Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(marimacho @ 2009 03 22, 11:42)
na va ikeliu ir as savo darzeli

darzelis

ridikeliai pradejo baisiai stypti, nors ir balkone laikau  doh.gif  jauciu, kad is derliaus bus tik lapukai  biggrin.gif

spinatai kazkokie keisti, kai kurie irgi baisiai isstype (nors nezinau kaip jie turi atrodyt  blush2.gifbiggrin.gif

agurkeliai tai nelabai pas mane, kur sakiau tas vienas isdygo, tai jis toks jau didziulis, sakau, gal ji persodint, nes jis vargsta cia toj mazoj daigyklelej, dar vienas isdygo bet irgi toks varganas  verysad.gif

ir kazkodel mano zemuogytes neisdygo  verysad.gif

o norejau jusu paklaust, gal jau reiktu paprikytes, pomidoriukus ir petunijas kitur persodinti? kaip manot, ar dar palaukt?  g.gif
pas mane jau viska ssupikiuota,ir daiginu aš į grietinės indelius po kelias sėklas,kai tik du lapeliai išpikiuoju.

Atsakyti
Sveikutės balkoninkės smile.gif
Aš irgi tokia pati. Pernai balkone auginau pomidorus ir agurkus. Sodinau į tokius didesnius vazonus. Bet pomidorus didelius kažkokius nusipirkau tai mažai jų prisirpo. O agurkų irgi nedaug buvo verysad.gif Šiemet norėjau pomidorų balkoninių, bet na niekur nerandu nusipirkti verysad.gif Tai nežinau net ką auginti, gal salotų bandysiu sėti, gal žemuogių, na ir pomidorų dar kur nors ieškosiu. bet esu iš mažo miestelio tai čia visi daržais apsikasę, gal neaktualu niekam tie balkoniniai pomidorai tai ir neužsiveža prekybininkai.
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 03 22, 15:54)
Sveikutės balkoninkės  smile.gif
Aš irgi tokia pati. Pernai balkone auginau pomidorus ir agurkus. Sodinau į tokius didesnius vazonus. Bet pomidorus didelius kažkokius nusipirkau tai mažai jų prisirpo. O agurkų irgi nedaug buvo  verysad.gif  Šiemet norėjau pomidorų balkoninių, bet na niekur nerandu nusipirkti  verysad.gif  Tai nežinau net ką auginti, gal salotų bandysiu sėti, gal žemuogių, na ir pomidorų dar kur nors ieškosiu. bet esu iš mažo miestelio tai čia visi daržais apsikasę, gal neaktualu niekam tie balkoniniai pomidorai tai ir neužsiveža prekybininkai.

is kur esi? salia kokio didesnio miesto?
Atsakyti
Sveikutes, isnesiau savo darzeli i balkona, saulytej pasimaudyti wub.gif
Atsakyti
pamačiau jūsų augaliukus ir užpavydėjau blush2.gif jūsų tokie kokie turi būti, na o mano tai kotukai kaip siūliukai, sodinti prieš savaitę, tai ar jie po sav. turi tokie būt ar jau jiems šakės ir geriau iš naujo sodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 03 22, 19:57)
pamačiau jūsų augaliukus ir užpavydėjau blush2.gif jūsų tokie kokie turi būti, na o mano tai kotukai kaip siūliukai, sodinti prieš savaitę, tai ar jie po sav. turi tokie būt ar jau jiems šakės ir geriau iš naujo sodint blush2.gif

bandyk ant pietines palanges statyti, kad atsigautu, arba nepagailek papildomo apsvietimo mirksiukas.gif po 1,5 savaites pasakyk rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 22, 20:11)
bandyk ant pietines palanges statyti, kad atsigautu, arba nepagailek papildomo apsvietimo  mirksiukas.gif  po 1,5 savaites pasakyk rezultata  ax.gif

tai, kad pas mane ant pietinės ir stovi, nes visi mūsų langai į pietus. aš gal per ilgai palaikiau celofanuose g.gif
gal reikia celofanus nuimt vos tik pamačius daigelius g.gif ar kaip, kada juos nuimat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 22 kovo 2009 - 20:08
QUOTE(furyy @ 2009 03 22, 21:05)
tai, kad pas mane ant pietinės ir stovi, nes visi mūsų langai į pietus. aš gal per ilgai palaikiau celofanuose g.gif
gal reikia celofanus nuimt vos tik pamačius daigelius g.gif ar kaip, kada juos nuimat?

iskart nuemiau pomidorams, o kitus daigus be uzdangalo daiginu mirksiukas.gif tegu grudinasi! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, noriu paklausti dėl petrazoliu. Jos pas mane auga labai fainos, bet koteliai tokie plonyciai.
Kaip su joms elgtis-iki kiek auginti, ar jau dabar nupjauti ir gal ataugs tvirtesnes g.gif
Aukscio apie 10 cm.
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 03 23, 01:04)
Labas, noriu paklausti dėl petrazoliu. Jos pas mane auga labai fainos, bet koteliai tokie plonyciai.
Kaip su joms elgtis-iki kiek auginti, ar jau dabar nupjauti ir gal ataugs tvirtesnes  g.gif
Aukscio apie 10 cm.

jos labai letai dygsta ir gan letai auga. Dar kokia savaite- dvi nieko nedaryk mirksiukas.gif

P.S.: Ar zinojote, kad lepinami ir siltnamio salygomis auginami daigeliai auga gleznesi, silpnesni, buna prasciau issivysciusi saknu sistema? Tad geriau auginti juos apie + 18 laipsniu silumoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano petražolės taip pat labai tokios plonos, nors turėtų būti garbanotos, tačiau net ir tikrieji lapeliai visai nenori garbanotis, na gal feno neprireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 22, 17:07)
is kur esi? salia kokio didesnio miesto?

aš ignalinietė ax.gif Darbandysiu paieškoti Utenos pusėj, jei nesusivėlinsiu su sėja perdaug ax.gif
Atsakyti