Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 19:05)
aciu uz patarimus vertingus, reiks bandyt su tom dilgelem  thumbup.gif

tai kiek jau suprantu zemaugiai pomidorai ne tas pats kas balkoniniai  blush2.gif
bet tikiuos, kad augs pas mane jie  blush2.gif  biggrin.gif

vakar saviskiu aprasyma ant pakuotes paskaiciau - zemaugiai, tik 20-25 cm dydzio stiebais, tinka auginti balkonuose, siltnamyje.
Tai cia zemaugiai balkoniniai g.gif
Atsakyti
Na žinot su tokiais orais, mūsų daržininkystė nusitęs dar neribotam laikui mad.gif . Kur dingo gražus oras, a?
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 20, 12:45)
Na žinot su tokiais orais, mūsų daržininkystė nusitęs dar neribotam laikui mad.gif . Kur dingo gražus oras, a?

taip, taip, as irgi jau kelinta diena urzgiu unsure.gif jau taip tikejaus - zeme atsils, saulute balkonuose svies... pomidorai jau daigina savo tikruosius lapelius pas mane, bet kur tau... ziema uz lango verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes. As irgi i jusu kompanija jungiuosi.

Jau praeitais metais bandziau auginti mazuosius pomidoriukus balkone, na ir visokias petruzkas, svogunus. Tik pomidorus buvau per velai pasejus, kartais nepalaistydavau blush2.gif tai nedaug sulaukem:)

O siais metais nutariau tik kokius 3 daigus pasilikti, sukisti i atskirus 3 vazonus didelius, na ir myleti:)

Tei va, jau turiu sudygusius balkoninius pomidorus. Dar zadu bazilikus pasiseti.

Kada anksciausiai jus sejat pomidorus??
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 20, 07:49)
Nepabandysi - nesužinosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 20, 08:25)
vakar saviskiu aprasyma ant pakuotes paskaiciau - zemaugiai, tik 20-25 cm dydzio stiebais, tinka auginti balkonuose, siltnamyje.
Tai cia zemaugiai balkoniniai  g.gif

niu pas mane neparasyta, kokio aukscio jie uzauga, raso, tik kad zemaugiai g.gif
o kokio jie ten aukscio bus neaisku g.gif

beje pas mane jau prasikale siandien ramuneles ir ciobreliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 20 kovo 2009 - 14:14
Sveikos ;]] noreciau pasisodint ka nors balkobe, bet jis siaurineje puseja ir ten pakankamai vesoka (bent jau siuo metu), kaip manot kas nors auktu? g.gif
Atsakyti
jungiuosi prie mazhuju sodininku ax.gif
kolkas pas mane darzhiukas tik mazhytis ir ant palanges, bet atejus pavasariui suremontuosim balkona ir gal net istiklinsim, tai auginsiu auginsiu bigsmile.gif

pirmam pavasariui bijojau daug uzhsigriebt tai darzhelis bus minetiurinis ax.gif pasejau zhemuogiu, krapu, baziliko ir ridikeliu
flirt.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,patarkit jei pas mane balkone rodo 10 silumos ,ar galiu savo augaliukus jame laikyti, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 20, 18:51)
Sveikos merginos,patarkit jei pas mane balkone rodo 10 silumos ,ar galiu savo augaliukus jame laikyti, dekui 4u.gif

pakentek dar truputi , kol koki 17 laipsniu rodys 4u.gif geriau dar kambary palaikyk. Pvz agurkai pajute +10 laipsniu temperatura, nustoja augti. Jie juk yra atograzu lianos! bigsmile.gif tokioje temperaturoje nebent ridikeliai bandytu augti, bet nepamirsk, kad nakti buna salciau ax.gif tai gal dar vertetu palaukti truputi ax.gif
Atsakyti
Nu va kaip su ais pomidorais, o as paskaiciau ant pakelio kad apie 40 cm ugio uzauga ir pagriebiau, o pasirodo turi put parasyta kad balkone galim auginti g.gif nu nieko juk neismesi mazuliu mirksiukas.gif

O dilgeliu as kiekvienais metais maisais prisiskinu bet tik kitiems tikslams, arbatai. Reiks siais metais papildoma maisa pisiimt i miska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 03 20, 20:22)
Nu va kaip su ais pomidorais, o as paskaiciau ant pakelio kad apie 40 cm ugio uzauga ir pagriebiau, o pasirodo turi put parasyta kad balkone galim auginti g.gif  nu nieko juk neismesi mazuliu mirksiukas.gif

O dilgeliu as kiekvienais metais maisais prisiskinu bet tik kitiems tikslams, arbatai. Reiks siais metais papildoma maisa pisiimt i miska smile.gif

as darze ir arbatai, ir barsciams auginu, turiu specialiai kampa dilgelems wub.gif ir labai pykau, kai vienas kiek "pasimaises" kaimynas sugalvojo gera darba padaryti ir isrove jas (kaip tik ruosiausi kita diena jau kirpti! ) doh.gif
atsiprasau uz off topic... blush2.gif
Atsakyti
Merginos parasykit ,kaip tas dilgeles sutaisyti ,kad gautusi is ju si nauda ,labai aciu 4u.gif
Atsakyti