Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 17:17)
pernai siltnamy auginau pomidorus, tik 2x laisciau dilgeliu istrauka - derlius nuostabus, rijom, nesurijom. Siemet vazoniniu pomidoriuku prisidaiginau, noriu ir kornisonu pasiseti - jau ju augimo salygos kitokios, reiks dazniau tresti.
O siaip esu grieztai pries chemines trasas darzovems, jei tik imanoma, sukuosi kitais budais, taikau sejomaina ir pan.

Tos dilgeles tai geras dalykas, bet kur ta vandeni laikyt? Vonioj - be sansu, kambary kazkur - dvokas nerealus. Rusy nebent... bet is rusio i 4 auksta prasmirdusi kibira kol nutemspiu - kaimynai isjuoks doh.gif nzn nzn nzn...
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 17:14)
Va tik nzn del vieno dalyko, jei darzoves tarkim amaras uzpuls tai taip iseina, kad ir geles gali uzpulti  g.gif  idomu, ar labai daznai amarai i balkonus isisuka?

zivivi, pernai i balkona tikrai isisuko amaras, naslaiciu ir verbenu daigus nuede doh.gif verysad.gif nuo siol visada po ranka turiu zaliojo muilo... darzovems jis nekenkia mirksiukas.gif galima purksti, bet vaisius tik po 5-6 dienu tada patartina valgyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 17:20)
Tos dilgeles tai geras dalykas, bet kur ta vandeni laikyt? Vonioj - be sansu, kambary kazkur - dvokas nerealus. Rusy nebent... bet is rusio i 4 auksta prasmirdusi kibira kol nutemspiu - kaimynai isjuoks  doh.gif  nzn nzn nzn...

ne taip jau baisiai dvokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif tam paciam balkone galima gi uzdengtas laikyti mirksiukas.gif arba rusy - pasisemti koki litra, parsinesti, kiek reikia, palaistyti praskiedus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 17:23)
zivivi, pernai i balkona tikrai isisuko amaras, naslaiciu ir verbenu daigus nuede  doh.gif  verysad.gif nuo siol visada po ranka turiu zaliojo muilo... darzovems jis nekenkia  mirksiukas.gif galima purksti, bet vaisius tik po 5-6 dienu tada patartina valgyti  smile.gif
Papildyta:

ne taip jau baisiai dvokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tam paciam balkone galima gi uzdengtas laikyti  mirksiukas.gif  arba rusy - pasisemti koki litra, parsinesti, kiek reikia, palaistyti praskiedus  drinks_cheers.gif

Hm... o tavo balkonas istiklintas? Blyn, amaru as nenoriu schmoll.gif o kas cia toks per zalias muilas? unsure.gif

Na nebent TIK rusy laikyt, balkone pas mane prarugtu momentaliai. Ziauriai siltas balkonas pas mane, kaip siltnamis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 19 kovo 2009 - 16:27
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 17:26)
Hm... o tavo balkonas istiklintas? Blyn, amaru as nenoriu  schmoll.gif  o kas cia toks per zalias muilas?  unsure.gif

Na nebent TIK rusy laikyt, balkone pas mane prarugtu momentaliai. Ziauriai siltas balkonas pas mane, kaip siltnamis.

istiklintas, pietineje puseje, tad tenka laikyti viena langa praverta, kitaip iskeptu visi balkono augaliukai. Zaliojo muilo yra senukuose pirkti, apie ji pasiskaityk cia
http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=11&s=0
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 17:30)
istiklintas, pietineje puseje, tad tenka laikyti viena langa praverta, kitaip iskeptu visi balkono augaliukai. Zaliojo muilo yra senukuose pirkti, apie ji pasiskaityk cia
http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=11&s=0

