su krapais ir man nekas reikia dar šviesesnių dienų laukti
mano irgi krapai kaip siūleliai
QUOTE(furyy @ 2009 03 25, 19:46)
mano irgi krapai kaip siūleliai
ir man tas pats aš galvojau kad kažką ne taip padariau besėdama išlindo plonyčiai siuleliai ir leipti pradėjo taip pat su našlaitėm prisėjau keletą lovelių išdygo ir po truputi nykti pradėjo, tai normalesnis tik vienas vazonėlis beliko jei ir toliau neišmirs kame čia reikalas greičiau jau šiluma ateitų tai dienai palikinėčiau balkone nes kol kas per šalta
QUOTE(satanele @ 2009 03 25, 20:46)
Labukas ,pirma karta auginsiu naslaites ,sudygo ir auga gana neblogai
gal gali pasidalinti savo sodinimo ir auginimo patiirtimi nes gal aš ką nors ne taip darau
nuėjau ir nufotkinau savo daržą kuris nelabai vykęs
kai pradėjo dygti tai tų daigelių buvo daugybė o kuo toliau tuo labaiu nyksta
čia visai sunyko
na ir ko gi joms truksta
kai pradėjo dygti tai tų daigelių buvo daugybė o kuo toliau tuo labaiu nyksta
čia visai sunyko
na ir ko gi joms truksta
daigeliai istise - sviesos trukumas
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 22:23)
daigeliai istise - sviesos trukumas
ale kad ant palangės visas dienas stovi tai kaip čia gali tos šviesos trukti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 22:37)
na, vadinasi, siems daigeliams daugiau saulutes arba ilgesnes dienos reikia dienos ilgis taip pat labai svarbus
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 25, 21:37)
vazono kraštai užstoja visą šviesą, čia pirma, o antra - per šilta ir drėgna, tik išdygus reikėjo duoti daugiau šviesos ir mažiau šilumos
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 25, 23:15)
vazono kraštai užstoja visą šviesą, čia pirma, o antra - per šilta ir drėgna, tik išdygus reikėjo duoti daugiau šviesos ir mažiau šilumos
dėkui už patarimą o kaip man juos dabar išgelbėti, gal į balkoną išnešti bet ten juk 0 laipsnių
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 26, 09:39)
dėkui už patarimą o kaip man juos dabar išgelbėti, gal į balkoną išnešti bet ten juk 0 laipsnių
O Jusu balkonas istiklintas? Siaip as darau taip - kai matau, kad diena bus sauleta ir pakankamai silta (+sine temperatura) isnesu savo darzeli i balkona ir palieku visai dienai, nakciai parnesu atgal namo. Bandykite ir Jus sitaip. Tiesa, dar maziau laistykite, per daug dregmes skatina stypima.