Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(Didele_meile @ 2009 03 27, 12:09)
Sveikos,
reikia jusu pagalbos... Pirma karta kazka auginu smile.gif Todel jau pradejo augti mano gerybes, tik nebezinau kada ka pikiuoti. Idedu foto mano darzelio http://public.fotki.com/Didelemeile/ pasword balkonas. Lauksiu patarimu smile.gif

As labai atsiprasau, bet nesusilaikau... Juokas labai paeme is tavo ciobreliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu juos kai pasejai turbut uzpylei vandeniu, kad visi i viena krasteli subego nabageliai doh.gif Nepyk tik, as ne piktai, tiesiog labai sypsena sukele ir tiek 4u.gif

O siaip tai grazus daigeliai, gal ne visi isdyge, bet manau balkone auginti tikrai pakaks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 14:56)
As labai atsiprasau, bet nesusilaikau... Juokas labai paeme is tavo ciobreliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tu juos kai pasejai turbut uzpylei vandeniu, kad visi i viena krasteli subego nabageliai  doh.gif  Nepyk tik, as ne piktai, tiesiog labai sypsena sukele ir tiek  4u.gif

O siaip tai grazus daigeliai, gal ne visi isdyge, bet manau balkone auginti tikrai pakaks  drinks_cheers.gif

Na labai gali buti kad jie ten plauke kazkur i sona, nes vis laukiau laukiau, o ziuriu, sone auga doh.gif lotuliukas.gif Na, neveltui pirmas sodelis rolleyes.gif O agurku ir gvaizdunes nereikiadar pikeliuoti? g.gif Jau atrodo didoki, ar dar per silpni pikeliavimui?
Papildyta:
QUOTE(Irvel @ 2009 03 27, 14:17)
O saulėgrąža per kiek laiko išdygo?

Jau beveik dvi savaites smile.gif Dabar jau matosi ir dar viena sone dygsta rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs žinot, kurie agurkai yra savidulkiai? Va sukišau žemėn kažkokių "Athos", parašyta, kad sodininkai mėgėjai (tai čia tipo kaip aš, ania? blush2.gif ) juos balkone augina. Ale o jei jie nėra savidulkiai, tai reiks teptuku darbuotis unsure.gif Labai noriu lianos su agurkais savo mielajame balkone wub.gif Greta juodų ir orandžinių paprikų, geltonų ir raudonų pomidoriukų ir žemuogių. Ir dar prieskonių. Ir salotų. Visko noriu, įdomu ar bent kas išdygs blush2.gif

Hm, dar reikia čili pipiro ar kokio jalapeno sėklų gaut kažkur, suderinau kad MB padarys lentynas balkone augalams, o aš už tai jam aštrumėlės paauginsiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Didele_meile @ 2009 03 27, 15:30)

Jau beveik dvi savaites smile.gif Dabar jau matosi ir dar viena sone dygsta  rolleyes.gif

O kur jūs ją laikysit? Aš vaikystėje kadangi buvau konkreti jaunoji mičiūrininkė, tai visokius velnius vazone augindavau, paskui seneliams veždavau į sodą. Tai saulėgrąžos persodinimas iš vazono į dirvą man nepasiteisino, geriau tiesiai sėt biggrin.gif Nes buvo ji kažkokia liūdna, ta saulėgrąža...

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 16:04)
Merginos, o kaip jūs žinot, kurie agurkai yra savidulkiai?

Visi agurkai yra savidulkiai. Va su pomidorais tai reikes pazaisti teptuku, papurtyt ar panasiai, jei ne savidulkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 15:07)
Visi agurkai yra savidulkiai. Va su pomidorais tai reikes pazaisti teptuku, papurtyt ar panasiai, jei ne savidulkiai  4u.gif

Na, kad ne visi agurkai yra savidulkiai.
Atsakyti
As jau dziaugiuosi isdygusiom kreso ir paprastom salotom, krapais, bazilikais, svoguniuku laiskais thumbup.gif ...bet nesuprantu kur tie mano agurkai g.gif eisiu kasti, ieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 27, 16:12)
Na, kad ne visi agurkai yra savidulkiai.

Dabar nerandu, bet Regila rase, kad agurkai paparastai visi buna savidulkiai, o pomidorai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 16:29)
Dabar nerandu, bet Regila rase, kad agurkai paparastai visi buna savidulkiai, o pomidorai ne  g.gif

Žinok, man tai atrodo, kad atvirkščiai...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 16:30)
Žinok, man tai atrodo, kad atvirkščiai...

Tiksliai... pagooglinau doh.gif atsiprasau tikrai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 15:29)
Dabar nerandu, bet Regila rase, kad agurkai paparastai visi buna savidulkiai, o pomidorai ne  g.gif

Gal Regilos agurkai visi savidulkiai? Na nenoriu labai ginčytis... kažkur skaičiau...
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 27, 16:36)
Gal Regilos agurkai visi savidulkiai? Na nenoriu labai ginčytis... kažkur skaičiau...

Na neesme. Svarbiausia ziuret ant pakuotes, jei uzrasyta savidulkiai, vadinasi turi but savidulkiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 15:29)

net issigandau perskaicius doh.gif jau galvojau ne tokiu pomidoru prisipirkau, galvojau, kad mano zinios paveda lotuliukas.gif
nes as tai galvojau, kad pomidorai visi savidulkiai tik agurkai ne visi, del to pirkau agurkus, kur parasyta, kad savidulkiai smile.gif

bet kazko man isdygo tik du karnisoniukai verysad.gif ir tik vienas toks grazus, o kitas jauciu neisgyvens g.gif
nors gal ir gerai, o ir taip jauciu vietos neturesiu kur padet, nes pomidoru visai nemazai isdygo thumbup.gif
Papildyta:
pas mane ir taip mazas balkonas, tai ne - dar visokiais darzais uzgruzyt reik lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti