Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

Zivivi dziaugiuosi kartu.kita karta bud atsargesne.gaila,uzauginti ir netekti sitaip
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 15:35)
alfa,balkone tureti zemuogiu realu,as auginau,puikiai derejo.
nereikia tau jokiu ugliu pasek seklas,ir ispikiuosi.uzaugs.as sitaip auginau.
yra remantantines zemuoges,jos neleidzia usu,auka kupsteliais.
turguje pokelis 1lita kainavo.

gal galima plačiau apie žemuoges balkone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 16:54)
Zivivi dziaugiuosi kartu.kita karta bud atsargesne.gaila,uzauginti ir netekti sitaip

Jooo.. pamoka nebloga doh.gif Vat ir iseik i miesta paliuobti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na nezinau kas jums rupi,bet pasejate i indeli,sulaukiate kol isdygs,truputi paaugs,ir tada i toki lovi,kur pries tai puslapyje parodyta kaip auga ridikeliai,susodinate.apdengiate plevele,reguliariai palaistyti,ir tiek to auginimo.kai atsils nesti i balkona.kai bus pakankamai silta labai grietai auga.pirmus ziedelius nuskinti,nes tada uogos bus didesnes,pageneti lapus.
Papildyta:
esu minejusi,kad negaliu laikyti augalu ant zemes,tai radau yrodyma,kas nutinkka kai seskas ant palanges uzsiropste -amen visiems augalams.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 17:18)
esu minejusi,kad negaliu laikyti augalu ant zemes,tai radau yrodyma,kas nutinkka kai seskas ant palanges uzsiropste -amen visiems augalams.

doh.gif kosmaras...
Atsakyti
Aciu apie apsvietima apie zemuges! Ieskosiu ryt parduotuveje tu remantantantan... unsure.gif
Atsakyti
Pernai bandziau auginti balkone ridikus ir salotas. Salotos neblogai augo, o ridikai nieko gero schmoll.gif istyso ir galiausiai ziedus pradejo krauti doh.gif
Siemet tik salotas auginsiu, pasejau pries pora dienu
Atsakyti
kulverstuk,tai tu augink dar pomidoriukus balkoninius,jeigu esi Vilniuje,atlek paimsi pas mane ju daigeliu.pernai auginome pasiteisino.labai grazu kai krumelis maziukas apsipyles pomidoriukais.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 18:11)
kulverstuk,tai tu augink dar pomidoriukus balkoninius,jeigu esi Vilniuje,atlek paimsi pas mane ju daigeliu.pernai auginome pasiteisino.labai grazu kai krumelis maziukas apsipyles pomidoriukais.

as taip ir neradau balkoniniu pomidoru niekur doh.gif
tai nusipirkau ir pasodinau dvieju rusiu - raudonus BETA ir geltonus OLA POLKA. jau raudonieji netgi prasikale wub.gif raso kad abi rusys zemauges, idomu kiek jos ten zemauges ir ar pavyks man jas balkone vazonelyje isauginti g.gif gal kas yra tokias bande auginti? g.gif

beje siandien nusipirkau zemuogyciu seklyciu, tik nezinau kiek joms vietos reikia, nezinau i ka isodinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 15 kovo 2009 - 18:23
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 18:11)

Aciu uz pasiulyma.
Noreciau auginti pomidorus, bet sia vasara mazai busime namie , nebus kam palaistyti.
Atsakyti
tai kai galesi tada ir atvaziuosi paiti,kiek tau uzrezevuoti?
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 15, 18:31)
tai kai galesi tada ir atvaziuosi paiti,kiek tau uzrezevuoti?

Noriu auginti, bet negaliu ir, be to, ne Vilniuje gyvenu. Vasara mazai busime namie, nebus kam palaistyti, numirs jie. Negaliu auginti zinodama, kad numarinsiu vasara verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kūlverstukas: 15 kovo 2009 - 19:19