Sveikos,
Ar yra planuojanciu kelione i Bali sala?
Mes vasara planavom vaziuot i Tailanda, bet visgi nusprendem ji atodet sezonui. Norim daug keliaut ir nesinori kad keliones kryptis mums nurodinetu orai.
Tad pasirinkom Bali.
Planuojam keliauti liepos gale trims savaitems.
Kolkas bilietu kainos labai nedziugina. Nuo siandien prasides ju medziokle
junkitės facebook,ten daug naujos info:
https://www.facebook...uazija/?fref=ts
Super!
Kokiomis avialinijomis skrendate ir per kur?Už kiek pavyko nusipirkti bilietus?
Skrisim is Oslo su Turkish airlines iki Stambulo, persedus i Jakarta. O is Jakartos su Garuda Indonesia iki Balio. Atgal taip pat tik atbuline tvarka.
Kelione po 24 val pirmyn ir atgal. Mokejom 1600 euru.
Galima ir uz 1300 nusipirkt, bet kelione jau 48 val i viena puse.
Taip pat su vienu persedimu til 200 eu brangiau, bet laukimas kito skrydzio ilgas ir vistiek iseina 24 val kelione.
Tai pasiemem su dviem persedimais, laukimai max 3 val.
Kaina dviems,tiesa?
As nesu buvus Bali ir jokiu faktu pasakyt negaliu. Bet draugu patirtimi puikiai suprantu, kad Balis nera papludymiu rojus.
Mes uz triju dienu skrendam i Maldyvus butent del papludymiu ir nieko neveikimo.
O vasara pasirinkom Bali grynai kaip pazintine kelione, meditacija, buvimo trise, salies ir saves atradimo.
Papludymiai bus tik taskai kazkur pakeliui.
Jei man svarbu butu papludymiai, jau geriau traukciau i Mauriciju (cia is asmenines patirtirs)
Bet mes galime šiais metais vykti tik birželį arba liepą, ten žiema;( jau nusižiūrėję šį kraštą;) bet tuo metu būna šalta (na sąlyginai).
As buvau Bali ir nepatarciau su vaikais vaziuoti jei norite svariu pliazu.Mes buvome rugsejo gale Nusa Dua rajone,kur skaitosi geri pliazi ir viesbuciai...bet as to nepasakyciau.Taip darbuotojai valo ,stengiasi,bet vistiek labai daug juroje ir dumbliu ir zoles kaz kokios.Atoslugiai labai stiprus.Gal pabandysiu ikelti nuotrauka tuoj cia,uz mano nugaros matosi pliazas.))
Nepavyksta ideti,pamirsau albumo sajto pavadinima jei prisiminsiu ,tai idesiu.