Sudėtinga tiek išgabenti. Gal geriau kažkaip pritaisyti popierių, pridengti taip, kad žemės neliestų. Popierius apsaugos nuo šviesos, o nereiks tokio kiekio gabenti kažkur.
Žinau ką tie gyvūnai reiškia..pamenu prieš 5metus mažą zuikutį sūnui parnešiau. Tas, kur buvęs, nebuvęs užlenda už stalo ir atsigula ant mano daiginamų pomidorų, paprikų...Iš vieno šono stalas, iš kito radiatorius...ponulis ant daiginimo indų..
QUOTE(Regila @ 2009 03 01, 17:09)
Sudėtinga tiek išgabenti. Gal geriau kažkaip pritaisyti popierių, pridengti taip, kad žemės neliestų. Popierius apsaugos nuo šviesos, o nereiks tokio kiekio gabenti kažkur.
Žinau ką tie gyvūnai reiškia..pamenu prieš 5metus mažą zuikutį sūnui parnešiau. Tas, kur buvęs, nebuvęs užlenda už stalo ir atsigula ant mano daiginamų pomidorų, paprikų...Iš vieno šono stalas, iš kito radiatorius...ponulis ant daiginimo indų..
Gera mintis, regila. As laikrasciais pridengsiu viska, o liestis tikrai nesilies. Aciu uz rupesteli ir pagalba
Regila, dekui uz patarima Eisiu ir as nukelsiu nuo palanges Kadangi pakolkas tik i viena loveli susejau, tai rasiu, kur nukelt
Ot ir duoduos , paskaiciau, susiradau maisiukus, apdengiau, dabar paskaiciau, einu nuo palanges nukelt
Ot ir duoduos , paskaiciau, susiradau maisiukus, apdengiau, dabar paskaiciau, einu nuo palanges nukelt
Zivivi,
visa plantacija
visa plantacija
QUOTE(jurginėlis @ 2009 03 01, 18:27)
Aga, prisisodinau sau rupesciu
Zivivi o tu paskui tuos daigelius skaidysi ?
pas mane viskas ant palanges nes mazas vaikas sliauzioja ir katinas, tik spek gaudyti abu.
pas mane viskas ant palanges nes mazas vaikas sliauzioja ir katinas, tik spek gaudyti abu.
QUOTE(sofi 05 @ 2009 03 02, 11:51)
Zivivi o tu paskui tuos daigelius skaidysi ?
Mano planas toks: agurkai ir pomidorai susodinti i atskiras daigyklas (pikuoti nereikes) - stipriausius daigelius pasiliksiu sau, likusius isdovanosiu norincioms. Agurkus ir pomidorus auginsiu loveliuose ar vazonuose (priklausomai ka rasiu pigesnio). Zemuoges reikes butinai ispikuoti arba praretinti (jei kas nores irgi galesiu padalinti), jas zadu vazonuose itaisyti, kelis daigelius pazadejau mamai Tai va toks tas mano planas
Anksti dar galvot, kai niekas neisdygo
sveiko , man lb patinka balkonininkyste tik gaila keleta metų gyvenom be balkono tai neglėjau turėt šio malonumo bet jau viskas pasikeitę ir šiemet vėl planuoju mini derliuką tik va bėda db bute remontas daug visokio š.. sukrauta į balkoną , atsilaisvins gal po kokio mėnesio tik.. ar ne per vėliu dar bus pvz vyšninius pomidoriukus sodint?
QUOTE(Lera @ 2009 03 02, 14:04)
sveiko , man lb patinka balkonininkyste tik gaila keleta metų gyvenom be balkono tai neglėjau turėt šio malonumo bet jau viskas pasikeitę ir šiemet vėl planuoju mini derliuką tik va bėda db bute remontas daug visokio š.. sukrauta į balkoną , atsilaisvins gal po kokio mėnesio tik.. ar ne per vėliu dar bus pvz vyšninius pomidoriukus sodint?
Ne per velu man atrodo, beto juk paseti gali ir dabar, o isdyks anksciausiai per pora savaiciu, dar savaitele pauget tures ant palanges Na ir menesio kaip nebuta
tikriausiai taip ir reikės daryt po savaites pasodinsiu ant palanges o paskui kai išneš iš balkono viska kaip tik ir pašils jau , nešiu ten
QUOTE(Regila @ 2009 03 01, 15:24)
Šios dienos paprikai tikrai nėra vėloka. Iki kovo vidurio tikrai galit sėt. Nebent norit greitesnio dygimo, tai galima pamirkyti prieš sėją.
Pavasarį po vieną, kitą daigą pas mane būna atliekamų. Tik dauguma mano auginamų - naujos, neaugintos veislės. Dažnai apie jas neturiu nieko, tik pavadinimą..nei aukščio, nei derlingumo. Nežinau ar kas norėtų rizikuoti. Aš kasmet taip aklai bandau ir vis dar nenusivylus. Būna, kad turiu agurkų, pomidorų daigų. Pomidorų per visas sodinamas veisles susidaro koks 100 vnt atliekamų, kurias mielai paima.
Tuo metu būna, kad turiu įvairiausių kopūstų daigų:briuselinių, ankstyvų, vėlyvų, brokolių, žiedinių, dar būna sėju tamsius, dar dekoratyvinius, lapinius.
Pavasarį po vieną, kitą daigą pas mane būna atliekamų. Tik dauguma mano auginamų - naujos, neaugintos veislės. Dažnai apie jas neturiu nieko, tik pavadinimą..nei aukščio, nei derlingumo. Nežinau ar kas norėtų rizikuoti. Aš kasmet taip aklai bandau ir vis dar nenusivylus. Būna, kad turiu agurkų, pomidorų daigų. Pomidorų per visas sodinamas veisles susidaro koks 100 vnt atliekamų, kurias mielai paima.
Tuo metu būna, kad turiu įvairiausių kopūstų daigų:briuselinių, ankstyvų, vėlyvų, brokolių, žiedinių, dar būna sėju tamsius, dar dekoratyvinius, lapinius.
O jūs gal kartais daigais prekiaujate Alytaus turguje(prie stoties) pavasarį?