Įkraunama...
Įkraunama...

Balio sala (Indonezija)

Sveiki,domina Balio sala ir mane.Bandau ieskotis pigiu skrydziu ir rudeni arba ziema nuvykti i Indonezijos puse.Taip pat labai norisi pamatyti ir Singapura.Matau cia yra daug buvusiu gal kazka patarsite...jau supratau kad vietiniams baltaodis vaiksciojantis bankomatas ir kainos uzkelia nesamoningas...gal kas vazinejotes i turus su rusu gidais?kokia patirtis su jais?gal yra kokiu kontaktu apie juos?norim rusu nes anglu kalba mum yra sudetinga,nelabai ja suprantam...kazkas rase kad yra Denpasaro oro uoste lankstinuku rusu k. tai jau puiku...noretusi ieskotis turu i Javos sala su idomesniu sventyklu pamatymu,kas buvot ar pakanka vienos dienos tam?Domintu Komodo salos,maciau kad yra turu bet jie labai brangus...ar pakanka su viena nakvyne turo i ten?gal pakanka ir Rinca salos kad pamatyt tuos drakonus?Musu kelioniu agenturos apgyvendina kiek pastebejau skirtinguose miesteliuose Balyje turu metu,gal istiesu verta pagyvent dali atostogu vienoj daly,dali kitoj?Domintu kuo daugiau pamatyti gamtos,sventyklu,idomesniu vietu...noretusi pamatyt Gili salas,dali atostogu skirt poilsiui prie grazesnio papludimio...ar ten saugu vaikstinet pacioms?gal galima issinuomot dvirati ir prasilekt po sala paciom?gal siaip kokiu yra sviezesniu ispudziu apie Bali.kokios kainos dabar ten...kiek pasiskaitinejau tai daugiausia komentaru 2009m cia...
Atsakyti

Sveikos,

Ar yra planuojanciu kelione i Bali sala? 

Mes vasara planavom vaziuot i Tailanda, bet visgi nusprendem ji atodet sezonui. Norim daug keliaut ir nesinori kad keliones kryptis mums nurodinetu orai.

Tad pasirinkom Bali. 

Planuojam keliauti liepos gale trims savaitems.

Kolkas bilietu kainos labai nedziugina. Nuo siandien prasides ju medziokle

Atsakyti
QUOTE(lofofora @ 2017 01 06, 15:02)
Sveiki,domina Balio sala ir mane

junkitės facebook,ten daug naujos info:
https://www.facebook...uazija/?fref=ts
Atsakyti

Aciu uz nuoroda :)

Uz triju savaiciu skrendam stostogaut ir grizus prasides didieji namu darbai ruosiantis kelionei i Bali.

Nusipirkom bilietus. Busim ten nuo 17 liepos- 22 dienas. Tikslas negulinet, o psmatyt kuo daugiau :)

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2017 01 26, 16:55)
<p>Aciu uz nuoroda smile.gif</p><p>Uz triju savaiciu skrendam stostogaut ir grizus prasides didieji namu darbai ruosiantis kelionei i Bali.</p><p>Nusipirkom bilietus. Busim ten nuo 17 liepos- 22 dienas. Tikslas negulinet, o psmatyt kuo daugiau smile.gif</p>

Super!
Kokiomis avialinijomis skrendate ir per kur?Už kiek pavyko nusipirkti bilietus?
Atsakyti

Skrisim is Oslo su Turkish airlines iki Stambulo, persedus i Jakarta. O is Jakartos su Garuda Indonesia iki Balio. Atgal taip pat tik atbuline  tvarka.

Kelione po 24 val pirmyn ir atgal. Mokejom 1600 euru.

Galima ir uz 1300 nusipirkt, bet kelione jau 48 val i viena puse.

Taip pat su vienu persedimu til 200 eu brangiau, bet laukimas kito skrydzio ilgas ir vistiek iseina 24 val kelione.

Tai pasiemem su dviem persedimais, laukimai max 3 val.

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2017 01 27, 10:13)
  Mokejom 1600 euru.

Kaina dviems,tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 28 sausio 2017 - 10:46

Taip, dviems

Atsakyti
Sveiki. Aš turiu tokį klausimą: ar Balis tinkamas poilsiui prie vandens su vaikais? vaikai nemaži, keliaut pratę dėl to nepergyvenam. Susidariau įspūdį, kad vanduo nėra labai ramus. Nors skaitau, kad yra ir ramesnių paplūdimių. Mes praėjusį pavasarį buvom Maldyvuose, pažįstama sakė tokio ramaus vandens nesitikėt:) Gal kas galite pakomentuot?
Atsakyti

As nesu buvus Bali ir jokiu faktu pasakyt negaliu. Bet draugu patirtimi puikiai suprantu, kad Balis nera papludymiu rojus.

Mes uz triju dienu skrendam i Maldyvus butent del papludymiu ir nieko neveikimo.

O vasara pasirinkom Bali grynai kaip pazintine kelione, meditacija, buvimo trise, salies ir saves atradimo.

Papludymiai bus tik taskai kazkur pakeliui.

Jei man svarbu butu papludymiai, jau geriau traukciau i Mauriciju (cia is asmenines patirtirs)

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2017 02 12, 17:21)
<p>As nesu buvus Bali ir jokiu faktu pasakyt negaliu. Bet draugu patirtimi puikiai suprantu, kad Balis nera papludymiu rojus.</p><p>Mes uz triju dienu skrendam i Maldyvus butent del papludymiu ir nieko neveikimo.</p><p>O vasara pasirinkom Bali grynai kaip pazintine kelione, meditacija, buvimo trise, salies ir saves atradimo.</p><p>Papludymiai bus tik taskai kazkur pakeliui.</p><p>Jei man svarbu butu papludymiai, jau geriau traukciau i Mauriciju (cia is asmenines patirtirs)</p>

Bet mes galime šiais metais vykti tik birželį arba liepą, ten žiema;( jau nusižiūrėję šį kraštą;) bet tuo metu būna šalta (na sąlyginai).
Atsakyti
QUOTE(mazulyte15 @ 2017 02 12, 12:42)
Sveiki. Aš turiu tokį klausimą: ar Balis tinkamas poilsiui prie vandens su vaikais? vaikai nemaži, keliaut pratę dėl to nepergyvenam. Susidariau įspūdį, kad vanduo nėra labai ramus. Nors skaitau, kad yra ir ramesnių paplūdimių. Mes praėjusį pavasarį buvom Maldyvuose, pažįstama sakė tokio ramaus vandens nesitikėt:) Gal kas galite pakomentuot?

As buvau Bali ir nepatarciau su vaikais vaziuoti jei norite svariu pliazu.Mes buvome rugsejo gale Nusa Dua rajone,kur skaitosi geri pliazi ir viesbuciai...bet as to nepasakyciau.Taip darbuotojai valo ,stengiasi,bet vistiek labai daug juroje ir dumbliu ir zoles kaz kokios.Atoslugiai labai stiprus.Gal pabandysiu ikelti nuotrauka tuoj cia,uz mano nugaros matosi pliazas.))
Nepavyksta ideti,pamirsau albumo sajto pavadinima doh.gif doh.gif jei prisiminsiu ,tai idesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 15 vasario 2017 - 20:49