1. Kai imi tą vairuotoją dienai, na kur kaina maždaug 50$ ar į šitą kainą įeina kuras tarkim? Ar tiesiog sumoki pinigus ir važinėji su juo?
2. Kokia protinga kaina būtų sumokėti taksistui nuo oro uosto iki Ubudo? Žinoma apytikslė bent.
Būčiau dėkinga už atsakymus.
1. Kai imi tą vairuotoją dienai, na kur kaina maždaug 50$ ar į šitą kainą įeina kuras tarkim? Ar tiesiog sumoki pinigus ir važinėji su juo?
2. Kokia protinga kaina būtų sumokėti taksistui nuo oro uosto iki Ubudo? Žinoma apytikslė bent.
Būčiau dėkinga už atsakymus.
Sveiki
1. Kuras greiciausiai ieina, bet yra auksine taisykle: deretis del kainos ir VISU keliones detaliu reikia tik pries isedant i masina ir jokiu budu nepradeti vaziuoti visko neaptarus, nes tai gresia didziulem papildomom islaidom ir galimu konfliktu, kurio baigtis tikrai bus nepalanki turistui.
Del kuro, ivaziavimo mokesciu, parkavimo mokesciu kainos itarukima i bendra kaina turite BUTINAI susitarti pries kelione.
2. Turiu 2013metu tokia lentele su taksi kainom is Denpasaro oro uosto po visa Bali, bet nemoku ikelti. Ten kaina i Ubud Center yra 195 000IDR.
1. Kuras greiciausiai ieina, bet yra auksine taisykle: deretis del kainos ir VISU keliones detaliu reikia tik pries isedant i masina ir jokiu budu nepradeti vaziuoti visko neaptarus, nes tai gresia didziulem papildomom islaidom ir galimu konfliktu, kurio baigtis tikrai bus nepalanki turistui.
Del kuro, ivaziavimo mokesciu, parkavimo mokesciu kainos itarukima i bendra kaina turite BUTINAI susitarti pries kelione.
2. Turiu 2013metu tokia lentele su taksi kainom is Denpasaro oro uosto po visa Bali, bet nemoku ikelti. Ten kaina i Ubud Center yra 195 000IDR.
Dėkui☺
Laba diena.
As irgi kai vaziavau rinkausi Nusa Dua,nes tas rajionas butent ir garseja savo papludimiais,bet...nusivyliau..nera ten svariu pliazu,nors ir tikrai viesbucio personalas tvarko,stengiasi,bet jura ismeta pastovoviai zole.Buvau kituose rajionose ir pamaciau ,kad yra tikrai graziu pliazu ir pakranciu.As rinkciausi tikrai Jimbarana.
As irgi kai vaziavau rinkausi Nusa Dua,nes tas rajionas butent ir garseja savo papludimiais,bet...nusivyliau..nera ten svariu pliazu,nors ir tikrai viesbucio personalas tvarko,stengiasi,bet jura ismeta pastovoviai zole.Buvau kituose rajionose ir pamaciau ,kad yra tikrai graziu pliazu ir pakranciu.As rinkciausi tikrai Jimbarana.
Šita tema irgi aktuali man. Kaip tik ieškom kelionės pabaigai resorto, žiūrėjom nusa dua pagal vaizdus ir atsiliepimus - dabar pasimetėm😩 peržiūrėsim ir jimbaraną dar tada...
Papildyta:
Diari, gal tada kažką rekomenduot galėtumėt? Miestelį, viešbutį tokiam pachilinimui prie padoraus pliažo😁
Papildyta:
Diari, gal tada kažką rekomenduot galėtumėt? Miestelį, viešbutį tokiam pachilinimui prie padoraus pliažo😁
Pabandysiu parasyti,bet tai tik mano nuomone apie pliazus.
Labai patiko pliazas
1. Padang Padang Beach .Bet ten dauguma vaziuoja su masinomis arba mopedais,palieka aiksteleje ir eina i ta pliaza tarp uolu.Praejimas vietomis toks siauras,kad du zmones nepraeina. Pliazas yra nemokamas.Nezinau kaip del aiksteles,nes mes ememe gida ir jam mokejome,tad i kaina buvo iskaiciuotas ir kuras ir aiskteliu kainas,tad negaliu pasakyti kiek kainotu.Tiesiog ten vanduo tikrai svarus .
