sveikutes
o as jau spinatus , morkas ir ridikus balkone per nakti palieku.Ir ridikai jau tokie labiau praauge nei cia nuotraukoj maciau. Buvo baime kad nusals, nes tokie nulinke tie daigeliai, bet kad naujus lapukus leidzia tai pagalvojau nieko tokio gal nu neizinau, kaip bus taip. Tik pradejusi vaiksciot leliu turiu tai kazkaip isbesiau juos pries gera savaite ir palikau
Ir paprikos pasirode pagaliau. taip pat pomidorai, petrazoles , krapai ir salotos ir dar visokios prieskonines. Nu vienu zo, laukiam derliaus
tai mergaites pasirodykit savo derliu
as savaitgali irgi bandysiu nufotkint
man baisiai idomu, kaip pas jus spinatai atrodo
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 09:00)
tai mergaites pasirodykit savo derliu
As spinatu neauginu, bet jau rodziausi savuosius http://public.fotki....alkonininkyste/
Savaitgali pafotkinsiu jau ispikuotus
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 08:11)
As spinatu neauginu, bet jau rodziausi savuosius http://public.fotki....alkonininkyste/
pas tave tikriausiai didelis balkonas, kad tiek daug agurkiuku prisisodinai ar tie kartisonai ne daug vietos uzima?
nes as irgi tokiu nusipirkau, pasodinau tik 6 seklytes, nes daugiau 3 vis tiek nerasiu vietos, bet isdygo tik vienas toks didelis dabar pupso o dar vienas matau kalasi, is kitu seklyciu tikrai jau nieks nebeprasikals
o tas kur didziulis, tai jau antra diena po pasodinimo islindo
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 09:40)
pas tave tikriausiai didelis balkonas, kad tiek daug agurkiuku prisisodinai ar tie kartisonai ne daug vietos uzima?
nes as irgi tokiu nusipirkau, pasodinau tik 6 seklytes, nes daugiau 3 vis tiek nerasiu vietos, bet isdygo tik vienas toks didelis dabar pupso o dar vienas matau kalasi, is kitu seklyciu tikrai jau nieks nebeprasikals
o tas kur didziulis, tai jau antra diena po pasodinimo islindo
Balkonas tai nemazas, bet auginsiu pati tikrai ne visus Kas nores is SM pasidalinsiu, vesiu mamai i soda, MB mamai i soda kelis Namie pasiliksiu tik tiek, kad i viena loveli tilptu
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 16, 19:24)
Kadaise su mama bandem balkone isauginti ridikeliu...deja visiskas fiasko
As pasejau ankstyvuosius - 18 dienu vadinasi, au sudygo puikiai, i gilius lovelius sejau, stovi prieskambaryje, kur yra vitrininiai langai i r sildomos grindys, kaip siltnamis, gaila mazas, ir pomidoru ir agurgu ten iveisciau O ridikeliai, salotos, krapai ir svogunai jau puikiai dygsta
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 08:46)
Balkonas tai nemazas, bet auginsiu pati tikrai ne visus Kas nores is SM pasidalinsiu, vesiu mamai i soda, MB mamai i soda kelis Namie pasiliksiu tik tiek, kad i viena loveli tilptu
o tai kelis zadi sodint i loveli?
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 11:58)
o tai kelis zadi sodint i loveli?
Na maximum 4-5 vnt. Ziuresiu pagal situacija, kaip ten vizualiai atrodys, ar telpa daugiau ar ne. Lovelis tai nemazas toks, bet nenoriu prigrust per daug is godumo
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 11:05)
Na maximum 4-5 vnt. Ziuresiu pagal situacija, kaip ten vizualiai atrodys, ar telpa daugiau ar ne. Lovelis tai nemazas toks, bet nenoriu prigrust per daug is godumo
as tai galvoju, gal kartais tiktu po viena agurkiuka isodint i tokio dydzio vazoniuka kaip mazdaug buna majonezo kibiriukas?
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 12:15)
as tai galvoju, gal kartais tiktu po viena agurkiuka isodint i tokio dydzio vazoniuka kaip mazdaug buna majonezo kibiriukas?
Tikrai pakanka as irgi galvojau i vazoniukus sodint, bet paskui pamasciau, kad labai jau brangiai gausis. Vazonus jei prikti tai jau normalius, molinius, tokius, kad tiktu buto interjere (cia tam atvejui, jei balkonininkyste nepasiteisins)... Gan brangiai iseina. O lovelis tai ir vietos sutaupys ir bus paskirtis aiski, ir siaip, pakankamai gerai balkone atrodys. O jei atsibos su daigais terliotis ir kitais metais nieko nesodinsiu, tai loveli mamai atiduosiu.
Papildyta:
Beja, reikia nepamirsti ir tokio dalyko, kad agurkus reikes ramstyti, todel lovelis man rodos tam dalykui stabilesnis bus ir vietos daugiau nei vazone.
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 19, 11:35)
Tikrai pakanka as irgi galvojau i vazoniukus sodint, bet paskui pamasciau, kad labai jau brangiai gausis. Vazonus jei prikti tai jau normalius, molinius, tokius, kad tiktu buto interjere (cia tam atvejui, jei balkonininkyste nepasiteisins)... Gan brangiai iseina. O lovelis tai ir vietos sutaupys ir bus paskirtis aiski, ir siaip, pakankamai gerai balkone atrodys. O jei atsibos su daigais terliotis ir kitais metais nieko nesodinsiu, tai loveli mamai atiduosiu.
Papildyta:
Beja, reikia nepamirsti ir tokio dalyko, kad agurkus reikes ramstyti, todel lovelis man rodos tam dalykui stabilesnis bus ir vietos daugiau nei vazone.
Papildyta:
na gal but, siaip as irgi viska i lovelius sodinsiu
bet va agurkus, nezinau ar juos man iseis augint, tai gal netgi nepirksiu vazonu, o ir isodinsiu i majonezo kibiriukus nes jei nepasiteisins, kaip sakai, tai tikrai nebus kur vazonu det
QUOTE(marimacho @ 2009 03 19, 13:46)
na gal but, siaip as irgi viska i lovelius sodinsiu
bet va agurkus, nezinau ar juos man iseis augint, tai gal netgi nepirksiu vazonu, o ir isodinsiu i majonezo kibiriukus nes jei nepasiteisins, kaip sakai, tai tikrai nebus kur vazonu det
Tikrai pradziai tiks ir kibiriukai nuo silkiu/majonezo. Tik reikia pasirupinti skylute dugne! Tik grozio jokio su tais kibiriukais... Gal apklijuot kazkaip juos imanoma, kad taip i akis nekristu? Nes man ner baisiau, kai namuose vietoj vazonu visokios puškutės laikomos