Dekui, butinai reikes pasirupinti is anksto 4u.gif

O idomu, agurkams/pomidorams skersvejis kenkia? Na kai vietoj vieno atidaromi du langai priesingoj pusej?
Atsakyti
Amarai bijo sūraus vandens.Vienais metais ant krapų buvo apsigyvenę,tai purškiau ir maudžiau jau nupjautus sūriame vandenyje.Dar nemėgsta Feiriaus ,bet man su plovikliu tai nelabai patinka.
Atsakyti
Idėja apie dilgėles man patiko, reikės miške prirauti. Zivivi, aš nenoriu prieštarauti, kad balkone daržas nesąmonė - aš tokia pati prietranka. Pavasarį sėjant galvoju, kad priaugs pas mane visko ir dar bus balkone gražu biggrin.gif , o išeina kaip visada, bet vis tiek smagu. Tik šiemet mano balkonas neįstiklintas, tai gali nieko neišdegti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 17:33)
Dekui, butinai reikes pasirupinti is anksto  4u.gif

O idomu, agurkams/pomidorams skersvejis kenkia? Na kai vietoj vieno atidaromi du langai priesingoj pusej?

Zivivi, kazkurie is ju bijo, kazkurie ne, dabar nepamenu, kurie nemesgta skersveju doh.gif
Lady Dy, Fairy reiktu uzmirsti isvis savo gyvenime - patekes su nuotekomis i aplinka jis sudaro junginius, kurie nesuyra labai daug metu. Ka bekalbeti, kai toks nuodas naudojamas ant indu ar.,.. darzoviu... Jau geriau tada coca cola purksti lotuliukas.gif rimtai, amarai nemegsta sudetyje esancios kazkokios rugsties (pamirsau pavadinima) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2009 03 19, 17:41)
Idėja apie dilgėles man patiko, reikės miške prirauti. Zivivi, aš nenoriu prieštarauti, kad balkone daržas nesąmonė - aš tokia pati prietranka. Pavasarį sėjant galvoju, kad priaugs pas mane visko ir dar bus balkone gražu biggrin.gif , o išeina kaip visada, bet vis tiek smagu. Tik šiemet mano balkonas neįstiklintas, tai gali nieko neišdegti schmoll.gif

truputuka isikisiu - geriau pasiimti peili ar zirkles, nerauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 16:45)
Zivivi, kazkurie is ju bijo, kazkurie ne, dabar nepamenu, kurie nemesgta skersveju  doh.gif
Lady Dy, Fairy reiktu uzmirsti isvis savo gyvenime - patekes su nuotekomis i aplinka jis sudaro junginius, kurie nesuyra labai daug metu. Ka bekalbeti, kai toks nuodas naudojamas ant indu ar.,.. darzoviu... Jau geriau tada coca cola purksti  lotuliukas.gif  rimtai, amarai nemegsta sudetyje esancios kazkokios rugsties (pamirsau pavadinima)  mirksiukas.gif
Papildyta:

truputuka isikisiu - geriau pasiimti peili ar zirkles, nerauti  wub.gif

Gerai, pastabą priimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 16:45)
Jau geriau tada coca cola purksti  lotuliukas.gif  rimtai, amarai nemegsta sudetyje esancios kazkokios rugsties (pamirsau pavadinima)  mirksiukas.gif

Nu įdomu ko toj coca coloj yra? jei yra varžtai kokie aprūdyję ir neatsisuka tai užpylus coca colos ir kiek palaukus atsisuka nesunkai,jei jau rūdis nuėda,tai kokį amarą įveikt vieni niekai.
Atsakyti
aciu uz patarimus vertingus, reiks bandyt su tom dilgelem thumbup.gif

tai kiek jau suprantu zemaugiai pomidorai ne tas pats kas balkoniniai blush2.gif
bet tikiuos, kad augs pas mane jie blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 18:05)
aciu uz patarimus vertingus, reiks bandyt su tom dilgelem  thumbup.gif

tai kiek jau suprantu zemaugiai pomidorai ne tas pats kas balkoniniai  blush2.gif
bet tikiuos, kad augs pas mane jie  blush2.gif  biggrin.gif

Nepabandysi - nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti