Balkone taip pat turėtų augti. Juk jam reikia saulės, šilumos. Tik kad iš jo grožio mažoka..
QUOTE(Regila @ 2009 04 01, 13:29)
Balkone taip pat turėtų augti. Juk jam reikia saulės, šilumos. Tik kad iš jo grožio mažoka..
Trurbut ir tolko jokio, nes jei is vieno krumuko kokiu 10 anksciu prisikasi...
QUOTE(marimacho @ 2009 04 01, 12:49)
is mano ridikeliu irgi matau kad niekas nesigaus netgi tu garbanotu lapu nelabai daug leidzia, o tik stypsta stypsta, nors ir ne siltai laikau, jau balkone juos laikau bet tikriausiai bus tik lapai, ale kad bent lapu butu juos bent jau jaunu ridikeliu irgi i salotas galima deti, labai daug vitaminu
Aš tai mat iškart sukišus į žemę išnešiau į balkoną, bet jie gal neaugina galvų todėl, kad vietos maža?.. Ačiū kad dėl lapų paprotinai, tikrai, jei kas, į salotas sudėsiu. Sėklytes daigintas tai perku, labai skanu su grūdėta varške
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 13:50)
Juos verta augint, jaučiu, jei vaikų turi ar apsilanko dažnai draugų vaikai - na nerealu turėtų būti pamatyt, kaip iš tikrųjų tie žemės riešutai auga Čia kaip ir su tom mini morkytėm
Mergaitės, o niekad nebandėte auginti vijoklio - šparaginės pupelės? Nu tokios gražios violetinėmis ankštimis man parduotuvėj į akis lenda...
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 13:50)
niu kiek supratau, jam erdves (zemes plotuko) nemenko reikia
QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 14:04)
Juos verta augint, jaučiu, jei vaikų turi ar apsilanko dažnai draugų vaikai - na nerealu turėtų būti pamatyt, kaip iš tikrųjų tie žemės riešutai auga Čia kaip ir su tom mini morkytėm
Na nezinau ar verta, vaiku deja as neturiu O kas per mini morkytes? As didziuuuuuuuuuuuuuuule morku gerbeja
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 17:13)
Na nezinau ar verta, vaiku deja as neturiu O kas per mini morkytes? As didziuuuuuuuuuuuuuuule morku gerbeja
Vaikai dažniausiai ateina, kai mažiausiai tikiesi, jei patys laiką renkasi Nu žiūrėjau žiūrėjau, bet neradau aš jų sėklų sakykit, į kokio dydžio vazonus pomidorus reik sodint? na, čia į ateitį žiūriu, nes dar labai mažyčiai pas mane..
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 17:13)
Kažkas rašė kad sėjo, tokios mažulytės, kaip ridikėliai
Va, radau: http://www.seklos.lt/index.php?id=470 Pačios paskutinės
QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 17:42)
Kažkas rašė kad sėjo, tokios mažulytės, kaip ridikėliai
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 01, 17:41)
Vaikai dažniausiai ateina, kai mažiausiai tikiesi, jei patys laiką renkasi Nu žiūrėjau žiūrėjau, bet neradau aš jų sėklų sakykit, į kokio dydžio vazonus pomidorus reik sodint? na, čia į ateitį žiūriu, nes dar labai mažyčiai pas mane..
Vazoniniai nelabai dideli, tai aš į kokį 19 cm skersmens sodinsiu, manau, kad užaugtų vešlesnis krūmelis
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 01, 17:53)
Vazoniniai nelabai dideli, tai aš į kokį 19 cm skersmens sodinsiu, manau, kad užaugtų vešlesnis krūmelis
Ačiū
Sveikos miesto ūkininkės pomidorai labai gražiai sudygo jau ir perpykiavau ir dar padalinau kaimynei ir bendradarbei užteko dabar vis žiūriu ar nenumirs nors kol kas viskas gerai tik va našlaitės kažkokios silpnesnės nes ne visos perpykiuotos išgyveno o jau kaip dėjo tai dėjo augti visi kiti augalai,vienintelės žemuogės kažko neskuba tiesa ridikai kažkaip irgi nelabai nes jau pageltonavo lapai gal perliejau aš juos