Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas balkone :)

mano krapai zali islinde,hm geltoni kazi nuo ko cia jie.bandyk seti kitus.jeigu matysi kad pirmieji prastai auga turesi kitus.
Atsakyti
Mergaites, pasirodykite su savo daigeliais.. gal is foto ka nors naujo pasisemsiu...
Maniskiai va tokie http://public.fotki....alkonininkyste/ wub.gif
Atsakyti
Per kiek laiko jums sudygo pomidorų sėklos?? ax.gif aš niekaip nesulaukiu savųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsike @ 2009 03 14, 10:39)
Per kiek laiko jums sudygo pomidorų sėklos??  ax.gif  aš niekaip nesulaukiu savųjų  smile.gif

g.gif Per savaitę pradeda dygti
Atsakyti
QUOTE(Pupsike @ 2009 03 14, 11:39)
Per kiek laiko jums sudygo pomidorų sėklos??  ax.gif  aš niekaip nesulaukiu savųjų  smile.gif

Agurkai sudygo jau antra diena, o pomidorai po kokiu keturiu-penkiu dienu...
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 00:25)
mano krapai zali islinde,hm geltoni kazi nuo ko cia jie.bandyk seti kitus.jeigu matysi kad pirmieji prastai auga turesi kitus.

Nu reiks dar paseti ju, gerai sakot. Nes dabartine spalva tikrai nepatinka schmoll.gif

QUOTE(Zivivi @ 2009 03 14, 11:05)
Agurkai sudygo jau antra diena, o pomidorai po kokiu keturiu-penkiu dienu...

Man pomidorai po kokiu 4 dienu sudygo, o agurkai ne krust, n udar bandysiu laukti.
Atsakyti
o siandien isdygo tie pomidoriukai,kur minejau kad nedygo,nu bet flegmos.
kitus kur nusipirkau tai jau kiek paauge,o siti tik prasikale.ir tai tik kelios seklos.
mano ankstyvosios veisles paprika Boneta dygti nenori.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 14, 11:00)
Mergaites, pasirodykite su savo daigeliais.. gal is foto ka nors naujo pasisemsiu...
Maniskiai va tokie http://public.fotki....alkonininkyste/  wub.gif

labai grazus sodelis wub.gif
siandien irgi jau imsius darbeliu,tik nzn ar pavyks smile.gif pradesiu nuo zoleliu....
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 13:17)
o siandien isdygo tie pomidoriukai,kur minejau kad nedygo,nu bet flegmos.
kitus kur nusipirkau tai jau kiek paauge,o siti tik prasikale.ir tai tik kelios seklos.
mano ankstyvosios veisles paprika Boneta dygti nenori.

Yra dar toks dalykas kaip dygimo energija,vienų didesnė kitų mažesnė.Gal tavo paprikos biški tinginiukės
Atsakyti
gali buti.as kai pamerkiu seklas,tai antra ,trecia diena,jau matau kurios tikrai neisdygs.jos nebrinksta,tarsi neapsivaisinusios,tokios tuscios.tai va ta Boneta paprika man regis visos seklos kazkokios negyvos.
Atsakyti
tarkim siandien ta diena kuri nera neipalanki ir palanki,ziurint i kalendoriu,ar verta pradet darbus?ar man isaugs kaskas g.gif
as pirma karta imsiu sito darbelio,tai daug ko net nzn blush2.gif
aciu
Atsakyti
nieko blogo nenutiks.bandyk.
Atsakyti