Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 17:18)
esu minejusi,kad negaliu laikyti augalu ant zemes,tai radau yrodyma,kas nutinkka kai seskas ant palanges uzsiropste -amen visiems augalams.

oho vaizdelis schmoll.gif
aš šiandien ir pasisodinau daržovių, žiūrėsim kaip bus ax.gif nes pernai tai jokio derliaus neturėjau blush2.gif pas mus balkonai į pietų pusę, būna laaaaabai karšta, gal perkaito g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 16:49)
Atsigavo mano agurkai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  vajeeeee kaip gerai... pfuuuuuu aciu dievui biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif norejau paklausti patyrusiu sodininkeliu , ar jus tresiate darzoves vazoneliuose ir jei taip tai kuom gal yra koks nors organinis budas rolleyes.gif nes pagrinde sodinau del mazojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 03 15, 22:22)
sveikos  rolleyes.gif  norejau paklausti patyrusiu sodininkeliu , ar jus tresiate darzoves vazoneliuose ir jei taip tai kuom gal yra koks nors organinis budas  rolleyes.gif nes pagrinde sodinau del mazojo  smile.gif

Na organinis budas tik vienas yra mirksiukas.gif vargu ar i vazoneli meslo noresi prikraut... As tai lapinem gelem skirtom trasom palaistysiu viena karta ir viskas. Netiks tai netiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 15, 19:27)
Na organinis budas tik vienas yra  mirksiukas.gif  vargu ar i vazoneli meslo noresi prikraut... As tai lapinem gelem skirtom trasom palaistysiu viena karta ir viskas. Netiks tai netiks  rolleyes.gif

na jo sio budo tikrai nenaudosiu schmoll.gif reikes auginti taip kaip gausis smile.gif
Atsakyti
furyy pavydziu baltai tokio balkono i pietus,senam bute turejau butent i sia puse,va tada pas mane tokia orandzerija buvo,kad uch,augo viskas nerealiai,tik butina laistyti po du kartus per diena,ir arba ryte arba vakare,diena jokiais budais,sushunta augalai,kaip troskintuve.o jeigu dar balkonas ystiklintas,tai jau dabar gali viska sodinti,paprikas,krapus,salotas,svogunus,zemuoges.pakanka kambario duris palikti praviras nakciai,ir niekas nesusals.jeigu dar plevele uzdengti.didziuosies anksciausiai turedama darzoves.paprikoms augitni ideali vieta,kokia manoji buvo tai niekas netikejo,kad birzelio men.kap kumsciai jau vaisiai noko.tiesa daigintos jos buvo rugpjuti.
kas ten domejosi apie naturalu tresima,atsilo mesa is saldiklio ir lieka tas kraujas,skiesti reikia ir galima laistyti augalus,labai gera trasa.dar nuo zuvies nulovus vandeniu tuo laistykite.ypac gerai.
Papildyta:
jeigu kas nors is jusu turite akvariuma,ir keiciate vandeni,tai neispilkite ne laso,viska i kokius nors didelius butelius pilkite,ir laistykite geles,augalus,cia kaip stebuklingas vanduo.pripildytas visko ko reikia augalams.jeigu jusu darugai turi akvariuma,nepasikuklinkite paprasyti to vandens,pasitaikius progai paimkite jo.pamatysite kaip augalai suveses.
Atsakyti
mano anyta geles laisto ir prudo vandens,tai manau tiks ir darzovem?
pirmuosius lapus reikia skinti tada kai persodini daigus?ir nuo virsaus?ar kaip tai atrodo blush2.gif
Atsakyti
pasejau salotas,krapus,svogunu laiskus ir petrazole,nzn kas iseis,sejau pirma karta,seklu pridejau daug,tai va koks rezultatas bus neaisku,ar ten reikia po viena?as kruvelem variau .... blush2.gif
Atsakyti
As irgi nežinau kokiu atstumu sėklytes sėti, tai irgi pridėjau visaip smile.gif pažiūrėsim, kas gausis... Ridikėliai ir svogūnai jau dygsta, o va pomidorai ir krapai niekaip g.gif nesuprantu kas jiems...
Atsakyti
tai as irgi lauksiu kol kalsis ir temsiu i balkona,pas mus daug saules yra smile.gif
gal per savaite jau turesim rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 16, 00:56)
furyy pavydziu baltai tokio balkono i pietus,senam bute turejau butent i sia puse,va tada pas mane tokia orandzerija buvo,kad uch,augo viskas nerealiai,tik butina laistyti po du kartus per diena,ir arba ryte arba vakare,diena jokiais budais,sushunta augalai,kaip troskintuve.o jeigu dar balkonas ystiklintas,tai jau dabar gali viska sodinti,paprikas,krapus,salotas,svogunus,zemuoges.pakanka kambario duris palikti praviras nakciai,ir niekas nesusals.jeigu dar plevele uzdengti.didziuosies anksciausiai turedama darzoves.paprikoms augitni ideali vieta,kokia manoji buvo tai niekas netikejo,kad birzelio men.kap kumsciai jau vaisiai noko.tiesa daigintos jos buvo rugpjuti.
kas ten domejosi apie naturalu tresima,atsilo mesa is saldiklio ir lieka tas kraujas,skiesti reikia ir galima laistyti augalus,labai gera trasa.dar nuo zuvies nulovus vandeniu tuo laistykite.ypac gerai.
Papildyta:
jeigu kas nors is jusu turite akvariuma,ir keiciate vandeni,tai neispilkite ne laso,viska i kokius nors didelius butelius pilkite,ir laistykite geles,augalus,cia kaip stebuklingas vanduo.pripildytas visko ko reikia augalams.jeigu jusu darugai turi akvariuma,nepasikuklinkite paprasyti to vandens,pasitaikius progai paimkite jo.pamatysite kaip augalai suveses.

Rimtai akvariumu vanduo tinkamas laistymui? smile.gif) geras pirma kart girdziu..o jeigu ten tu nitratu susiktu yra nuo maisto ir zuvyciu kakiu nekenks? nes mes keiciam vandeni kas kokias 3 savaites tai praktiskai ir naudinga ir ekonomiska bigsmile.gif

Papildyta:
Mano tai viskas jau isdyge krapai, petrazoles, mairunas, bazilikas, ciobrelis tik vat melisa niekaip nelenda...
o mano balkoniniai pomidoriukai jau nosytes iskise o kai dienom saule buna tai isvis jiems nerealu...
Atsakyti
Maniskiai irgi jau visi sejinukai isdyge wub.gif
Atsakyti
Zemuogiu seklytes jau daigykloje. Aciu uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti