Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

blink.gif ogo, tai man dar reiks kažką teptuku (apdulkinti) doh.gif pasėjau žemuoges po truputį bando prasikalti tai reiks kažką su jom daryti(apdulkinti)?
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:46)
blink.gif ogo, tai man dar reiks kažką teptuku (apdulkinti)  doh.gif pasėjau žemuoges po truputį bando prasikalti tai reiks kažką su jom daryti(apdulkinti)?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemanau lotuliukas.gif
bet gali bandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atsiprasau blush2.gif labai juokingai man cia kazkaip nuskalbejo su tuo apdulkinimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 27 kovo 2009 - 15:48

O kur jūs ją laikysit? Aš vaikystėje kadangi buvau konkreti jaunoji mičiūrininkė, tai visokius velnius vazone augindavau, paskui seneliams veždavau į sodą. Tai saulėgrąžos persodinimas iš vazono į dirvą man nepasiteisino, geriau tiesiai sėt biggrin.gif Nes buvo ji kažkokia liūdna, ta saulėgrąža...
[/quote]

Bandysiu vazone auginti. Nzn kas gausis. Gal kas turi patirties saulegrazu auginime balkone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nemanau  lotuliukas.gif
bet gali bandyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

atsiprasau  blush2.gif  labai juokingai man cia kazkaip nuskalbejo su tuo apdulkinimu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif gerai kad neapsėklinti tongue.gif o gal pamokysite šio proceso(apdulkinimo) neįsivaizduoju kaip tai daroma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 16:46)
blink.gif ogo, tai man dar reiks kažką teptuku (apdulkinti)  doh.gif pasėjau žemuoges po truputį bando prasikalti tai reiks kažką su jom daryti(apdulkinti)?

Aha, ant mano agurkų neparašyta kad savidulkiai. Vadinas reiks išmokt atskirt vyriškus ir moteriškus žiedus, pasiimt teptuką, pasipuošt ir, bedūzgiant, bandyti atlikti dulkinimo veiksmą. Kaži, patikės jie kad aš vabzdys? bigsmile.gif

Turiu ir karnišoniukų sėklų, bet ir ant jų nėra parašyta kad savidulkiai. O jie tikrai auga mažesni? Nes apie tai irgi nerašo ant pakelio, tik kad gal agurkiukai patys mažiukai...
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:50)
hihihi.gif gerai kad neapsėklinti  tongue.gif o gal pamokysite šio proceso(apdulkinimo) neįsivaizduoju kaip tai daroma  unsure.gif

o kam tau jo mokytis? ka zadi apdulkinti? lotuliukas.gif
niu nebent agurkus nesavidulkius nusipirkus esi g.gif
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 15:51)
Turiu ir karnišoniukų sėklų, bet ir ant jų nėra parašyta kad savidulkiai. O jie tikrai auga mažesni? Nes apie tai irgi nerašo ant pakelio, tik kad gal agurkiukai patys mažiukai...

va sitas klausimas ir man idomus g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:51)
o kam tau jo mokytis? ka zadi apdulkinti?  lotuliukas.gif
niu nebent agurkus nesavidulkius nusipirkus esi  g.gif

na iš žydinčių tai turiu mini popindorus ir žemuoges, ai dar aitriujų paprikų ir visokių kvietkų tai nežinau kuriuos iš jų reiks apdulkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 15:51)
Aha, ant mano agurkų neparašyta kad savidulkiai. Vadinas reiks išmokt atskirt vyriškus ir moteriškus žiedus, pasiimt teptuką, pasipuošt ir, bedūzgiant, bandyti atlikti dulkinimo veiksmą. Kaži, patikės jie kad aš vabzdys?  bigsmile.gif 

man rodos, kad bus paprasciau nusipirkti savidulkius ir is naujo aset, nei bandyt apgaudinet agurkus, kad esi bite lotuliukas.gif bo paskui supyks, kad apgavai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:53)
na iš žydinčių tai turiu mini popindorus ir žemuoges, ai dar aitriujų paprikų ir visokių kvietkų tai nežinau kuriuos iš jų reiks apdulkinti  g.gif

niu mano ziniomis, situ nereiks tau apdulkinti biggrin.gif nebent labai nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 16:50)
hihihi.gif gerai kad neapsėklinti  tongue.gif o gal pamokysite šio proceso(apdulkinimo) neįsivaizduoju kaip tai daroma  unsure.gif

Tipo, imi teptuką, pamakaluoji po vyrišką žiedą (didelį ir gražų) ir tada tuo apmakaluotu teptuku keliauji link moteriško žiedo ir vėl pamakaluoji... unsure.gif o moteriški tai tipo tie mažesni ir kur "matosi agurkiuko užuomina" biggrin.gif Pasakoju teoriškai, praktiškai - neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 03 27, 16:54)
man rodos, kad bus paprasciau nusipirkti savidulkius ir is naujo aset, nei bandyt apgaudinet agurkus, kad esi bite  lotuliukas.gif bo paskui supyks, kad apgavai  lotuliukas.gif
Papildyta:
niu mano ziniomis, situ nereiks tau apdulkinti  biggrin.gif  nebent labai nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gerai kad nereiks biggrin.gif tegul sau ramiai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 27, 15:56)
tai gerai kad nereiks  biggrin.gif  tegul sau ramiai auga  smile.gif

teisingai thumbup.gif ner cia ko ju prievartaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 16:56)
Tipo, imi teptuką, pamakaluoji po vyrišką žiedą (didelį ir gražų) ir tada tuo apmakaluotu teptuku keliauji link moteriško žiedo ir vėl pamakaluoji...  unsure.gif  o moteriški tai tipo tie mažesni ir kur "matosi agurkiuko užuomina" biggrin.gif Pasakoju teoriškai, praktiškai - neįsivaizduoju biggrin.gif

dėkavoju už paaiškinimą 4u.gif o šis būdas taikomas pagrinde tik agurkiukams ?
Atsakyti