Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(simbail @ 2009 03 23, 19:02)
aš ignalinietė  ax.gif  Darbandysiu paieškoti Utenos pusėj, jei nesusivėlinsiu su sėja perdaug  ax.gif

jei kaune butum buvusi, buciau davusi pora trejeta daigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 23, 10:43)
Mano petražolės taip pat labai tokios plonos, nors turėtų būti garbanotos, tačiau net ir tikrieji lapeliai visai nenori garbanotis, na gal feno neprireiks g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 20:18)
jei kaune butum buvusi, buciau davusi pora trejeta daigeliu  ax.gif

Dėkui 4u.gif bet va gi kad ne kaunietė. Bet jau girdėjau, kad Utenoje jų yra sėklyčių, tai aš būtinai susiveksiu, tik kaži nebus sėti man per vėlu g.gif jei per savaitę kokią nusipirksiu
Atsakyti
ne per velai, dar sek i sveikata ax.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar reikia kuriai nors karnisoniuku? Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 25, 09:27)
Merginos, tai ar reikia kuriai nors karnisoniuku? Vilniuje smile.gif

hihihi.gif mielai paimčiau, bet kad Kaune esu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 10:47)
hihihi.gif  mielai paimčiau, bet kad Kaune esu  blush2.gif  ax.gif

Ech.. smile.gif
Atsakyti
Kazkaip mano pomidorai liudnai atrodo.

Pasejau daugiau nei pries savaite, sudygo greitai bet dabar jau savaite nebejuda, tikruju lapeliu neleidzia. Nebeismanau ka daryti: kambary ir balkone tokia pati temp, zemiau 20 nekrenta, tik saules labai mazai siom dienom. Tai ant palanges laikau, tai ant akvariumo kad silta butu. Kur laikyti???

Kaip jusu pomidorai tokiom nesauletom dienom??
Atsakyti
na, net ir be saulės, gan sėkmingai auga, padėti prie balkono durų mastau.gif jau išleido tikruosius lapelius, kurie auga tikrai ne itin noriai, bet pamažu ax.gif per šiltai jų nelaikau, daigų nelepinu, +18 laipsnių temperatūroje laikau - gražūs, tvirti. Todėl lėčiau auga, bet viliuosi, kad šaknys bus dėl to stipresnės didis.gif hihihi.gif
dabar tereikia gan šviesios vietos ir kantrybės mirksiukas.gif
o savaitė - labai nedidelis laiko tarpas mirksiukas.gif nelepink smarkiai jų, po kiek laiko pradės auginti ir tikruosius lapelius.
Čia vienas iš auginimo nuostabių momentų - kai nesitiki, augalas padaro tai, ko seniai laukei: sulapoja, pražysta.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 25 kovo 2009 - 15:54
Mano pomidoriukai saulėtomis dienomis priiminėja saulės vonias balkone. Nuo ryto iki vakaro jie ten.Po truputį auga, svarbiausia - ne per greitai.
Atsakyti
taip, nes itin greit augantys lapija gal ir neblogą išaugina, o štai šaknys lepios būna schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš ir bandau turėt daržą balkone, tik kad pas mane jis tamsus ir šaltas, todėl sėklytes susodinus ant lango, kur saulutė pašviečia.
Kiekvienais metais bandau pasižaist, bet vis kas nors nesigauna. Dabar vat pavyzdžiui krapai. Išaugo tokie siūlai, ir linksta, vysta, ką su jais daryt? Kaip išaugint?
Atsakyti