypsta, nors ir ne siltai laikau, jau balkone juos laikau  g.gif  bet tikriausiai bus tik lapai, ale kad bent lapu butu  biggrin.gif  juos bent jau jaunu ridikeliu irgi i salotas galima deti, labai daug vitaminu  wub.gif

Aš tai mat iškart sukišus į žemę išnešiau į balkoną, bet jie gal neaugina galvų todėl, kad vietos maža?.. unsure.gif Ačiū kad dėl lapų paprotinai, tikrai, jei kas, į salotas sudėsiu. Sėklytes daigintas tai perku, labai skanu su grūdėta varške rolleyes.gif

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 13:50)
Trurbut ir tolko jokio, nes jei is vieno krumuko kokiu 10 anksciu prisikasi...  doh.gif

Juos verta augint, jaučiu, jei vaikų turi ar apsilanko dažnai draugų vaikai - na nerealu turėtų būti pamatyt, kaip iš tikrųjų tie žemės riešutai auga bigsmile.gif Čia kaip ir su tom mini morkytėm wub.gif

Mergaitės, o niekad nebandėte auginti vijoklio - šparaginės pupelės? biggrin.gif Nu tokios gražios violetinėmis ankštimis man parduotuvėj į akis lenda... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 13:50)
Trurbut ir tolko jokio, nes jei is vieno krumuko kokiu 10 anksciu prisikasi...  doh.gif

niu kiek supratau, jam erdves (zemes plotuko) nemenko reikia
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 14:04)
Juos verta augint, jaučiu, jei vaikų turi ar apsilanko dažnai draugų vaikai - na nerealu turėtų būti pamatyt, kaip iš tikrųjų tie žemės riešutai auga  bigsmile.gif  Čia kaip ir su tom mini morkytėm  wub.gif

Na nezinau ar verta, vaiku deja as neturiu verysad.gif O kas per mini morkytes? As didziuuuuuuuuuuuuuuule morku gerbeja thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 17:13)
Na nezinau ar verta, vaiku deja as neturiu  verysad.gif O kas per mini morkytes? As didziuuuuuuuuuuuuuuule morku gerbeja  thumbup.gif  bigsmile.gif

Vaikai dažniausiai ateina, kai mažiausiai tikiesi, jei patys laiką renkasi mirksiukas.gif Nu žiūrėjau žiūrėjau, bet neradau aš jų sėklų g.gif sakykit, į kokio dydžio vazonus pomidorus reik sodint? na, čia į ateitį žiūriu, nes dar labai mažyčiai pas mane..
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 17:13)
Na nezinau ar verta, vaiku deja as neturiu  verysad.gif O kas per mini morkytes? As didziuuuuuuuuuuuuuuule morku gerbeja  thumbup.gif  bigsmile.gif

Kažkas rašė kad sėjo, tokios mažulytės, kaip ridikėliai smile.gif

Va, radau: http://www.seklos.lt/index.php?id=470 Pačios paskutinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 17:42)
Kažkas rašė kad sėjo, tokios mažulytės, kaip ridikėliai smile.gif

Va, radau: http://www.seklos.lt/index.php?id=470  Pačios paskutinės smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 01, 17:41)
Vaikai dažniausiai ateina, kai mažiausiai tikiesi, jei patys laiką renkasi  mirksiukas.gif Nu žiūrėjau žiūrėjau, bet neradau aš jų sėklų  g.gif sakykit, į kokio dydžio vazonus pomidorus reik sodint? na, čia į ateitį žiūriu, nes dar labai mažyčiai pas mane..

Vazoniniai nelabai dideli, tai aš į kokį 19 cm skersmens sodinsiu, manau, kad užaugtų vešlesnis krūmelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 01, 17:53)
Vazoniniai nelabai dideli, tai aš į kokį 19 cm skersmens sodinsiu, manau, kad užaugtų vešlesnis krūmelis  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 01, 17:47)

thumbup.gif kokios grazuoles
Atsakyti
Sveikos miesto ūkininkės smile.gif pomidorai labai gražiai sudygo jau ir perpykiavau ir dar padalinau kaimynei ir bendradarbei užteko biggrin.gif dabar vis žiūriu ar nenumirs nors kol kas viskas gerai smile.gif tik va našlaitės kažkokios silpnesnės nes ne visos perpykiuotos išgyveno unsure.gif o jau kaip dėjo tai dėjo augti visi kiti augalai,vienintelės žemuogės kažko neskuba unsure.gif tiesa ridikai kažkaip irgi nelabai nes jau pageltonavo lapai gal perliejau aš juos g.gif
Atsakyti