Šį ryt išdygo žemuogytės ir pomidoras
QUOTE(daiva_z @ 2009 02 23, 11:00)
Šį ryt išdygo žemuogytės ir pomidoras
Vajej, sirdele, o ne per anksti??? Zemuogytes as sakiau tik kovo pradzioj sesiu, o pomidoriukus tai gal link kovo vidurio ar truputi anksciau. Butinai papasakok kaip toliau seksis, ar neistys sejinukai ir panasiai
OK, pasakosiu eiga
As tai noriu klausimeli viena senbuvem uzduot. Gal kvailai skambes, bet petrazoles reikia ispikuoti?
Jungiuosi ir aš prie daržininkių Prieš savite pasisėjau trijų spalvų paprikų,o vakar į loveli salotų ir krapų.Lauksiu su nekantrumu rezultatų.
Sveikute,
Mano ridikai irgi keli siryt prasikale, o paprikos ant skudurelio nekruta
Vakar dar priekoniniu visokiu prisipirkau. Ryt vel sodinimu uzsiimsiu ir lauksiu daigu. Nu bet jau tiek visko prisisodinsiu kad nezinau kai i balkona sukisiu
Mano ridikai irgi keli siryt prasikale, o paprikos ant skudurelio nekruta
Vakar dar priekoniniu visokiu prisipirkau. Ryt vel sodinimu uzsiimsiu ir lauksiu daigu. Nu bet jau tiek visko prisisodinsiu kad nezinau kai i balkona sukisiu
Sveikos
Na aš ir šiais metais vėl sėju į vazonus ir balkone auginsiu.Šiandien jau pasėjau:
svogunėlių daugemečių (pirmą kartą žėsiu kas bus)
pomidorų mažiukų vazoninių
krapų
ir kažkokių salotų Kaip atrodo pakelis
pasiskaičiau ir sužinojau, kad paprikas auginat, bet arba pražioplinau kaip Jūs jas auginat? Kokiose žemėse ir kokiame inde? (na kokia indo talpa turi būti ?)
Na aš ir šiais metais vėl sėju į vazonus ir balkone auginsiu.Šiandien jau pasėjau:
krapų
pasiskaičiau ir sužinojau, kad paprikas auginat, bet arba pražioplinau kaip Jūs jas auginat? Kokiose žemėse ir kokiame inde? (na kokia indo talpa turi būti ?)
pagaliau isdygo keletas krapu ir petrazoliu vazoneliuose.
Papildyta:
ziuresiu kiek isdygs petrazoliu,jeigu labai tankiai tada pikiuosiu,kad pieva nesigautu,pertekliu isvesiu pas mama i darza.
pries pora dienu ant skudurelio suberiau raudonos sladzios paprikos seklas,i salotas dejau paprika tai seklas is karto ir panaudojau,maniau kad dygs blogai,nieko siandien jau per padidinamaji stikla pamaciau kad viena sekla jau skilo ir lenda saknele.
Papildyta:
kadangi balkone pas mane viskas auga tuose ilguose loviuose-vazonuose,tai ten ir paprikos auga.nors galima ir paprastame vazone,bet tada reikes siek tiek didesnio.ir po viena augala i vazona.
Papildyta:
ir zemes perku universalias darzo augalams.
Papildyta:
ziuresiu kiek isdygs petrazoliu,jeigu labai tankiai tada pikiuosiu,kad pieva nesigautu,pertekliu isvesiu pas mama i darza.
pries pora dienu ant skudurelio suberiau raudonos sladzios paprikos seklas,i salotas dejau paprika tai seklas is karto ir panaudojau,maniau kad dygs blogai,nieko siandien jau per padidinamaji stikla pamaciau kad viena sekla jau skilo ir lenda saknele.
Papildyta:
kadangi balkone pas mane viskas auga tuose ilguose loviuose-vazonuose,tai ten ir paprikos auga.nors galima ir paprastame vazone,bet tada reikes siek tiek didesnio.ir po viena augala i vazona.
Papildyta:
ir zemes perku universalias darzo augalams.
mm..aišku bet ta žėmė tai man nepatinka pirktinė dabar anyta davė iš savo daržo žiūrėsiu kaip augs nebent pirktinės yra normalesnės ne durpių
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 23, 11:15)
As tai noriu klausimeli viena senbuvem uzduot. Gal kvailai skambes, bet petrazoles reikia ispikuoti?
aš vis auginu vazonėlyje petražoles, tai stengiuosi rečiau pasėti ir niekad nepikuoju
Papildyta:
QUOTE(donata60 @ 2009 02 23, 20:04)
laba ar neperanksti kaikurios darzeli susikuret?
manau, kad ne , petražoles gali augint visus metus, o va paprikas jau pats laikas sėti
Papildyta:
QUOTE(sinta @ 2009 02 23, 15:05)
Sveikos
krapų
krapų
aš balkone pas tėvus esu auginus vazoninius pomidorus , tai derlius buvo neblogas tik rūgštoki, gal saulės jiems trūko.
paprikos jau pas mane sudygę, bandysiu augint, kad galėčiau poto i kaima išvešt, esu auginus balkone, bet nesisekė
QUOTE(snail @ 2009 02 23, 23:38)
aš vis auginu vazonėlyje petražoles, tai stengiuosi rečiau pasėti ir niekad nepikuoju
*****, o as per tankiai pasejau Na reiks praretinti tada, israusiu bent puse to, ka pasejau