Petunijos gana ilgai dygsta ir daigeliai būna labai ploni. O be to dar labai greitai įsimeta puvinys į daigelius ir tiesiog nunyksta.
gyvenu nuomojamam kambaryje, balkono neturim ir čia drėgna, vėsoka. Bet ar įmanoma ką nors užsiauginti tokiomis salygomis, ant palangės?
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 12, 17:40)
ymanoma,bent krapu,petrazoliu,vazoniniu pomidoriuku.
Charle jeigu Vilniuje galiu keleta daigu perleisti pomidoriuku,jie zemaugiai.
Charle jeigu Vilniuje galiu keleta daigu perleisti pomidoriuku,jie zemaugiai.
Šiauliuose įsikūrusi deja esu, bet bent nuteikėt optimistiškiau, kad gali ir pas mane nors krapai augti:) bandysiu, žiūrėsim kas gausis..
gal galite parasyti zemiu pavadinima,kokia reikia pirkti?svogunams krapasm ir t.t
siandien maciau tiek daug ju yra tai susisuko galva,tai nzn kokia pirkti.....aciu
siandien maciau tiek daug ju yra tai susisuko galva,tai nzn kokia pirkti.....aciu
Sveikutės sodininkės aš tai pat prisisejau visokių prieskoniu pavasarį kai atšils nešiu į balkona kažin kokoje temperatūroje jie jau gali laisvai augti ? balkone, išstiklintame, pietvakarinėje pusėja.
Apdengus dviguba agroplėvele nebaisu net iki-5,bent taip sako braškių augintojai
tai gal galite kasnors parasyti kokias man zemes pirkti?aciu
QUOTE(mmuliukas @ 2009 03 13, 20:10)
tai gal galite kasnors parasyti kokias man zemes pirkti?aciu
Pernai pirkau "Vitaplant" bet jau labai nekokios,panašios į pelenus,smulkios labai,laistant vanduo nubėga,labai sunkiai įsigeria.
Sveikos,
Noriu ir as prisijungti i jusu buri Va prisisejau kaip ir jus visko daug, balkoniniai pomidorai jau graziai sudyge, veliau ispikiuosiu, va klausimas toks ekspertems gal atsakys. Sudygo krapai, bet ju spalva man nepatinka tokie gelsvi. Ar cia taip turi buti ar kazkas ne taip jiems?
Turim 2 balkonus tai bus darbo. Tik su vienu balkonu biski reikia pakovoti su neregistruotais gyventojais - balandziais.
Noriu ir as prisijungti i jusu buri Va prisisejau kaip ir jus visko daug, balkoniniai pomidorai jau graziai sudyge, veliau ispikiuosiu, va klausimas toks ekspertems gal atsakys. Sudygo krapai, bet ju spalva man nepatinka tokie gelsvi. Ar cia taip turi buti ar kazkas ne taip jiems?
Turim 2 balkonus tai bus darbo. Tik su vienu balkonu biski reikia pakovoti su neregistruotais gyventojais - balandziais.