as jau nuimciau ta plevele.kaip faina,kad sitaip silta namie,pas mus duok dieve 18-19,nuolat tirtu.
as daigu be pleveles,susetas i indelius.
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 27, 16:52)
Rituxx.as i nedidelius plastikinius vazonelius suberiau zemes,ir seklas.nelaistau tik purskiu,nes perlaistyti galima,tada pelyti zeme pradeda.sekloms reikia tiek dregmes kad isdygtu.tik labai daug seklu nepriberk,as paberiu seklu papurskiu vandeniu ir ant virsaus labai nedideli sluoksni zemiu uzberiu.krapus jau gali paseti,po geros savaites isdygti turetu.
didelis dėkui taip ir padarysiu o kam ta plėvelė reikalinga jei namie šilta ?ir nuo kurio mėnėsio jau galima visokias salotas sėti? namie yra 2 balkonai prilrauti visokio šlamšto sakau geriau jau ten visokių daržovių pridaiginti
Siandien pasisodinau balkoninius pomidorus, agurkiukus miniatiurinius, zemuoges dvieju rusiu Visus namus uzkroviau sejinukais Palinkekit gero dygimo, mergaites Dar labai norejau aitriosios paprikos, bet niekur neradau seklu Gal kuri nores pasidalinti?
Aitriųjų paprikų sėklų turiu aš...Dar laukiu siuntinio, kuriame turi būti aitrybių.
Gero dygimo, Zivivi ir kitom pasejusiom O dengei plevele savo sejinukus?
As irgi siandien pasejau miniatiurines morkas (o jau kokios mazos seklytes ) ir krapus
As irgi siandien pasejau miniatiurines morkas (o jau kokios mazos seklytes ) ir krapus
QUOTE(liepsnele @ 2009 03 01, 15:52)
Gero dygimo, Zivivi ir kitom pasejusiom O dengei plevele savo sejinukus?
Aga, apdengiau. Galiu nufotkint parodyti savo plantacija
Regilute , as bandysiu jau daigeliu is kur nors gauti, man rodos paprikas seti jau veloka, ar ne? Nes jos ilgokai dygsta...
Šios dienos paprikai tikrai nėra vėloka. Iki kovo vidurio tikrai galit sėt. Nebent norit greitesnio dygimo, tai galima pamirkyti prieš sėją.
Pavasarį po vieną, kitą daigą pas mane būna atliekamų. Tik dauguma mano auginamų - naujos, neaugintos veislės. Dažnai apie jas neturiu nieko, tik pavadinimą..nei aukščio, nei derlingumo. Nežinau ar kas norėtų rizikuoti. Aš kasmet taip aklai bandau ir vis dar nenusivylus. Būna, kad turiu agurkų, pomidorų daigų. Pomidorų per visas sodinamas veisles susidaro koks 100 vnt atliekamų, kurias mielai paima.
Tuo metu būna, kad turiu įvairiausių kopūstų daigų:briuselinių, ankstyvų, vėlyvų, brokolių, žiedinių, dar būna sėju tamsius, dar dekoratyvinius, lapinius.
Pavasarį po vieną, kitą daigą pas mane būna atliekamų. Tik dauguma mano auginamų - naujos, neaugintos veislės. Dažnai apie jas neturiu nieko, tik pavadinimą..nei aukščio, nei derlingumo. Nežinau ar kas norėtų rizikuoti. Aš kasmet taip aklai bandau ir vis dar nenusivylus. Būna, kad turiu agurkų, pomidorų daigų. Pomidorų per visas sodinamas veisles susidaro koks 100 vnt atliekamų, kurias mielai paima.
Tuo metu būna, kad turiu įvairiausių kopūstų daigų:briuselinių, ankstyvų, vėlyvų, brokolių, žiedinių, dar būna sėju tamsius, dar dekoratyvinius, lapinius.
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 01, 15:05)
O kokia plevele dengei, kazkokia specialia ?
Nu idomu butu pamatyt
Dabar galvoju eit ieskot pleveles... Kazin, ar paprasti persvieciami maisiukai tinka ?
Vazonėlį į paprastą maišelį skaidrų dėkit.Tik laikykit tamsoje iki pradės dygti. Vėliau iškelsit į šviesą. Manieji šiandien priiminėja "saulės vonias" balkone.Vakare parnešiu. Lauke stiprėja kotai, saulytė pakibina lapelius.
QUOTE(Regila @ 2009 03 01, 16:48)
Vazonėlį į paprastą maišelį skaidrų dėkit.Tik laikykit tamsoje iki pradės dygti. Vėliau iškelsit į šviesą. Manieji šiandien priiminėja "saulės vonias" balkone.Vakare parnešiu. Lauke stiprėja kotai, saulytė pakibina lapelius.
OJEZAU, reikia tamsoj laikyti kol isdyks???? Kad as neturiu kur ju padeti sitiek... Foto tuoj padarysiu ir parodysiu
Po stalu, ant žemės prie radiatoriaus. Vėliau kaip tik bus sunkiau surasti visiems vietą šviesoje..Aš dažniausiai tada skleidžiu knygą - stalą ir dėstau. Būna kad į žemas dėžes ir su jomis dienai į balkoną stiklintą, nakčiai vėl ant stalo. Tokią dieną saulėtą, kaip ši- daigams geriausia balkone. Saulė į kambarį užsuks tik visai pavakary. Tad, jei laikysiu jame - kaklus ties, netvirtės, o tik bandys stiebtis į viršų.
QUOTE(Regila @ 2009 03 01, 16:58)
Po stalu, ant žemės prie radiatoriaus. Vėliau kaip tik bus sunkiau surasti visiems vietą šviesoje..Aš dažniausiai tada skleidžiu knygą - stalą ir dėstau. Būna kad į žemas dėžes ir su jomis dienai į balkoną stiklintą, nakčiai vėl ant stalo. Tokią dieną saulėtą, kaip ši- daigams geriausia balkone. Saulė į kambarį užsuks tik visai pavakary. Tad, jei laikysiu jame - kaklus ties, netvirtės, o tik bandys stiebtis į viršų.
Supratau... tada reikes kazkur kitur patalpinti viska.. Ant zemes sunkokai - kate isdrapstys.. Virtuveje pas mane maziau sviesos, tai jauciu ten reiks mano visas gerybes isnesti... Dar karta aciu, kad pasakei
O cia zadetos foto:
http://public.fotki....s/imgp0214.html
http://public.fotki....s/imgp0215.html