Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

su krapais ir man nekas schmoll.gif reikia dar šviesesnių dienų laukti g.gif
Atsakyti
mano irgi krapai kaip siūleliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 03 25, 19:46)
mano irgi krapai kaip siūleliai verysad.gif

ir man tas pats doh.gif aš galvojau kad kažką ne taip padariau besėdama g.gif išlindo plonyčiai siuleliai ir leipti pradėjo doh.gif taip pat su našlaitėm unsure.gif prisėjau keletą lovelių išdygo ir po truputi nykti pradėjo, tai normalesnis tik vienas vazonėlis beliko jei ir toliau neišmirs unsure.gif kame čia reikalas g.gif greičiau jau šiluma ateitų tai dienai palikinėčiau balkone nes kol kas per šalta doh.gif
Atsakyti
Labukas ,pirma karta auginsiu naslaites ,sudygo ir auga gana neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 25, 20:46)
Labukas ,pirma karta auginsiu naslaites ,sudygo ir auga gana neblogai 4u.gif

gal gali pasidalinti savo sodinimo ir auginimo patiirtimi nes gal aš ką nors ne taip darau g.gif
Atsakyti
nuėjau ir nufotkinau savo daržą kuris nelabai vykęs doh.gif
kai pradėjo dygti tai tų daigelių buvo daugybė o kuo toliau tuo labaiu nyksta unsure.gif
user posted image
user posted image
čia visai sunyko doh.gif
user posted image
user posted image

na ir ko gi joms truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 25 kovo 2009 - 20:39
daigeliai istise - sviesos trukumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 22:23)
daigeliai istise - sviesos trukumas  schmoll.gif

ale kad ant palangės visas dienas stovi tai kaip čia gali tos šviesos trukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 22:37)
ale kad ant palangės visas dienas stovi tai kaip čia gali tos šviesos trukti  g.gif

na, vadinasi, siems daigeliams daugiau saulutes arba ilgesnes dienos reikia mirksiukas.gif dienos ilgis taip pat labai svarbus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 21:37)
ale kad ant palangės visas dienas stovi tai kaip čia gali tos šviesos trukti  g.gif

vazono kraštai užstoja visą šviesą, čia pirma, o antra - per šilta ir drėgna, tik išdygus reikėjo duoti daugiau šviesos ir mažiau šilumos
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 25, 23:15)
vazono kraštai užstoja visą šviesą, čia pirma, o antra - per šilta ir drėgna, tik išdygus reikėjo duoti daugiau šviesos ir mažiau šilumos

dėkui už patarimą 4u.gif o kaip man juos dabar išgelbėti, gal į balkoną išnešti bet ten juk 0 laipsnių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 26, 09:39)
dėkui už patarimą  4u.gif o kaip man juos dabar išgelbėti, gal į balkoną išnešti bet ten juk 0 laipsnių  doh.gif

O Jusu balkonas istiklintas? Siaip as darau taip - kai matau, kad diena bus sauleta ir pakankamai silta (+sine temperatura) isnesu savo darzeli i balkona ir palieku visai dienai, nakciai parnesu atgal namo. Bandykite ir Jus sitaip. Tiesa, dar maziau laistykite, per daug dregmes skatina stypima.
Atsakyti