ogo, tai man dar reiks kažką teptuku (apdulkinti) pasėjau žemuoges po truputį bando prasikalti tai reiks kažką su jom daryti(apdulkinti)?
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:46)
ogo, tai man dar reiks kažką teptuku (apdulkinti) pasėjau žemuoges po truputį bando prasikalti tai reiks kažką su jom daryti(apdulkinti)?
nemanau
bet gali bandyt
atsiprasau labai juokingai man cia kazkaip nuskalbejo su tuo apdulkinimu
O kur jūs ją laikysit? Aš vaikystėje kadangi buvau konkreti jaunoji mičiūrininkė, tai visokius velnius vazone augindavau, paskui seneliams veždavau į sodą. Tai saulėgrąžos persodinimas iš vazono į dirvą man nepasiteisino, geriau tiesiai sėt Nes buvo ji kažkokia liūdna, ta saulėgrąža...
[/quote]
Bandysiu vazone auginti. Nzn kas gausis. Gal kas turi patirties saulegrazu auginime balkone?
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:47)
nemanau
bet gali bandyt
bet gali bandyt
gerai kad neapsėklinti o gal pamokysite šio proceso(apdulkinimo) neįsivaizduoju kaip tai daroma
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 16:46)
Aha, ant mano agurkų neparašyta kad savidulkiai. Vadinas reiks išmokt atskirt vyriškus ir moteriškus žiedus, pasiimt teptuką, pasipuošt ir, bedūzgiant, bandyti atlikti dulkinimo veiksmą. Kaži, patikės jie kad aš vabzdys?
Turiu ir karnišoniukų sėklų, bet ir ant jų nėra parašyta kad savidulkiai. O jie tikrai auga mažesni? Nes apie tai irgi nerašo ant pakelio, tik kad gal agurkiukai patys mažiukai...
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:50)
gerai kad neapsėklinti o gal pamokysite šio proceso(apdulkinimo) neįsivaizduoju kaip tai daroma
o kam tau jo mokytis? ka zadi apdulkinti?
niu nebent agurkus nesavidulkius nusipirkus esi
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 15:51)
Turiu ir karnišoniukų sėklų, bet ir ant jų nėra parašyta kad savidulkiai. O jie tikrai auga mažesni? Nes apie tai irgi nerašo ant pakelio, tik kad gal agurkiukai patys mažiukai...
va sitas klausimas ir man idomus
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:51)
o kam tau jo mokytis? ka zadi apdulkinti?
na iš žydinčių tai turiu mini popindorus ir žemuoges, ai dar aitriujų paprikų ir visokių kvietkų tai nežinau kuriuos iš jų reiks apdulkinti
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 15:51)
Aha, ant mano agurkų neparašyta kad savidulkiai. Vadinas reiks išmokt atskirt vyriškus ir moteriškus žiedus, pasiimt teptuką, pasipuošt ir, bedūzgiant, bandyti atlikti dulkinimo veiksmą. Kaži, patikės jie kad aš vabzdys?
man rodos, kad bus paprasciau nusipirkti savidulkius ir is naujo aset, nei bandyt apgaudinet agurkus, kad esi bite bo paskui supyks, kad apgavai
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:53)
na iš žydinčių tai turiu mini popindorus ir žemuoges, ai dar aitriujų paprikų ir visokių kvietkų tai nežinau kuriuos iš jų reiks apdulkinti
niu mano ziniomis, situ nereiks tau apdulkinti nebent labai nori
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 16:50)
Tipo, imi teptuką, pamakaluoji po vyrišką žiedą (didelį ir gražų) ir tada tuo apmakaluotu teptuku keliauji link moteriško žiedo ir vėl pamakaluoji... o moteriški tai tipo tie mažesni ir kur "matosi agurkiuko užuomina" Pasakoju teoriškai, praktiškai - neįsivaizduoju
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:54)
man rodos, kad bus paprasciau nusipirkti savidulkius ir is naujo aset, nei bandyt apgaudinet agurkus, kad esi bite bo paskui supyks, kad apgavai
Papildyta:
Papildyta:
tai gerai kad nereiks tegul sau ramiai auga
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:56)
tai gerai kad nereiks tegul sau ramiai auga
teisingai ner cia ko ju prievartaut
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 16:56)
Tipo, imi teptuką, pamakaluoji po vyrišką žiedą (didelį ir gražų) ir tada tuo apmakaluotu teptuku keliauji link moteriško žiedo ir vėl pamakaluoji... o moteriški tai tipo tie mažesni ir kur "matosi agurkiuko užuomina" Pasakoju teoriškai, praktiškai - neįsivaizduoju
dėkavoju už paaiškinimą o šis būdas taikomas pagrinde tik agurkiukams ?