Dar vienas pliazas siaip skirtas serfingistams..bet ji rekia nors pamatyti....kokios bangos....uh...vadinasi
2. DREAMLAND BEACH.Ten yra kavine ,kur galima atisesti ,valgyti ir ziureti i bangas....
3 Jimabaran rajiono pliazai man patiko visi kur teko pravaziuoti.Ten as jei vaziuociau antra karta ,tai uzsakineciau viesbuti.
Kadangi as gyvenau Nusa Dua ir Ubud truputi viesbuciuose ,tai patarti butent viesbuti su ger pliazu negaliu,tik rajiona.Tikrai pirkciau Jimbarane dabar.Mano viesbutis buvo geras ,tik pliazas nekoks...
Dar del Ubud miesto...As buvau ten 2 dienas,o reiktu tikrai min 3 ,kad ramiai ir paziureti ir pailseti tarp zalumos).Gyvenau nuostabioje villoje VILLA DEDARI su nedideliu kabanciu baseinu.. ,ta villa randasi paciame parke .
Nemoku graziai rasyti,trumpai kiek galejau )
Ir dar labai visiems rekomendociau pinigus keisti tik banko filialuose gatvese,kurie kaip ofisai atrodo.Nes yra keityklos kiekviename zingsne ,net ir kursas gali bti nurodytas geresnis,bet...ilgai pasakoti kaip musu su vyru apgavo 15 euru pasisavino sau is 100.Tiesiog ranku fokusas ir tiek.Jei man kas papasakotu kad taip galima pasigauti ,nepatikeciau.Bet dar ne vienoje salyje manes taip neapvede aplink pirsta....))
Nuotrauku cia nelabai turiu kada ideti.Jei kam idomu galite mane facebooke rasti..RimaRima,as jus priimsiu i draugus.Tik ten daug is kitu saliu nuotrauku,sunku bus atskirti,ne visos pasirasytos.
Sveiki, deja neradau atsiliepimu keliaujanciu i Bali is Varsuvos. Kazkaip keista, nes kaina neitiketinai maza. Niekas nekeliavot??
Mes skrisim kovo pradzioje ir zmogui gavosi ~1050eu. I kaina iskaiciuotas viesbutis ir ekskursijos 5 pirmas dienas. Likes laikas laisvas...
Kolkas susiplanavom tik keliauti i Gili Trawangan keliom dienom. Kas nori graziu plezu rekomenduoja Gili salas. Daugiau turbut vietoj ziuresim ka noresim nuveikt
Kas jums padejo susiplanuoti keliones marsruta? Ar pakako informacijos is google ir forumu?
Zinau, kad per musu 22 dienu kelione noriu aplankyti Bali-Lombok-Gili-Komodo. Dar daug ka noriu aplankyti Indonezijoje, bet noriu keliauti su pasimegavimu. Tad bus puiki proga dar gristi i Indonezija. Plius apsisprendem ir salia musu bilietu nupirkom bilieta ir musu 7 m sunui. Pradzioj planavom kopt i Ranjani, bet ji atidedam del sunaus. Mainom i Komodo.
Tik nezinau kam teikti pirmuna, kaip paskirstyti dienas.
Mes labiau megstam visiskai savsrankiskas keliones, ber gal Balyje vertetu kokias tris dienas pasiimti vairuotoja. O jau veliau sest ant motoroleriu ir pasileist pazindintis su vietiniais ir ju gyvenimu.
Viesbuciai. Ar imanoma ten vaziuoti nieko is anksto nebookinant? Ar rasim kur pernakvot?
Prabangos nenorim ( ja turejom Maldyvuose). Norim tikro Balio ir kitu salu kvapo.
Turiu kelis klausimus, gal kas nors galėsite patarti?
1. Labai domintų Jūsų patirtis Singapūre: kiek laiko verta būti tame mieste / ką aplankyti / ką būtina pamatyti / kuriame viešbutyje geriausia apsistoti / kokį transportą rinktis (taksi, metro, etc) ir pan.
2. Labiau apsimoka keliauti savarankiškai pas Komodo varanus, ar visgi patogiau ir saugiau nusipirkti turą? Ar labai didelis kainų skirtumas tarp abiejų variantų? Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ką / kada / kur pirkti ir kiek tai kainuoja? Nes kiek mačiau internete, 2 dienų turas kainuoja apie 500 USD. Brangus malonumas... Bet gal galima rasti pigiau? Domintų patirtys ir patarimai.
3. Jeigu kas buvote Gili Meno saloje, domintų viešbučių patarimai ir veiklos pasiūlymai.
Ačiū!